Περιγραφή του προγράμματος:

Διδακτορικών σπουδών στην εκπαιδευτική ψυχολογία είναι ένα τριετές πρόγραμμα και μπορεί να μελετηθεί πλήρους ή σε συνδυασμένη μορφή. Το πρόγραμμα βασίζεται σε ένα ατομικό πρόγραμμα σπουδών, υπό την καθοδήγηση ενός επόπτη ή συμβούλου. Αυτό το είδος του προγράμματος σπουδών προορίζεται για τους αποφοίτους του πτυχίο μάστερ στην ψυχολογία και αποτελεί το τρίτο ακαδημαϊκό τίτλο σπουδών.

Η πειθαρχία Εκπαιδευτική Ψυχολογία προϋποθέτει την εξειδίκευση των φοιτητών και οδηγεί σε αυτοδύναμη επιστημονική, δημιουργική και ερευνητικό έργο και την προετοιμασία για τη μελλοντική πορεία των εξαιρετικά ειδικευμένο εμπειρογνώμονα. Αυτό έχει σχεδιαστεί ως ένα διεπιστημονικό κλάδο που βασίζεται στην εφαρμογή των θεωρητικών γνώσεων σε άλλους τομείς της επιστήμης και της ψυχολογικής πρακτικής. Η μελέτη επικεντρώνεται στην απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων για την εκτέλεση της επιστημονικής έρευνας και το ερευνητικό έργο στον τομέα της ψυχολογίας.

Το πρόγραμμα σπουδών υλοποιείται μέσω σεμιναρίων, τα δίδακτρα και τη διαβούλευση και εστιάζεται τόσο στην αποδεδειγμένη έννοιες και καθώς σύγχρονες θεωρίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση των γνώσεων στον τομέα της εκπαίδευσης. Το θεωρητικό μέρος του προγράμματος σπουδών προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επίκαιρων διαλέξεων και εργαστηρίων. Το δικό του ερευνητικό πρόγραμμα τροποποιείται βάσει των διαβουλεύσεων και γενικά σχηματίζεται από το σχέδιο έρευνας (project), η οποία αποτελεί μέρος της διαδικασίας εισδοχής. Οι επιτυχόντες αποφοίτους απονέμεται διδακτορικό με το ακαδημαϊκό διδακτορικό τίτλο

Graduate's προφίλ και την απασχολησιμότητα:

Ο απόφοιτος του διδακτορικού προγράμματος Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας θα πρέπει να είναι μια θεωρητικά ενημέρωσε εμπειρογνωμόνων που θα μπορούσαν να είναι σε θέση να εφαρμόσει το αποκτήσει την εκπαίδευση, τόσο στον τομέα της επιστήμης και της καθώς και στην εκπαιδευτική και ψυχολογική πρακτική. Που συνδέει τη θεωρία με την πράξη, η γνώση που έχει αποκτηθεί επιτρέπει πτυχιούχους να είναι χρήσιμο, επίσης, στον τομέα της διαχείρισης και της εφαρμοσμένης έρευνας. Τέλος, υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής της εκπαιδευτικής ψυχολογίας στο ευρύτερο πλαίσιο των συναφών κλάδων και είναι ξεχωριστά καθορίζεται σύμφωνα με τους αποφοίτους επιλέξει κατεύθυνση και εξειδίκευση στην υπο - ζητήματα.

App. απαιτήσεις δοκιμών:

  • Ολοκλήρωσε τις σπουδές στην Ψυχολογία (MA)
  • Σχέδιο Έρευνας - Πρόγραμμα
  • Λίστα δημοσιεύσεων για τους μαθητές των συνδυασμένη μορφή του DPS
  • Βιογραφία
  • Συμφωνίας με τον επόπτη για την ηγεσία εργασίας

Δίδακτρα:

Η πληρωμή για τους ξένους φοιτητές PhD είναι 2.000 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποPalacky University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,000 EUR
ανά ακαδημαϊκό έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη