Read the Official Description

PhD Πολιτιστική και Ιστορική Γεωγραφία

Ένα διδακτορικό είναι η πιο προηγμένη μορφή μεταπτυχιακών σπουδών. Απονέμεται από την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος της εποπτευόμενης έρευνας και αξιολογείται από μια λεκτική εξέταση και τελική διατριβή.

Πολιτιστική και Ιστορική Γεωγραφία είναι ένα διακριτικό, διεθνούς φήμης ερευνητικό θέμα εντός της Σχολής Γεωγραφίας. Η έρευνα στον τομέα αυτό διαμορφώνεται από, και έχει διαμορφώσει, ευρύτερες εξελίξεις στις τέχνες, ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες.

Η έρευνα συνδυάζει διαρκή δέσμευση με εμπειρικό υλικό με δέσμευση για την θεωρητική καινοτομία, και δείχνει τη γεωγραφική και ιστορική ποικιλομορφία του θέματος με την πολιτισμική και ιστορική γεωγραφία.

Η ατζέντα της έρευνας στην πολιτιστική και ιστορική γεωγραφία έχει διαμορφωθεί από τρία αλληλοσυνδεόμενα θέματα:

 • Καλλιέργειες τοπίου
 • Ιστορική γεωγραφία του αυτοκρατορίας, το περιβάλλον και την υγεία
 • Ιστορίες της γεωγραφικής και περιβαλλοντικής γνώσης

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές είναι έντονα ενσωματωθούν στην έρευνα μας, συμβάλλοντας σε όλους τους τομείς δραστηριότητας και αντανακλώντας τη διεθνή διάσταση του έργου μας.

Οι μαθητές κατανέμονται σε τουλάχιστον δύο επόπτες - τουλάχιστον ένας από τους οποίους έχει προσδιοριστεί πριν από την εισαγωγή. Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ταιριάζει με τους αιτούντες στο προσωπικό βάσει του ερευνητικού τους έργου, καθώς και οι τακτικές αξιολογήσεις που πραγματοποιήθηκε για να εξασφαλιστεί η ομαλή πρόοδο των ερευνητικών εργασιών σας.

Εγκαταστάσεις

σχολικές εγκαταστάσεις

Θα πρέπει να παρέχονται με το δικό σας χώρο στο γραφείο και laptop, και να έχουν πρόσβαση στις ευρύτερες Πανεπιστήμιο computing εγκαταστάσεις και βιβλιοθήκες. Οι φωτοτυπίες και τηλεφωνικές εγκαταστάσεις παρέχονται επίσης. Το σχολείο διαθέτει επίσης μια σειρά από ειδικές εγκαταστάσεις.

εγκαταστάσεις της βιβλιοθήκης

Τα αποθέματα Hallward Βιβλιοθήκη όλες τις σημαντικές εκδόσεις γεωγραφία και περιοδικά. εγκαταστάσεις της βιβλιοθήκης μας ανοιχτά πολλές ώρες και περιλαμβάνουν χώρους για ομαδική εργασία, ατομική και αθόρυβη μελέτη.

Το Graduate School

Το Graduate School είναι μια μοναδική εγκατάσταση που εστιάζει στην μεταπτυχιακή εκπαίδευση και αντιπροσωπεύουν τις ανάγκες των μεταπτυχιακών φοιτητών μέσα στο πανεπιστήμιο. Παρέχει μια ερευνητική κατάρτιση παγκόσμιας κλάσης και το περιβάλλον ανάπτυξης για μεταπτυχιακούς φοιτητές και στις αρχές ερευνητές σταδιοδρομίας.

Η Επιστημών και Τεχνών Μεταπτυχιακό Κέντρο Κοινωνικής είναι ένας χώρος αποκλειστικά για μεταπτυχιακούς φοιτητές και ερευνητικό προσωπικό στις σχολές των Τεχνών και Κοινωνικών Επιστημών. Προσφέρει δικτυωμένη σταθμούς υπολογιστή και πρόσβαση Wi-Fi για φορητούς υπολογιστές, χώρο μελέτης, έναν κοινωνικό χώρο με άνετο καθιστικό, μια ήσυχη περιοχή μελέτης, και κουζίνα.

έρευνα Υποστήριξη

Ερευνητικά Σεμινάρια

Μεταπτυχιακοί φοιτητές έχουν ενσωματωθεί στην ερευνητική κοινότητα του σχολείου μέσω της συμμετοχής τους σε σεμινάρια της έρευνας δόθηκε από την επίσκεψη ομιλητές, και ερευνητικά εργαστήρια από τα μέλη του σχολείου. Υπάρχει μια ενεργή μεταπτυχιακές ερευνητική ομάδα σε κάθε μία από τις τέσσερις βασικές ερευνητικές περιοχές του σχολείου.

χρηματοδοτική στήριξη

Οι μαθητές παρέχεται με ελάχιστη επιχορήγηση ετήσια στήριξη των £ 500 και θα ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για περαιτέρω το σχολείο και τη χρηματοδότηση του Πανεπιστημίου, για παράδειγμα, για τη συμμετοχή του συνεδρίου.

ευκαιρίες διδασκαλίας

Τα δεύτερο και τρίτο έρευνας φοιτητές ενθαρρύνονται να ενεργούν ως ακαδημαϊκή καθηγητές, συνήθως στην πρώτη προπτυχιακούς φοιτητές χρόνο. Αυτό παρέχει πολύτιμες κατάρτισης για μια μελλοντική σταδιοδρομία στην ακαδημαϊκή ζωή, καθώς και μια εξαιρετική ευκαιρία να αναπτύξουν μια σειρά από παρουσίαση και οργανωτικές ικανότητες. Οι μαθητές που αναλαμβάνουν διδασκαλία λάβουν εκπαίδευση στην επικοινωνία και την καλλιέργεια δεξιοτήτων. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες για να αποκτήσουν διδακτική εμπειρία, αποδεικνύοντας για μια σειρά προπτυχιακών μονάδες.

Φοιτητική Μέριμνα

Υπηρεσίες Φοιτητική παρέχουν ένα ευρύ φάσμα υποστήριξης, υπηρεσίες πληροφοριών και ειδικό για να ενισχύσει την εμπειρία των φοιτητών σας και αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου δικτύου υπηρεσιών στο Πανεπιστήμιο σχεδιαστεί για να σας στηρίξει τη διάρκεια των σπουδών σας, συμπεριλαμβανομένων των ακαδημαϊκών και αναπηρίας υποστήριξη, συμβουλευτική, οικονομική στήριξη και φροντίδα των παιδιών υπηρεσιών.

Διεθνούς Γραφείου

Διεθνές Γραφείο μας είναι αφιερωμένη στις ανάγκες της διεθνούς και της ΕΕ τους μαθητές μας. Το Διεθνές Γραφείο θα βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ζήσουν και να σπουδάσουν στο Nottingham και προσφέρει Καλώς προγράμματος λίγο πριν την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους.

Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας Εκπαίδευση

Κέντρο του Πανεπιστημίου για την Αγγλική Γλώσσα Εκπαίδευση (CELE) παρέχει την προετοιμασία υψηλής ποιότητας και αγγλική γλώσσα υποστήριξη πριν και κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, καθώς και την παροχή ενός κοινωνικού προγράμματος για τους μαθητές του.

Ένωση Φοιτητών

Ένωση των Φοιτητών είναι μια σημαντική πηγή υποστήριξης με τη δική τους Συμβουλευτικό Κέντρο Φοιτητών.

Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ερευνητής

Σε στενή συνεργασία με ακαδημαϊκά σχολεία, αφοσιωμένη ομάδα κατάρτισης του Graduate School συμβάλλουν στην σχολή συγκεκριμένες και προγράμματα διδακτορικών σπουδών. Μπορούν επίσης να παρέχουν βασική εκπαίδευση, σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζονται από μεγάλα ερευνητικά χρηματοδότες του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω Ερευνητής τους Αναπτυξιακό Πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι, καθώς θα σας βοηθήσουν να αναπτύξουν ερευνητικές δεξιότητες σας, θα έχετε τις ευκαιρίες που εκτείνονται σε δεξιότητες επικοινωνίας, τη σταδιοδρομία, τη διαχείριση του χρόνου, και την επιχειρηματικότητα - και την ευκαιρία να συναντηθούν και να εργαστούν μαζί με ερευνητές από άλλους κλάδους.

Καριέρα

Μέσος μισθός εκκίνησης και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας

Το 2015, το 95% των μεταπτυχιακών φοιτητών στη Σχολή της Γεωγραφίας που ήταν διαθέσιμα για την απασχόληση είχαν εξασφαλισμένη εργασία ή την περαιτέρω μελέτη εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση. * Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μας περιζήτητα από ένα ευρύ φάσμα των εργοδοτών. Πρόσφατες μεταπτυχιακοί φοιτητές έχουν πάει για να εργαστούν σε επιστημονικές συμβουλευτικές υπηρεσίες, διαχείριση του περιβάλλοντος, το λιανικό εμπόριο, τον τομέα φιλανθρωπίας, των μεταφορών και logistics, καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 • Γνωστούς προορισμούς της πλήρους απασχόλησης στο σπίτι υψηλότερο μεταπτυχιακούς φοιτητές βαθμό 2014/15.

προοπτικές σταδιοδρομίας και απασχόλησης

βραβευμένο Καριέρα μας και Απασχολησιμότητα Υπηρεσία θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την καριέρα σας σε όλο το χρόνο σας στο πανεπιστήμιο και πέρα. Διαθέσιμες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

 • παρουσιάσεις και drop-in συνεδρίες με τους εργοδότες
 • ένα-προς-ένα επαγγελματικού προσανατολισμού και το βιογραφικό συνεδρίες με τους συμβούλους μας
 • σταδιοδρομία εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε ακαδημαϊκού έτους
 • σύμβουλος ειδικός σταδιοδρομία για την έρευνα μεταπτυχιακούς

Μόλις είστε φοιτητής μαζί μας, ακόμη και μετά την αποφοίτησή, θα έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία μας για τη ζωή.

Ευέλικτη καταβληθεί τοποθετήσεις

Μεταπτυχιακές Τοποθετήσεις Nottingham προσφέρει ευέλικτες Αμειβόμενος Τοποθετήσεις με μια σειρά των εργοδοτών από τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις σε πολυεθνικούς οργανισμούς. Οι τοποθετήσεις αυτές είναι ανοικτές σε όλους τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζει με τις σπουδές σας και να σας δώσει την ευκαιρία να μάθουν τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες, να βελτιώσει το βιογραφικό σας και να ενισχύσει τις προοπτικές απασχόλησης κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών σας.

Το Πανεπιστήμιο του Nottingham είναι το καλύτερο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την απασχόληση των αποφοίτων, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times και Sunday Times Good University Guide 2017.

Προυποθέσεις εισόδου

 • 2: 1 (ή διεθνές ισοδύναμο) και / ή τουλάχιστον 60% σε ένα σχετικό μεταπτυχιακό, με εξαίρεση τα θέματα τέχνες
 • Οι υποψήφιοι θα πρέπει κατά προτίμηση προηγούμενη εκπαίδευση στη γεωγραφία ή μια σχετική πειθαρχία
 • IELTS: 6,5 (όχι λιγότερο από 6,0 σε κάθε στοιχείο)? εάν αυτές οι κατηγορίες δεν πληρούνται, αγγλικά προπαρασκευαστικά μαθήματα είναι διαθέσιμα
Program taught in:
Αγγλικά

See 5 more programs offered by University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2019
Απρ. 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Διεθνές τέλη: η επιστήμη που βασίζεται 20070 GBP ή κοινωνική επιστήμη που βασίζεται 15570 (τέλη HEU: 4183 GBP) GBP
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Δεκ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο