Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πρόγραμμα PhD INF προετοιμάζει μεταπτυχιακούς φοιτητές να εργαστούν στο μετασχηματιστική "τέταρτο παράδειγμα» της επιστήμης και της μηχανικής, ένα διεπιστημονικό πεδίο στηρίζονται σε Big Data και προηγμένο λογισμικό, το υλικό και στατιστικά δεξιότητες. Μετά από ένα βελτιωμένο πενταετές πρόγραμμα σπουδών, οι απόφοιτοι θα είναι έτοιμοι να είναι ηγέτες στη βιομηχανία και την κυβέρνηση ερευνητικά εργαστήρια, καθηγητές και ερευνητές στον ακαδημαϊκό χώρο, και τους επιχειρηματίες αιχμής τομείς εφαρμογής της πληροφορικής. Οι απόφοιτοι θα καταβάλλουν εισφορές σε συναρπαστικά σχέδια που αφορούν κρίσιμους τομείς της εθνικής ανάγκης στη βιοπληροφορική, την υγεία του πληθυσμού, την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, την οικολογία, τεχνολογία λογισμικού, wearable computing, τα συστήματα κυβερνο-φυσική, και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

την έρευνα και την εκπαίδευση των μαθητών ενισχύονται μέσω της ευρείας συνεργασίες με μια ποικιλία ακαδημαϊκών, της κυβέρνησης και ιδιωτικούς φορείς.

Δεχόμαστε φοιτητές από ευρεία επίσημο εκπαιδευτικό υπόβαθρο, όπως η βιολογία, την οικολογία, επιστήμη των υπολογιστών, ηλεκτρολόγων μηχανικών, και τα στατιστικά στοιχεία, ωστόσο, όλοι οι φοιτητές πρέπει να έχει επαρκή γνώση των βασικών θεμελιακών τομείς, προκειμένου να συμμετάσχουν ουσιαστικά και να συνεισφέρουν στην αρχική έρευνα. Οι περιοχές αυτές περιλαμβάνουν τον προγραμματισμό, δομές δεδομένων, τις μεθόδους ανάπτυξης λογισμικού, και τις στατιστικές. ΔΕΠ του προγράμματος μπορεί να απαιτήσει ότι οι μαθητές γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμα διορθώσει τυχόν ελλείψεις σε αυτούς τους τομείς με την εγγραφή σε επιπλέον προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών μαθημάτων.

Διαθέσιμες Περιοχές Έμφαση:

 • Εμβιομηχανική Πληροφορική - Έμφαση
 • Cyber ​​και Συστημάτων Λογισμικού - Έμφαση
 • Οικολογική και Περιβαλλοντική Πληροφορική - Έμφαση
 • Υγεία και Βιοπληροφορική - Έμφαση

Το διδακτορικό δίπλωμα στην Πληροφορική και Πληροφορική δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να συμμετάσχουν σε μια πορεία της μελέτης έντασης έρευνας μέσα σε ένα ευρύ φάσμα της πληροφορικής και των περιοχών υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένης της υγείας του πληθυσμού, βιοπληροφορική, τηλεπισκόπηση, ασύρματο αισθητήρα οικολογικών μοντέλων και συστήματα επικοινωνίας, τα συστήματα κυβερνο-φυσικές , αρχιτεκτονική λογισμικού και την απεικόνιση, γραφικά υπολογιστών, το μοντέλο με γνώμονα το σχεδιασμό, μηχανική μάθηση, wearable computing, και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

πτυχιακό πρόγραμμα πενταετούς μας ενισχύεται από προσηλωμένη καθοδήγηση και την επαγγελματική εκπαίδευση για την ανάπτυξη, με τους μαθητές επωφελούνται από ένα ευρύ φάσμα συνεργασιών και εταιρικών σχέσεων, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε: Κέντρο Εμβιομηχανική Καινοτομίας, Κέντρο Μικροβιακή Γενετική και Γονιδιωματική, Κέντρο για Οικοσύστημα Επιστήμη και Κοινωνία, Merriam-Πάουελ Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας, Τμήμα Βιολογικών Επιστημών, Τμήμα Φυσικής και Αστρονομίας της Σχολής Γεωεπιστημών και της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, και Σχολή Δασολογίας.

Περιφερειακών ερευνητικών συνεργάτες περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε: Μεταγραφική Genomics Research Institute, της Βόρειας Αριζόνα Υγείας και Flagstaff Medical Center, North Country HealthCare, Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ και της Βόρειας Αριζόνα Planetary Science Alliance.

Τι μπορώ να κάνω με Διδακτορικό Δίπλωμα στην Πληροφορική και Πληροφορική;

Η Ph.D. Πρόγραμμα στην Πληροφορική και Πληροφορική προετοιμάζει τους αποφοίτους για την ουσιαστική και ικανοποιητική σταδιοδρομία στην εφαρμογή της πληροφορικής και των υπολογιστών σε κρίσιμους τομείς της εθνικής ανάγκης. Στόχος μας είναι να προετοιμάσει τους μαθητές να είναι ηγέτες στη βιομηχανία και την κυβέρνηση ερευνητικά εργαστήρια, καθηγητές και ερευνητές στον ακαδημαϊκό χώρο, ή επιχειρηματίες στην αιχμής τομείς εφαρμογής της πληροφορικής.

Πανεπιστήμιο Απαιτήσεις

Για να λάβετε το Διδακτορικό Δίπλωμα (Ph.D.) στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Αριζόνα, θα πρέπει να ολοκληρώσει μια προγραμματισμένη ομάδα μαθημάτων, από έναν ή περισσότερους κλάδους, που κυμαίνονται από τουλάχιστον 60 έως 109 μονάδες μαθήματα μεταπτυχιακού επιπέδου. Τα περισσότερα σχέδια απαιτούν την έρευνα, μια διατριβή, και περιεκτικές εξετάσεις. Όλα τα σχέδια έχουν απαιτήσεις διαμονής όσον αφορά το χρόνο που δαπανάται στην πανεπιστημιούπολη Flagstaff που ασχολούνται με τη μελέτη πλήρους απασχόλησης.

Εκτός από το Πανεπιστήμιο Απαιτήσεις:

Συμπληρώστε μεμονωμένες απαιτήσεις σχεδίου.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής πέρα ​​και πάνω από την πρόσβαση στο NAU απαιτείται.

 • NAU Πτυχιούχος on-line εφαρμογή που απαιτείται για όλα τα προγράμματα. Οι λεπτομέρειες σχετικά με τις απαιτήσεις εισαγωγής που περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική αίτηση.
 • Πτυχίο από ένα περιφερειακό διαπιστευμένο ίδρυμα
 • Βαθμολογία Point Μέσος όρος (GPA) 3,00 (κλίμακα είναι 4.00 = "Α"), ή το ισοδύναμο.
 • Η είσοδος σε πολλά μεταπτυχιακά προγράμματα είναι σε ανταγωνιστική βάση, και τα προγράμματα μπορεί να έχουν υψηλότερες προδιαγραφές από εκείνες που καθορίζονται από το Graduate College.
 • Οι μεταγραφές

Για λεπτομέρειες σχετικά με τις πολιτικές εισαγωγή μεταπτυχιακών, παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Admissions Graduate Πολιτική Διεθνή αιτούντες έχουν πρόσθετες απαιτήσεις εισαγωγής. Παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική Admissions Διεθνές Μεταπτυχιακό

Ατομικές απαιτήσεις εισαγωγής του προγράμματος περιλαμβάνουν:

 • GRE® αναθεωρημένη Γενική Test
 • 3 συστατικές επιστολές
 • Προσωπική δήλωση ή ένα δοκίμιο
 • Συνέχιση ή Βιογραφικό Σημείωμα
 • Τεχνογνωσία σε βασικούς θεμελιώδεις τομείς της πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένων των βασικών θεμάτων, όπως ο προγραμματισμός, δομές δεδομένων, τις μεθόδους ανάπτυξης λογισμικού, και τα στατιστικά στοιχεία, καθώς και περιοχές που υποστηρίζουν συγκεκριμένες εμφάσεις, όπως η βιολογία, την οικολογία, και των συστημάτων στον κυβερνοχώρο.

Φοιτητής Μαθησιακά Αποτελέσματα

Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος κατάρτισης θα καταδείξει τις παρακάτω προηγμένες ικανότητες και τα μαθησιακά αποτελέσματα του προγράμματος (Οι ΣΕΕ): PLO1: Προσδιορισμός, εξηγούν, και να αξιολογούν τις κυριότερες θεωρίες, τις μεθόδους έρευνας και τεχνικές προσεγγίσεις οδήγηση informatics- με γνώμονα την επιστήμη και την τεχνολογία και τον αντίκτυπο αυτών των στοιχείων στην κοινωνία.

PLO2: Προσδιορισμός, να εξηγήσει, να συνθέτουν και να εφαρμόζουν τις θεμελιώδεις έννοιες της πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλης κλίμακας αναπαράσταση δεδομένων και οργάνωση, διάφορα είδη γλώσσες προγραμματισμού, τις μεθόδους ανάπτυξης λογισμικού, επεξεργασία δεδομένων, εξαγωγή πληροφοριών και μηχανική μάθηση, και στατιστική ανάλυση.

PLO3: Προσδιορισμός, να εξηγήσει, να συνθέσει, και να εφαρμόσει το διεπιστημονικό συνδυασμό του πυρήνα της πληροφορικής και σε βάθος πειθαρχική τεχνογνωσία που ορίζει έναν από τους ακόλουθους τομείς έμφαση:

 • Υγείας και Βιοπληροφορικής, με επίκεντρο τη γενετική και γονιδιωματική ανάλυση, την υγεία του πληθυσμού, και η μετάδοση της νόσου?
 • Οικολογική και Περιβαλλοντική Πληροφορική, με έμφαση στην οικολογική και περιβαλλοντική αναλύσεις και τηλεπισκόπησης?
 • Cyber ​​και Συστημάτων Λογισμικού, με έμφαση στο σχεδιασμό και την εφαρμογή των συστημάτων κυβερνο-σωματική και λογισμικού μεγάλης κλίμακας.
 • Εμβιομηχανική Πληροφορικής, με έμφαση στην ανάλυση και τον έλεγχο των δεδομένων σε εφαρμογές βιοτεχνολογίας.

PLO4: Προσδιορισμός, έρευνα, ανάλυση, οργάνωση και κριτικά απόσταξη πληροφορίες από την επιστημονική βιβλιογραφία μέσα σε ένα χώρο της πληροφορικής έμφαση και δημιουργικά τον εντοπισμό ανοικτά ερευνητικά ερωτήματα.

PLO5: ισχύουν ανεξάρτητα κατάλληλη τεχνογνωσία, μεθόδους και εργαλεία για τον δημιουργικό σχεδιασμό, την εκτέλεση και την αξιολόγηση της έρευνας που ασχολείται με την αρχική πληροφορικής ερευνητικά ερωτήματα.

PLO6: Σύνθεση και να συμμετάσχουν σε άκρως αποτελεσματική γραπτή και προφορική επικοινωνία σε τομείς της πληροφορικής? καταδεικνύουν σαφή επιχειρηματολογία και λογική συνοχή σε μια ποικιλία από γραπτές και προφορικές ανακοινώσεις, συμπεριλαμβανομένων των ακαδημαϊκών διάδοσης, αιτήσεων χρηματοδότησης, τη βιομηχανία, και lay-επικοινωνίας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποNorthern Arizona University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη