Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο Διοίκηση της Σιγκαπούρης (SMU) PhD στο πρόγραμμα Πληροφοριακών Συστημάτων αναπτύσσει τους ερευνητές και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι αντιμετώπιση βαθιά προκλήσεις της τεχνολογίας σε πραγματικά συστήματα πληροφοριών που επιχειρηματικές επιπτώσεις διαδικασίες ή τη διαχείριση, ή που αναπτύσσουν εργαλεία και μεθοδολογίες. μέλη ΔΕΠ μας δημοσιεύει συστηματικά σε περιοδικά επιχειρήσεων top-tier και να κερδίσει βραβεία με διδακτορικούς φοιτητές μας σε διεθνούς φήμης συνέδρια.

Οι απόφοιτοί μας είναι εκπαιδευμένοι να συνεργάζονται με ερευνητές από διαφορετικούς επιστημονικούς κλάδους. Επίσης έχουν εκπαιδευτεί σε τεχνολογικές λύσεις σχεδιασμού για προβλήματα του πραγματικού κόσμου και εφαρμογές, και να παράγει κορυφαίο ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις. Το πρόγραμμα θα τους εξοπλίζει για τη σταδιοδρομία με τα εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της βιομηχανίας.

Τα ευρεία ερευνητικά πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν την Cybersecurity. Διαχείριση δεδομένων & Analytics Πληροφοριακά Συστήματα & Διαχείριση? Ευφυή συστήματα και ανάλυση αποφάσεων. Και Cyber-Physical Systems.

Διδακτορικό στη Δομή Προγράμματος Πληροφοριακών Συστημάτων

Το Διδακτορικό στα Πληροφοριακά Συστήματα είναι ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης, με ανώτατο όριο την υποψηφιότητα πέντε ετών. Κατά τα δύο πρώτα έτη σπουδών, οι φοιτητές θα εγγραφούν σε εντατικά μαθήματα για να χτίσει το βάθος της έρευνάς τους και το εύρος. Η παρακολούθηση μαθημάτων έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές για την έρευνα διατριβή. Οι μαθητές καλούνται να καθίσουν για διδακτορικό Εξέταση (QE) να αξιολογήσει μαεστρία τους θεμελιώδεις έννοιες και θεωρίες. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του QE, ο φοιτητής θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει τη διατριβή, η οποία βασίζεται στο πρωτότυπο, ανεξάρτητη έρευνα.

Πλαίσιο

 • Μαθήματα (6 Μάθημα Μονάδες) - Εμπειρική Ερευνητικά Προγράμματα (4 Μάθημα Μονάδες) - Advanced Research Θέματα (2 Μάθημα Μονάδες) - Διατριβή (28 Μάθημα Μονάδες)

Προφορική Άμυνας του Πρόταση Διατριβής

Πρόκειται για μια προφορική παρουσίαση της προτεινόμενης θέμα σε μια επιτροπή διατριβής. Μια γραπτή πρόταση διατριβή θα πρέπει να υποβληθεί πριν από την παρουσίαση. Ένας επόπτης, με την τεχνογνωσία στο επιλεγμένο θέμα, θα πρέπει να διοριστεί. Αυτός ή αυτή καθοδηγεί και τους συμβούλους του μαθητή σε όλη την εργασία διατριβή.

Προφορική Άμυνας και την ολοκλήρωση της διδακτορικής διατριβής
Πρόκειται για μια προφορική παρουσίαση της γραπτής έκθεσης διατριβή στην επιτροπή. Μετά την ενδεχόμενη αναθεώρηση (ες) για την έκθεση και την εκπλήρωση όλων των απαιτούμενων προϋποθέσεων, η Επιτροπή θα συστήσει στο Πανεπιστήμιο για να απονείμει το διδακτορικό.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

 • Τουλάχιστον μια καλή Πτυχίο - Καλή GRE ή GMAT αποτελέσματα - Καλή TOEFL ή IELTS βαθμολογίες (για τους αιτούντες των οποίων η γλώσσα διδασκαλίας στο επίπεδο του Bachelor / Master δεν ήταν στα αγγλικά)

Επαγγελματική Ανάπτυξη Υποψήφιοι Διδάκτορες »

Οι μαθητές, επίσης, υπό την προϋπόθεση της επαγγελματικής κατάρτισης. Αυτές περιλαμβάνουν τη διδασκαλία, αγγλικά επικοινωνίας και τις δεξιότητες παρουσίασης, καθώς και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας εργαστήρια όπως η προετοιμασία της συνέντευξης. Επιπλέον, οι μαθητές έχουν επίσης την ευκαιρία να μοιραστεί την έρευνά τους εισφορές με τη διεθνή ερευνητική κοινότητα μέσω αξιόπιστων κριτές ερευνητικά συνέδρια, στη Σιγκαπούρη και στο εξωτερικό. SMU παρέχει χρηματοδότηση για τους μαθητές μας να παρακολουθήσουν τέτοια συνέδρια.

Υποτροφιών

Υποτροφίες διαθέσιμες

Τα προγράμματα PhD του Πανεπιστημίου Διοίκησης της Σιγκαπούρης (SMU): Αριστεία στην έρευνα σε θέματα διαχείρισης, κοινωνικής επιστήμης και πληροφορικής

Ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο στην Ασία, το Πανεπιστήμιο Διαχείρισης Σιγκαπούρης (SMU) είναι γνωστό σε διεθνές επίπεδο για την παγκόσμια έρευνα και τη διακεκριμένη διδασκαλία του. Παράγει την έρευνα αιχμής με παγκόσμιο αντίκτυπο, και έχει ως στόχο να παράγει ευρεία βάση, δημιουργικό και επιχειρηματικό ηγέτες. Αρχική σελίδα σε πάνω από 8.300 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, SMU είναι γνωστή για την διαδραστική και τεχνολογικά δυνατότητα παιδαγωγική της διδασκαλίας σεμινάριο στιλ σε μικρά μεγέθη τάξη. Το πανεπιστήμιο αποτελείται από έξι σχολεία - Σχολή Λογιστικής, Lee Κονγκ Chian School of Business, School of Economics, Σχολή των Πληροφοριακών Συστημάτων, Σχολή Νομικών και Σχολή Κοινωνικών Επιστημών - προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα των Bachelor, Master και τα προγράμματα Διδακτορικού Διπλώματος σε διάφορους κλάδους .

SMU προσφέρει τέσσερα προγράμματα PhD:

 1. Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με ειδίκευση σε:
 • οικονομικά
<li>   &epsilon;&mu;&pi;&omicron;&rho;&#943;&alpha;</li>
<li>    &Delta;&iota;&omicron;&#943;&kappa;&eta;&sigma;&eta; &Epsilon;&pi;&iota;&chi;&epsilon;&iota;&rho;&#942;&sigma;&epsilon;&omega;&nu;</li>
<li>    &Omicron;&rho;&gamma;&alpha;&nu;&omega;&sigma;&iota;&alpha;&kappa;&#942;&sigmaf; &Sigma;&upsilon;&mu;&pi;&epsilon;&rho;&iota;&phi;&omicron;&rho;&#940;&sigmaf; &amp; &Alpha;&nu;&theta;&rho;&#974;&pi;&iota;&nu;&omicron;&upsilon; &Delta;&upsilon;&nu;&alpha;&mu;&iota;&kappa;&omicron;&#973;</li>
<li>    &Sigma;&tau;&rho;&alpha;&tau;&eta;&gamma;&iota;&kappa;&#942; &Delta;&iota;&omicron;&#943;&kappa;&eta;&sigma;&eta; &amp; &Omicron;&rho;&gamma;&#940;&nu;&omega;&sigma;&eta;</li>

PhD στα Χρηματοοικονομικά

  &Delta;&iota;&delta;&alpha;&kappa;&tau;&omicron;&rho;&iota;&kappa;&#972; &sigma;&tau;&eta; &Psi;&upsilon;&chi;&omicron;&lambda;&omicron;&gamma;&#943;&alpha;

  &Delta;&iota;&delta;&alpha;&kappa;&tau;&omicron;&rho;&iota;&kappa;&#972; &sigma;&tau;&alpha; &Pi;&lambda;&eta;&rho;&omicron;&phi;&omicron;&rho;&iota;&alpha;&kappa;&#940; &Sigma;&upsilon;&sigma;&tau;&#942;&mu;&alpha;&tau;&alpha; (&Pi;&lambda;&eta;&rho;&omicron;&phi;&omicron;&rho;&iota;&kappa;&#942; &kappa;&alpha;&iota; &Delta;&iota;&alpha;&chi;&epsilon;&#943;&rho;&iota;&sigma;&eta;)

Οφέλη από την άσκηση των διδακτορικό SMU

 • Η SMU προετοιμάζει τους διδακτορικούς μας σπουδαστές να γίνουν πρωτοπόροι στην ακαδημαϊκή ή βιομηχανική σκέψη στους εξειδικευμένους τομείς τους παρέχοντας ευκαιρίες για βαθύτερη ενσωμάτωση σε θέματα διαχείρισης, κοινωνικών επιστημών και πληροφορικής. Οι μαθητές μας είναι καλά εξοπλισμένα για να δημιουργήσετε ή να δημιουργήσει εύστοχος και του πραγματικού κόσμου λύσεις. Η SMU ενθαρρύνει τους σπουδαστές μας να διεξάγουν διεπιστημονική έρευνα κατά τη διάρκεια του διδακτορικού τους ταξιδιού.
 • Υπάρχουν επίσης πολλές ευκαιρίες για τους διδακτορικούς φοιτητές μας να συμμετάσχουν στην έρευνα και τη διδασκαλία ομάδων στα σχολεία, καθώς και SMU ερευνητικά κέντρα και ινστιτούτα που περιλαμβάνει διεθνώς γνωστά μέλη ΔΕΠ οι οποίοι είναι ειδικοί σε εξειδικευμένους τομείς τους.
 • Πέρα από την ακαδημαϊκή εκπαίδευση, SMU διδακτορικούς φοιτητές συμμετέχουν επίσης σε δραστηριότητες επαγγελματικής ανάπτυξης (όπως η παρουσίαση και η διδασκαλία των δεξιοτήτων κατάρτισης). Η εκπαίδευση αυτή είναι χρήσιμη για τους κατά τη διάρκεια της διδακτορικές σπουδές τους, καθώς και μετά την αποφοίτησή τους.
 • Όντας σε μια πανεπιστημιούπολη της πόλης, διδακτορικοί φοιτητές να έχουν εύκολη πρόσβαση σε εταίρους του κλάδου που παρέχουν ερευνητικών δεδομένων και πλατφόρμες επικύρωσης, καθώς και ερευνητικές εγκαταστάσεις SMU, οι οποίες περιλαμβάνουν ιδιόκτητα και δημοσιεύεται βάσεις δεδομένων.
 • SMU παρέχει διδακτορικούς φοιτητές μας με τις υποτροφίες που καλύπτουν τα δίδακτρα και παρέχει ζουν υποτροφίες καθώς παρέχει γενναιόδωρη χρηματοδότηση συνέδριο για τους μαθητές να μοιραστούν την έρευνά τους εισφορές με τη διεθνή ερευνητική κοινότητα.
 • Οι απόφοιτοι PhD μας έχουν βρει καλή τοποθετήσεις σε έγκριτα ακαδημαϊκά ιδρύματα και οργανώσεις του κλάδου.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποSingapore Management University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 - 5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Υποτροφίες διαθέσιμες
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλη