Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διδακτορικό στην αστροφυσικά επιστήμες και την τεχνολογία

Ποτέ δεν υπήρξε πιο συναρπαστική στιγμή για να μελετήσει το σύμπαν πέρα ​​από τα όρια της γης. Μια νέα γενιά προηγμένων επίγειων και διαστημικών τηλεσκοπίων και τεράστιες αυξήσεις στην υπολογιστική ισχύ που επιτρέπει την χρυσή εποχή της αστροφυσικής. διδακτορικό πρόγραμμα RIT στην αστροφυσικής επιστημών και της τεχνολογίας εστιάζεται στη βασική φυσική των φαινομένων πέρα ​​από την γη, καθώς και στην ανάπτυξη των τεχνολογιών, των μέσων, ανάλυση δεδομένων και τεχνικές μοντελοποίησης που θα επιτρέψει τα επόμενα μεγάλα βήματα στον τομέα αυτό. Η διεπιστημονική έμφαση αυτού του προγράμματος ξεχωρίζει από τα συμβατικά προγράμματα μεταπτυχιακών αστροφυσική στα παραδοσιακά πανεπιστήμια έρευνας.

προϋποθέσεις Εισαγωγής

Η είσοδος στο MS ή Ph.D. πρόγραμμα απαιτεί έναν υποψήφιο για να κρατήσει ένα βαθμό απολυτηρίου σε φυσικές επιστήμες, μαθηματικά, επιστήμη των υπολογιστών, ή μηχανικών σε περιφερειακό διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο. Για τους φοιτητές με πτυχίο σε άλλη περιοχή ή έλλειψη επαρκούς ακαδημαϊκή προετοιμασία, γέφυρα και το θεμέλιο μαθημάτων μπορεί να είναι απαραίτητη πριν από την πλήρη αποδοχή. Για να θεωρηθεί για την εισαγωγή, ο υποψήφιος πρέπει:

  • έχουν ελάχιστη προπτυχιακό ΣΔΣ του 3,2 από 4.0 σε προπτυχιακό εργασία σε μαθηματικών, της επιστήμης, της μηχανικής, και ο υπολογιστής θεματικούς τομείς,
  • υποβάλουν μεταγραφές (στα αγγλικά) από όλες τις προηγούμενες μελέτη κολλέγιο / πανεπιστήμιο-επίπεδο,
  • να υποβάλει δύο συστατικές επιστολές,
  • υποβάλουν αποτελέσματα από τον Graduate Record εξετάσεις (GRE), και
  • Συμπληρώστε μια μεταπτυχιακή αίτηση.

Οι υποψήφιοι των οποίων η μητρική γλώσσα είναι διαφορετική από τα αγγλικά πρέπει να υποβάλουν αποτελέσματα από τον έλεγχο της Αγγλικής ως εξέταση Ξένης Γλώσσας (TOEFL) για να αποδειχθεί ισχυρή αγγλική γλωσσικές δεξιότητες. Μια βαθμολογία τουλάχιστον 550 (που βασίζεται στο χαρτί), 213 (computer-based) ή 79 (internet-based) είναι απαραίτητη. International Testing System Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) βαθμολογίες θα γίνονται δεκτές στη θέση των εξετάσεων TOEFL. Ελάχιστες βαθμολογίες θα διαφέρουν? Ωστόσο, η απόλυτη βαθμολογία ελάχιστο που απαιτείται για την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή είναι 6,5.

χρονικούς περιορισμούς

Όλοι οι υποψήφιοι για το Διδακτορικό πρέπει να διατηρεί συνεχή εγγραφή κατά τη διάρκεια της φάσης της έρευνας του προγράμματος. Κανονικά, φοιτητές πλήρους φοίτησης ολοκληρώσει το πρόγραμμα σπουδών για την απόκτηση διδακτορικού τίτλου σε περίπου τέσσερα έως πέντε έτη. Ένα σύνολο επτά ετών δεν επιτρέπεται να ολοκληρώσουν τις απαιτήσεις μετά την πρώτη απόπειρα της εξέτασης που πληροί τις προϋποθέσεις.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Rochester Institute of Technology (RIT)

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποRochester Institute of Technology (RIT) »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη