Read the Official Description

PhD στις σύγχρονες γλώσσες και τις μελέτες περιοχής

Επισκόπηση έρευνας

Η Σχολή Γλωσσών και Περιορικών Σπουδών (SLAS) είναι ένα από τα μεγαλύτερα, καθιερωμένα τμήματα του είδους της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορούμε να προσφέρουμε διδακτορικό διδακτορικό σε μια ευρεία γκάμα θεμάτων και επιστημονικών κλάδων με ιδιαίτερη εμπειρία στην εφαρμοσμένη γλωσσολογία, κοινωνιογλωσσολογία, γλωσσική εκπαίδευση, μετάφραση, διεθνή ανάπτυξη, αφρικανικές σπουδές, αμερικανικές σπουδές, ευρωπαϊκές σπουδές και μελέτες της Ανατολικής Ασίας.

Ως διδακτορικός φοιτητής, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις σπουδές σας με πλήρη ή μερική απασχόληση υπό την επίβλεψη διεθνώς αναγνωρισμένων ερευνητών που θα σας καλωσορίσουν στο ζωντανό ερευνητικό μας περιβάλλον. Οι φοιτητές διδακτορικών σπουδών υποστηρίζονται πλήρως κατά τη διάρκεια της περιόδου σπουδών τους από την εποπτική τους ομάδα, τη Μεταπτυχιακή Σχολή και το Κέντρο Ευρωπαϊκών Ερευνών για τις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Σπουδές (CEISR).

Κέντρο Έρευνας

Όλοι οι ερευνητές της Σχολής Γλωσσών και Τοπογραφικών Σπουδών ανήκουν στο Κέντρο Ευρωπαϊκών Ερευνών και Μελετών Διεθνών Σπουδών (CEISR) . Πρόκειται για ένα σημαντικό διεπιστημονικό κέντρο, το οποίο συγκεντρώνει ερευνητές και μεταπτυχιακούς φοιτητές από όλο το πανεπιστήμιο, συμπεριλαμβανομένων των γλωσσολόγων, ιστορικών, κοινωνιολόγων, πολιτικών επιστημόνων, ανθρωπολόγων και ειδικών στις τοπικές σπουδές. Το CEISR είναι οργανωμένο σε οκτώ ερευνητικές ομάδες:

 • Γαλλοφωνική Αφρική
 • Δικαιοσύνης στα ευάλωτα κράτη
 • Γλώσσα πέρα ​​από τα σύνορα
 • Ασφάλεια, Ιθαγένεια και Κοινωνική Δικαιοσύνη
 • Κοινωνική και Πολιτιστική Ιστορία
 • Κοινωνιολογία και Κοινωνική Θεωρία
 • Διακρατική Ευρώπη
 • Γυναίκες και μελέτες για το φύλο.

Τομείς έρευνας

Η Σχολή καλωσορίζει τις αιτήσεις από υποψηφίους που επιθυμούν να ακολουθήσουν υψηλότερο βαθμό από την έρευνα. Μπορούμε να προσφέρουμε εποπτεία σε διάφορους τομείς, όπως επικοινωνία και εφαρμοσμένη γλωσσολογία, μετάφραση και διερμηνεία, γλωσσική εκπαίδευση, διεθνή ανάπτυξη, αφρικανικές σπουδές, αμερικανικές σπουδές, ευρωπαϊκές σπουδές και μελέτες της Ανατολικής Ασίας.

Χρηματοδοτημένες Διδακτορικές Δυνατότητες

 • Η ανάπτυξη μεθοδολογιών για την ενσωμάτωση της βίας κατά των γυναικών και των κοριτσιών στις εκτιμήσεις των διεθνών προγραμμάτων κοινωνικής ανάπτυξης. (προθεσμία υποβολής αιτήσεων 22 Ιανουαρίου 2018)
 • Το εμπόριο, το φύλο και την ανάπτυξη: μια συγκριτική ανάλυση σχετικά με τον αντίκτυπο των εμπορικών πολιτικών στις γυναίκες σε επιλεγμένες ειδικές οικονομικές ζώνες της κοινής αγοράς για την ανατολική και νότια Αφρική (COMESA) ή / και της Νότιας Ασίας για την Περιφερειακή Συνεργασία (SARC) . (προθεσμία υποβολής αιτήσεων 22 Ιανουαρίου 2018)
 • Μιλώντας για τρομοκρατικές επιθέσεις άλλων ανθρώπων (προθεσμία υποβολής αιτήσεων 22 Ιανουαρίου 2018)

Πτυχίο Σχολής

Το εξειδικευμένο Μεταπτυχιακό μας Σχολείο είναι ο πρώτος λιμένας για πληροφορίες για όλους τους φοιτητές και τους επόπτες μεταπτυχιακών σπουδών. Υποστηρίζουμε, διαχειριζόμαστε και συντονίζουμε την κατάρτιση για τα προγράμματα MPhil, PhD και Professional Doctorate.

Ως φοιτητής στο University of Portsmouth θα έχετε πρόσβαση στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Μεταπτυχιακών Σπουδών, το οποίο προσφέρει ευρεία εκπαίδευση γενικών δεξιοτήτων με πάνω από 150 εργαστήρια σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως σχεδιασμό έρευνας, διδακτορική διατριβή και εξέλιξη σταδιοδρομίας. Αυτά τα δημοφιλή και υψηλού επιπέδου εργαστήρια παραδίδονται από τους ειδικούς διδάσκοντες μας από όλο το Πανεπιστήμιο και υποστηρίζουν τους μαθητές μας σε όλα τα στάδια του ερευνητικού τους πτυχίου.

Βρείτε έναν επόπτη

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσετε λεπτομερέστερα τις ερευνητικές σας ιδέες και να διασφαλίσετε ότι διαθέτουμε την εποπτική εμπειρία που διαθέτουμε για να υποστηρίξετε τον τομέα έρευνας που επιθυμείτε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν πιθανό επόπτη.

Προυποθέσεις εισόδου

Ένα καλό πρώτο πτυχίο από ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο (ανάλογα με το επιλεγμένο μάθημα, ελάχιστη δευτεροβάθμια ή ισοδύναμη) ή μεταπτυχιακό σε κατάλληλο θέμα. Κατ 'εξαίρεση, θα εξεταστεί η ισοδύναμη επαγγελματική πείρα ή / και τα προσόντα.

Για φοιτητές των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι Αγγλικά, απαιτούνται αγγλικές γλωσσικές γνώσεις σε ελάχιστο εύρος IELTS 6.5 χωρίς βαθμολογία συστατικών κάτω από το 6.0. Οι μεταφράσεις και οι λογοτεχνικές σπουδές απαιτούν επάρκεια αγγλικής γλώσσας σε τουλάχιστον IELTS μπάντα 7.0 χωρίς βαθμολογία συστατικών κάτω από 6.5 .

Ημερομηνίες έναρξης: Οκτώβριος και Φεβρουάριος.

Program taught in:
Αγγλικά
Last updated January 31, 2018
Το μάθημα αυτό είναι
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2019
Οκτ. 2019
Duration
Request Info
Part-time
Full-time
Τιμή
Deadline
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Application deadline
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Application deadline

Φεβρ. 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης

Οκτ. 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης
Άλλο