ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Κατά τη διάρκεια του χρόνου μαζί μας, γίνετε μέλος της εξειδικευμένης κοινότητας μας, ανταλλάσσοντας ιδέες και αναπτύσσοντας τα δικά σας δημιουργικά και πνευματικά ενδιαφέροντα, ενημερώνονται από ακαδημαϊκό προσωπικό του Κέντρου Μουσικής και Τεχνολογίας Ήχου.

Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του προσωπικού καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα πτυχών της μουσικής σύνθεσης, των επιδόσεων, της εθνομουσικολογίας και της τεχνολογίας της μουσικής και υπάρχει εποπτεία σε όλους αυτούς τους τομείς. Για αυτά τα προγράμματα, έχετε τακτικές συναντήσεις με τον προϊστάμενό σας καθώς και δίδακτρα σε ερευνητικές μεθοδολογίες στα πρώτα στάδια της έρευνάς σας. Επιπλέον, προσκαλούμε τακτικά ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες ειδικούς για διαλέξεις επισκεπτών, εργαστήρια και ειδικές εκδηλώσεις σχετικές με την έρευνα των φοιτητών.

Σχετικά με το Κέντρο Μουσικής και Τεχνολογίας Ήχου

Βρισκόμαστε στην πανεπιστημιούπολη Medway του Πανεπιστημίου του Κεντ, στο ιστορικό ναυπηγείο Chatham. Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν στοχοθετημένα στούντιο ηχογραφήσεων, αίθουσες μετά την παραγωγή, χώρους πρόβας, σταθμούς εργασίας και αίθουσες σεμιναρίων. Έχουμε έναν επαγγελματικό σχεδιασμό 5.1 χώρο εγγραφής και σύνθεση και ένα χωροθετικό στούντιο. Επιπλέον, διαθέτουμε σύστημα διάχυσης ήχου πολλαπλών ηχείων για την απόδοση της ηχητικής τέχνης και της ηλεκτρονικής ζωντανής μουσικής.

Οι μαθητές μας διερευνούν τόσο τις δημιουργικές όσο και τις τεχνικές πτυχές της μουσικής και των συναφών τεχνολογιών της και έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με άλλους επαγγελματίες της μουσικής.

Τομείς έρευνας

Το Kent είναι ένα από τα 20 κορυφαία πανεπιστημιακά πανεπιστήμια. Όλα τα ακαδημαϊκά σχολεία μας παράγουν έρευνα παγκόσμιας κλάσης και το Kent χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά διεθνές, οδηγώντας σε πολλούς τομείς σπουδών.

Η έρευνα του Κέντρου Μουσικής και Τεχνολογίας Ήχου μπορεί να ομαδοποιηθεί σε τρεις διασταυρωμένες περιοχές δραστηριότητας:

  • Σύνθεση, Τεχνολογία και Απόδοση.
  • Ψυχολογία της Μουσικής, Μουσική, Υγεία και Ευεξία, Κοινοτική Μουσική και Εκπαίδευση.
  • Δημοφιλή Μουσική Σπουδές, Εθνομουσικολογία.

Κατά την παραγωγή, την εφαρμογή και την αποτίμηση της μουσικής ως δημιουργικής πρακτικής και της πολιτιστικής βιομηχανίας, το Κέντρο ασχολείται δημόσια και αναγνωρίζοντας τα οφέλη της μουσικής στην κοινωνία, την υγεία και την ευημερία.

Προυποθέσεις εισόδου

Ένα πρώτο ή 2ο πτυχίο, συνήθως σε σχετικό ανθρωπιστικό αντικείμενο, συν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα σε επίπεδο Μάστερ.

Ή, ένα ουσιαστικό ρεκόρ επαγγελματικών επιτευγμάτων ως επαγγελματίας καλλιτεχνών μουσικής / ήχου, καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε επίπεδο μάστερ.

Και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί μια αποδεκτή πρόταση έρευνας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το Κέντρο θα εξετάσει υποψηφίους που δεν έχουν ακολουθήσει μια συμβατική εκπαιδευτική πορεία αλλά που μπορεί να έχουν σχετική εμπειρία στον κλάδο. Οι περιπτώσεις αυτές αξιολογούνται μεμονωμένα από τον Διευθυντή Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Όλοι οι αιτούντες εξετάζονται σε ατομική βάση και επιπλέον προσόντα, επαγγελματικά προσόντα και εμπειρία θα ληφθούν επίσης υπόψη κατά την εξέταση των αιτήσεων.

Διεθνείς φοιτητές

Ανατρέξτε στον ιστότοπό μας Διεθνών Φοιτητών για τις απαιτήσεις εισόδου ανά χώρα και άλλες σχετικές πληροφορίες για τη χώρα σας.

Απαιτήσεις εγγραφής στην αγγλική γλώσσα

Το Πανεπιστήμιο απαιτεί από όλους τους μη-γηγενείς ομιλητές της αγγλικής γλώσσας να αποκτήσουν ένα ελάχιστο επίπεδο επάρκειας σε γραπτά και προφορικά αγγλικά πριν ξεκινήσουν μεταπτυχιακό δίπλωμα. Ορισμένα θέματα απαιτούν υψηλότερο επίπεδο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση September 11, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη