Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ασιατικές φιλοσοφίες και πολιτισμοί Ph.D. Πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα Ασιατικών Φιλοσοφιών και Πολιτισμών (APC) συνδυάζει τόσο κλασσικές όσο και σύγχρονες προσεγγίσεις στη μελέτη των ασιατικών θρησκευτικών και φιλοσοφικών παραδόσεων, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα.

Το πρόγραμμά μας βασίζεται στην αρχή ότι ο πνευματικός μετασχηματισμός συμβάλλει στην ακαδημαϊκή αριστεία. Μέσα σε ένα ολοκληρωτικό πλαίσιο, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να μελετήσουν τον Ινδουισμό, τον Βουδισμό ή την κινεζική φιλοσοφία. Οι σπουδαστές μελετούν ιερά κείμενα και γραπτά σε ιστορικό πλαίσιο. διερευνούν επίσης τη διαπολιτισμική ερμηνευτική, τις παραδοσιακές θρησκευτικές πρακτικές και τις ασιατικές φιλοσοφικές προοπτικές σε θεμελιώδη ζητήματα - από την ευημερία στο περιβάλλον.

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Οι φοιτητές μπορούν να επικεντρωθούν στον Βουδισμό, την κινεζική φιλοσοφία, τον ινδουισμό ή τις συγκριτικές μελέτες. Μαζί με τις εις βάθος ακαδημαϊκές σπουδές, οι μαθητές ενθαρρύνονται επίσης να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους με βιωματική συμμετοχή σε πνευματικές πρακτικές και θρησκευτικές παραδόσεις. Το πρόγραμμα PhD περιλαμβάνει δύο χρόνια μαθημάτων, καθώς και εξετάσεις και διατριβή.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποCalifornia Institute of Integral Studies »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη