Αποκτήστε ένα Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικών

Γίνετε ο παραγωγός της γνώσης του αύριο και του χρόνου

Εχεις:

 • Ένα ενδιαφέρον για τις επιχειρήσεις και την οικονομία πέρα από τα συνηθισμένα;
 • Ένα πτυχίο Master και ένα πάθος για τη δημιουργία γνώσης;
 • Η επιθυμία να εργαστείτε με ζητήματα που είναι σημαντικά τόσο για τον εαυτό σας όσο και για την κοινωνία;
 • Η επιθυμία σας να διασφαλίσετε την απασχολησιμότητά σας στην παγκόσμια οικονομία του αύριο και του χρόνου;

Hanken υπογράφει συμβάσεις εργασίας με όλους τους νέους σπουδαστές διδακτορικών σπουδών. Οι συμβάσεις εργασίας έχουν διάρκεια 12 μηνών, με δυνατότητα επιλογής δώδεκα επιπλέον μηνών, υπό την προϋπόθεση ότι έχει σημειωθεί ικανοποιητική πρόοδος στη μελέτη.

Δομή προγράμματος

Το πρόγραμμα Hanken PhD αντιστοιχεί σε τέσσερα χρόνια σπουδών πλήρους φοίτησης, κατά τη διάρκεια των οποίων παράγετε μια διδακτορική διατριβή (180 βαθμοί πιστώσεων) και ολοκληρώσετε 60 μονάδες ECTS πιστοληπτικής ικανότητας.

Το πρόγραμμα Hanken PhD αντιστοιχεί σε τέσσερα έτη σπουδών πλήρους φοίτησης , κατά τα οποία παράγετε μια διδακτορική διατριβή (180 μονάδες ECTS) και ολοκληρώσετε 60 μονάδες ECTS πιστοληπτικής ικανότητας . Τα μαθήματα συνήθως ολοκληρώνονται κατά τους πρώτους 12-18 μήνες της μελέτης. Αποτελούνται από 44 πιστώσεις στα μεγάλα και συναφή θέματα και 16 μονάδες στη γενική μεθοδολογία, στη φιλοσοφία της επιστήμης ή σε παρόμοια μαθήματα μεθοδολογικού χαρακτήρα .

Προς το τέλος των σπουδών σας, θα έχετε ευκαιρίες να διδάξετε και να αποκτήσετε άλλες ικανότητες που είναι σημαντικές για μια επιτυχημένη μεταδιδακτορική καριέρα.

Η ετήσια εγγραφή είναι μια σημαντική διαδικασία στην οποία αναφέρετε τα επιτεύγματά σας, καταρτίζετε σχέδια για το επόμενο έτος και ενημερώστε το ερευνητικό σας σχέδιο σε συνεργασία με τον επιβλέποντα βαθμό.

Hanken υποστηρίζει τις διδακτορικές σπουδές σας μέσω πολλών διαφορετικών διαδικασιών, από την εποπτεία και τη διοίκηση της μελέτης έως την παρακολούθηση της απόδοσης και τη βοήθεια για τη χρηματοδότηση των σπουδών σας. Hanken σας προσφέρει επίσης υποστήριξη στην αίτηση για χρηματοδότηση για μεταδιδακτορική έρευνα.

Ως Hanken PhD, είστε επίσης μέλος της Κοινότητας Hanken αποφοίτων, με όλα αυτά να συνεπάγεται πρόσβαση σε σημαντικά δίκτυα και ενδιαφέροντα γεγονότα.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Ως φοιτητής στο Hanken , έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων, διασκέψεων και εργαστηρίων, τόσο στη Φινλανδία όσο και στο εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, έχετε καλές ευκαιρίες να παρακολουθήσετε και να συμβάλλετε στην ανάπτυξη της γνώσης στον τομέα της έρευνας σας. Με την επιφύλαξη της έγκρισής του από τον επιβλέποντα Hanken σας , μπορείτε να παρακολουθήσετε διδακτορικά μαθήματα της Hanken καθώς και μαθήματα που προσφέρονται από άλλα πανεπιστήμια και διδακτορικά προγράμματα στη Φινλανδία και στο εξωτερικό , όπως τα KATAJA και FDPE στη Φινλανδία ή το EIASM στην Ευρώπη.

Τα μαθήματα που μελετάτε δεν χρειάζεται να επικεντρωθούν άμεσα στο θέμα της διατριβής σας. Μπορούν να καλύψουν ένα ευρύτερο θέμα μέσα στον επιλεγμένο κύριο ή να σχετίζονται με κάποια συγκεκριμένη πτυχή του τομέα της έρευνας σας.

Ορισμένα σημαντικά θέματα στο πλαίσιο του προγράμματος PhD του Hanken έχουν ορίσει μαθήματα ή πακέτα μαθημάτων που είναι υποχρεωτικά για όλους τους φοιτητές μέσα σε αυτό το μεγάλο, ανεξάρτητα από το θέμα της διδακτορικής τους διατριβής. Ο στόχος είναι τότε να διασφαλιστεί ότι όλοι οι σπουδαστές στο μάθημα έχουν μια σταθερή βασική κατανόηση του κλάδου.

Κύριοι και επιβλέπων

Διδακτορική εκπαίδευση στο Hanken

Hanken προσφέρει διδακτορική εκπαίδευση στις ακόλουθες μεγάλες εταιρείες:

 • Λογιστική (Ελσίνκι και Βάασα)
 • Εμπορικό δίκαιο (Ελσίνκι και Βάασα)
 • Οικονομικά (Μόνο Ελσίνκι)
 • Επιχειρηματικότητα, διαχείριση και οργάνωση (Ελσίνκι και Βάασα)
 • Χρηματοδότηση, με πιθανή εξειδίκευση στις στατιστικές (Ελσίνκι και Βάασα)
 • Διοίκηση και οργάνωση (μόνο στο Ελσίνκι)
 • Μάρκετινγκ (Ελσίνκι και Βάασα)
 • Διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού και κοινωνική ευθύνη (μόνο στο Ελσίνκι)

Επίβλεψη του πτυχίου

Σε κάθε θέμα, υπάρχουν Πτυχιούχοι για διδακτορικές σπουδές οι οποίοι θα ενημερώνουν τους μαθητές για το πώς οργανώνονται και οργανώνονται οι σπουδές.

Οι νεοαποδεκτοί σπουδαστές πρέπει να επικοινωνήσουν με τους επιβλέποντες τους για να συζητήσουν τις σπουδές τους. Ο υπεύθυνος του τμήματος θα βοηθήσει τους μαθητές να βρουν τα μαθήματα που πρέπει να συμπεριληφθούν στο πτυχίο τους. Ο Επόπτης του Τμήματος θα ενημερώνει επίσης τα σχέδια σπουδών των φοιτητών ετησίως και θα προτείνει έναν Διευθυντή Διατριβής μόλις δημιουργηθεί το θέμα της διατριβής. Οι σπουδαστές που πρόκειται να παρακολουθήσουν μαθήματα σε κάποιο άλλο πανεπιστήμιο ή στο μεταπτυχιακό σχολείο θα πρέπει να συμβουλευτούν τον επιβλέποντα καθηγητή για να βεβαιωθούν ότι το μάθημα μπορεί να συμπεριληφθεί στο πτυχίο. Πρέπει να εγκρίνει το μάθημα πριν από την εγγραφή του. Όταν έρθει η ώρα, ο Υπεύθυνος του Διδάκτορα θα διαχειριστεί την δημόσια διατριβή του φοιτητή και θα ενεργήσει ως Custos (πρόεδρος) της υπεράσπισης.

PhD Καριέρα Προοπτικές

Μια διδακτορική διατριβή από διαπιστευμένη, ερευνητική και διεθνώς αναγνωρισμένη σχολή επιχειρήσεων αποτελεί ένα ελκυστικό πλεονέκτημα για τη διεθνή αγορά εργασίας.

 • Η υψηλής ποιότητας διδακτορική εποπτεία εξασφαλίζει μια καλή αρχή στην μεταδιδακτορική καριέρα. Στο Hanken , η επίβλεψη είναι προσωπική και ατομικά προσαρμοσμένη στην καλύτερη σκανδιναβική παράδοση. Όλοι οι διδάκτορες διδακτορικού μας είναι έμπειροι, διεθνώς ενεργείς επιστήμονες στην αιχμή των ερευνητικών τους πεδίων.
 • Τα δύο τρίτα των αποφοίτων PhD του Hanken πηγαίνουν για ακαδημαϊκές σταδιοδρομίες. Η αγορά εργασίας για τους ακαδημαϊκούς των σχολών επιχειρήσεων είναι πλήρως διεθνής, προσφέροντας συναρπαστικές ευκαιρίες για εργασία οπουδήποτε στον κόσμο.
 • Το ένα τρίτο των διδακτορικών μας αποφοίτων επιλέγουν να εργαστούν στη βιομηχανία ή στον τρίτο τομέα. Η επιτυχία τους σε ένα ευρύ φάσμα τομέων δείχνει ότι το Διδακτορικό Δίπλωμα είναι σκληρό νόμισμα και εκτός ακαδημαϊκών κύκλων. Αναπτύσσει δεξιότητες που σας βοηθούν να προχωρήσετε σε πολλά διαφορετικά μονοπάτια.

Πώς να εφαρμόσει?

Υπάρχουν δύο κύκλοι εφαρμογής ανά έτος στο πρόγραμμα PhD του Hanken .

Οι γύροι εφαρμογής είναι πάντα ορατοί στην αρχική σελίδα μας .

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
Hanken School of Economics
Τελευταία ενημέρωση Δεκέμβριος 25, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη