Το πρόγραμμα PhD in Finance είναι ένα πενταετές, πλήρους απασχόλησης, οικιστικό πρόγραμμα διδάσκονται στα αγγλικά. Το SSE δεν προσφέρει εξ αποστάσεως εκπαίδευση ή δεν επιτρέπει μερική μελέτη.

Προκειμένου να έχετε πτυχίο Διδακτορικού Διπλώματος Χρηματοοικονομικής από την SSE, πρέπει να κερδίσετε 240 ECTS. Αυτές οι πιστωτικές μονάδες αποτελούνται από μια συνιστώσα μαθημάτων (105 ECTS) και μια πτυχή διατριβής (135 ECTS).

Κατά το πρώτο έτος, το τμήμα μαθημάτων αποτελείται από επτά μαθήματα (45 ECTS) που έχουν ενσωματωθεί στο πρόγραμμα SDPE και δύο πρόσθετα μαθήματα χρηματοδότησης (15 ECTS). Στο δεύτερο έτος, τα μαθήματα αποτελούνται από τρία μαθήματα χρηματοδότησης (22,5 ECTS), καθώς και μαθήματα επιλογής (22,5 ECTS), όπου μπορείτε να λάβετε περισσότερα μαθήματα χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένων μικρότερων μίνι μαθήματα σε εξειδικευμένους τομείς χρηματοδότησης ή μαθήματα στα οικονομικά. Κατά το έτος 3-5, θα εργαστείτε για τη διατριβή σας που ισοδυναμεί με 135 ECTS. Το πρόγραμμα τελειώνει με μια υπεράσπιση διατριβής.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποStockholm School of Economics »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2020
Duration
5 Χρόνια
Τιμή
- διαθέσιμες υποτροφίες
Προθεσμία
Φεβρ. 1, 2020
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Φεβρ. 1, 2020

Αύγ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Φεβρ. 1, 2020
Ημερομηνία λήξης
Άλλη