PhD (Σχολή Κοινωνικών Επιστημών)

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Όλες οι Ακαδημαϊκές Διευθύνσεις της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών προσκαλούν υποψήφιους διδάκτορες.

Οι ερευνητικοί τομείς είναι μόνο εν πολλοίς ενδεικτικοί και το προσωπικό μας καταλαμβάνει μεγάλη γκάμα με δημιουργικές και καινοτόμες προσεγγίσεις σε θέματα είτε είναι μυθιστόρημα είτε οικεία - και σε πνευματική ανάλυση, τόσο καθιερωμένη όσο και διαπεραστική.

Τα θέματα που εποπτεύουμε περιλαμβάνουν τους ακόλουθους τομείς:

 • Μελέτες ανάπτυξης
 • Μελέτες Ειρήνης
 • Ψυχολογία
 • Κοινωνιολογία και Εγκληματολογία
 • Κοινωνική εργασία και κοινωνική φροντίδα

Η ανάληψη διδακτορικού είναι μια συναρπαστική ευκαιρία αλλά μπορεί επίσης να είναι αρκετά αποθαρρυντική, καθώς υπάρχουν πολλά στάδια για να σκεφτεί κανείς την εφαρμογή, την άφιξη, την είσοδο, τις προσδοκίες και την εξέλιξη για να αναφέρουμε μόνο λίγα. Στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό, παρόλο που οι ερευνητές μας εργάζονται σε μεμονωμένα προγράμματα, δεν εργάζονται μεμονωμένα. Προσφέρουμε μια σειρά ευκαιριών για εκπαίδευση, ανάπτυξη δεξιοτήτων, τακτικές συνεδρίες εποπτείας και συνεχή υποστήριξη από ομοτίμους.

Κατάταξη

Το University of Bradford κατατάσσεται στις 301-400 στον κόσμο για τις Κοινωνικές Επιστήμες στην παγκόσμια πανεπιστημιακή κατάταξη των 2019 Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Προυποθέσεις εισόδου

Για τα πτυχία του Διδάκτορα της Φιλοσοφίας

 • Πτυχίο πρώτης ή ανώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Bachelor σε αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο ή ίδρυμα
 • Ανώτερος βαθμός σε αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο ή ίδρυμα
 • Κατ 'εξαίρεση, οι υποψήφιοι με χαμηλότερη από την ανωτέρω αλλά με εμπειρία και κατάρτιση ως κατάλληλη προετοιμασία

Οι υποψήφιοι για το βαθμό του Διδάκτορα της Φιλοσοφίας εγγράφονται τώρα απευθείας στο βραβείο Doctor of Philosophy.

Για το βαθμό Master of Philosophy

 • Πτυχίο Bachelor σε αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο ή ίδρυμα
 • Επαγγελματική κατάρτιση που εγκρίθηκε από την Υποεπιτροπή Μεταπτυχιακών Μεταπτυχιακών Σπουδών και κατάλληλη γενική εκπαίδευση και κατάρτιση
 • Κατ 'εξαίρεση, οι υποψήφιοι με λιγότερα από τα παραπάνω αλλά ικανοί να δώσουν ικανοποιητικές αποδείξεις ότι έχουν αποκτήσει τα κατάλληλα πρότυπα γνώσης μπορούν να γίνουν αποδεκτές από την υποεπιτροπή μεταπτυχιακών ερευνητικών επιπέδων

Εάν θέλετε να συζητήσετε οποιαδήποτε πτυχή της μελέτης για διδακτορικό ή την ερευνητική σας πρόταση, παρακαλώ επικοινωνήστε με:

Δρ Clare Beckett
01274 233521
c.beckett@bradford.ac.uk

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας: Οι υποψήφιοι που δεν έχουν αγγλικά ως πρώτη γλώσσα πρέπει να αποκτήσουν τουλάχιστον 6,5 στις βαθμολογίες IELTS τους ή να έχουν ολοκληρώσει ένα πτυχίο στο οποίο η γλώσσα διδασκαλίας είναι η αγγλική.

Εάν δεν πληροίτε την απαίτηση IELTS, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια προετοιμασία Αγγλικής γλώσσας University of Bradford .

Τι θα μελετήσετε

Ένας τίτλος έρευνας σας δίνει την ευκαιρία να καθορίσετε το δικό σας πεδίο σπουδών. Οι επόπτες σας θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε το ερευνητικό σας θέμα και να διασφαλίσετε ότι είστε στο χρονοδιάγραμμα για να ολοκληρώσετε την έρευνά σας εγκαίρως. Τα ερευνητικά έργα είναι σχεδόν εξ ορισμού μοναδικά. Δεν είναι εύκολο να περιγράψουμε ένα τυπικό έργο. Ωστόσο, ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά ισχύουν για όλους.

Προκειμένου να επιβεβαιωθεί η πρόοδος του διδακτορικού σας έργου, πρέπει να υποβληθεί σύσταση από μια επιτροπή προόδου που πρότεινε ο επιβλέπων σας. Αν επιλέξετε να υποβάλετε ένα MPhil, τότε η εναπομένουσα δουλειά θα πρέπει να ολοκληρωθεί το επόμενο έτος.

Το δεύτερο έτος του προγράμματος διδακτορικού σας προγράμματος μπορεί να αξιοποιηθεί με την πραγματική συλλογή δεδομένων. Προς το τέλος του έτους θα πρέπει να είναι δυνατή η προσπάθεια μιας αρχικής ανάλυσης των αποτελεσμάτων σας.

Κατά το τρίτο έτος μπορείτε να διεξάγετε λεπτομερή ανάλυση και ανάλυση των αποτελεσμάτων σας και να τα οργανώσετε σε μια λογική και πειστική διατριβή.

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου έτους, ο επιβλέπων σας μπορεί να επιβεβαιώσει ότι είστε έτοιμοι να υποβάλετε τη διατριβή σας για εξέταση. Μετά την υποβολή, η διατριβή σας θα διαβαστεί από δύο εξεταστές και θα σας ζητηθεί να παρακολουθήσετε μια προφορική εξέταση, στην οποία θα πρέπει να απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικά με τη διατριβή σας.

Μάθηση και αξιολόγηση

Προκειμένου να επιβεβαιωθεί η εξέλιξή σας, πρέπει να υποβληθεί σύσταση στην Επιτροπή Αξιολόγησης Πτυχιούχων του Τμήματος. Ο φοιτητής υποχρεούται να παράσχει λεπτομερή τεκμηρίωση με ένα χρονοδιάγραμμα περαιτέρω εργασίας για την ολοκλήρωση και να παρακολουθήσει μια συνάντηση προόδου. Αυτό καλείται μερικές φορές μια ομάδα εξέλιξης ή μεταφοράς και αποτελεί υποχρεωτική απαίτηση πανεπιστημίου.

Οι σπουδαστές θα πρέπει να περάσουν από αυτή τη διαδικασία μεταξύ του 12 και 13μηνου σήματος της εγγραφής τους. Τα απαιτούμενα για τη συνεδρίαση έγγραφα είναι τα εξής:

 • μια συνοπτική έκθεση τριών σελίδων για τη μελέτη σας, η οποία αντικατοπτρίζει την πρόοδό σας μέχρι σήμερα και εγείρει οτιδήποτε θα θέλατε ιδιαίτερα να ανατροφοδοτείτε.
 • ένα ουσιαστικό κεφάλαιο της διατριβής σας.
 • μια πρόταση έρευνας ·
 • ένα διατμηματικό σχέδιο.

Τα έγγραφα αυτά πρέπει να υποβάλλονται 14 ημέρες πριν από τη συνεδρίαση.

Μια περαιτέρω συνάντηση παρακολούθησης μπορεί να πραγματοποιηθεί ανά πάσα στιγμή μετά τη συνεδρίαση της Προόδου, εάν ο επιβλέπων θεωρεί ότι είναι απαραίτητο. Αυτό θα πάρει και πάλι τη μορφή μιας ομάδας πανεπιστημιακών που θα αναθεωρήσει γραπτή δουλειά, αλλά ο αριθμός των ακαδημαϊκών και ο τύπος της γραπτής εργασίας, που θα επανεξεταστεί, εξαρτάται από τον επιβλέποντα να αποφασίσει. Συχνά πραγματοποιείται μια τρίτη συνάντηση παρακολούθησης προς το τέλος του προγράμματος σπουδών και λαμβάνει τη μορφή ανασκόπησης του πρώτου σχεδίου της διατριβής ή ενός ψεύτικου βίου.

Τελευταία ενημέρωση Οκτώβριος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

With 50 years of academic excellence behind us as a University, we have continued to grow our international reputation and course provision. We have always been pioneers in developing new course subje ... περαιτέρω

With 50 years of academic excellence behind us as a University, we have continued to grow our international reputation and course provision. We have always been pioneers in developing new course subjects, reflecting and anticipating the needs of employers, our students, and of society as a whole. Διαβάστε Λιγότερα
Μπράντφορντ , Ντουμπάι + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη