Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τα προγράμματα PhD και MRes συνδέονται στενά με την αναπτυσσόμενη και δυναμική ερευνητική κουλτούρα μας. Θα επωφεληθείτε από τη συνεργασία με ακαδημαϊκό προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης, που θα εργάζεται μαζί με ένα χαρτοφυλάκιο δυναμικών και δημοφιλών προγραμμάτων μάστερ.

Ακαδημαϊκή εποπτεία

Ένα μέλος του προσωπικού, ένας εμπειρογνώμονας στον επιλεγμένο τομέα, είναι άμεσα υπεύθυνο για την καθοδήγηση και την υποστήριξη του ερευνητικού σας προγράμματος. Ως φοιτητής της έρευνας, θα γίνετε μέλος της ακμάζουσας ακαδημαϊκής μας κοινότητας.

7 κορυφαίους λόγους για να σπουδάσουν το δίκαιο εδώ

 • Ερευνητικές εγκαταστάσεις:
  αφιερωμένες περιοχές μελέτης PhD με υπολογιστές αποκλειστικά για να χρησιμοποιηθούν από τους φοιτητές της έρευνας.
 • Επαγγελματική δικτύωση:
  Οι φοιτητές της έρευνας συχνά χρηματοδοτούνται για να παρακολουθήσουν εθνικά και διεθνή συνέδρια και να συναντήσουν κορυφαίους επιστήμονες στους τομείς τους και να παρουσιάσουν τα ερευνητικά τους ευρήματα.
 • Δυναμική Πολιτισμός Έρευνας:
  επωφελούνται από τη συνεργασία με ακαδημαϊκό προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης.
 • Δωρεάν tablet:
  Η προηγμένη τεχνολογία και η ηλεκτρονική μάθηση, ένα δωρεάν iPad ή tablet θα υποστηρίξουν τις σπουδές σας.
 • Πλήρεις πηγές ανάγνωσης:
  μέσω του εικονικού μαθησιακού μας περιβάλλοντος, μια προσωπική βιβλιοθήκη ηλεκτρονικού δικαίου αξίας £ 6.000.
 • Μεταπτυχιακά σεμινάρια:
  συμμετοχή σε σειρά σεμιναρίων που προσφέρονται.
 • Υποστήριξη σπουδαστών:
  την τακτική επαφή με τον προϊστάμενό σας και τον μεταδιδακτορικό ερευνητή στο σχολείο καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Ερευνητικοί τομείς που σχετίζονται με το δίκαιο

 • Πρόσβαση στη δικαιοσύνη
 • Αστική δίκη
 • Ποινικό δίκαιο και αποδεικτικά στοιχεία
 • Διεθνές ποινικό δίκαιο
 • Τρομοκρατία
 • Αντιτρομοκρατία
 • Διεθνής τρομοκρατία
 • ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ
 • Διεθνές εμπορικό δίκαιο
 • Διεθνή ανθρώπινα δικαιώματα
 • ADR
 • Μεσολάβηση
 • Νομική πρακτική
 • Ανθρώπινα δικαιώματα
 • Οικογενειακό δίκαιο
 • Δημόσιος νόμος

Πολιτισμός της έρευνας

Οι ερευνητές που σπουδάζουν στο LSBU αποτελούν ζωτικό μέρος της δυναμικής μας ερευνητικής κουλτούρας και αποτελούν ένα από τα βασικά στοιχεία που καθιστούν το LSBU ένα συναρπαστικό πνευματικό περιβάλλον.

Όλοι οι φοιτητές της έρευνας εγγράφονται στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα LSBU για βασικές δεξιότητες. Επιπλέον, μπορείτε να αναλάβετε την κατάρτιση μεθόδων έρευνας από τα σχετικά μαθήματα ΜΑ και MSc, καθώς και να λάβετε μέρος σε εξειδικευμένες εκδηλώσεις και δραστηριότητες που εξασφαλίζουν μια συνεκτική και ακμάζουσα καλλιτεχνική έρευνα.

Πρόγραμμα MRes

Ένα MRes διαφέρει από το διδάσκοντες Masters στο ότι η τελική παραγωγή σας θα είναι μια εκτεταμένη διατριβή (30.000 λέξεις) και όχι σε μαθήματα και εξετάσεις που βασίζονται σε ενότητες.

PhD πρόγραμμα

Ένα διδακτορικό δίπλωμα, εξ ορισμού, αποτελεί πρωταρχική συμβολή στη γνώση. Το πτυχίο της έρευνας είναι διαφορετικό από το διδακτικό μάθημα. Οι φοιτητές της έρευνας αναμένεται να αυτο-κατευθύνουν τη μάθησή τους με την υποστήριξη μιας εποπτικής ομάδας. Το διδακτορικό μας πρόγραμμα αναγνωρίζεται επίσης από το ESRC 3 για διδακτορικούς τίτλους στους τομείς Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Πολιτικής.

Η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Νομικής και Κοινωνικών Επιστημών παρέχει ένα σημείο εστίασης για τη διαχείριση και υποστήριξη των προγραμμάτων διδακτορικού και επαγγελματικού διδακτορικού μας προγράμματος.

Πλαίσιο Excellence Research (REF)

Στο REF για το 2014, το 75% της έρευνας μας για την Κοινωνική Εργασία και την Κοινωνική Πολιτική απονεμήθηκε βαθμολογία ποιότητας 3 * από 4 * για το «περιβάλλον» - μια ποιότητα που ορίζει ότι συμβάλλει στην παραγωγή διεθνούς έρευνας εξαιρετικής ποιότητας, από την άποψη της τη ζωτικότητα και τη βιωσιμότητά του. Παίρνουμε ένα ευρύ φάσμα εξωτερικής χρηματοδότησης από το Συμβούλιο Οικονομικής και Κοινωνικής Έρευνας (ESRC), το Τμήμα Διεθνούς Ανάπτυξης (DfID), τη Βρετανική Ακαδημία, τις φιλανθρωπικές οργανώσεις, τις κυβερνητικές υπηρεσίες και τις τοπικές αρχές.

Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος

Απασχολησιμότητα

Ανάπτυξη δεξιοτήτων έρευνας

Όλοι οι φοιτητές της έρευνας πρέπει να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα ανάπτυξης βασικών δεξιοτήτων με στόχο την ανάπτυξη μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων πέραν εκείνων που απασχολούνται στην έρευνα. Η κατάρτιση σε ερευνητικές μεθόδους διατίθεται μέσω συχνών ερευνητικών σεμιναρίων.

Όταν είναι απαραίτητο, ο φοιτητής της έρευνας μπορεί να παρακολουθήσει, εν μέρει, τα σχετικά μαθήματα Masters που είναι διαθέσιμα στο πλαίσιο της Σχολής και ειδικότερα οι μονάδες για τη μεθοδολογία της έρευνας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι φοιτητές της έρευνας ενθαρρύνονται να παρακολουθήσουν άλλα μαθήματα διαθέσιμα στο Πανεπιστήμιο ή εξωτερικά με στόχο τη βελτίωση της γενικής εμπειρογνωμοσύνης τους στις επιλεγμένες περιοχές τους.

Επιπλέον, μπορεί να ενθαρρυνθούν να παρακολουθήσουν γλωσσικά μαθήματα που στοχεύουν στη βελτίωση των προφορικών και γραπτών δεξιοτήτων τους - και τα δύο απαραίτητα για τη μελλοντική σταδιοδρομία τους.

Μεταβιβάσιμες δεξιότητες

Ένας τίτλος έρευνας θα σας εξοπλίσει με πολλές μεταβιβάσιμες δεξιότητες. Η αυτοπειθαρχία, η απαίτηση για σαφή αναλυτική σκέψη και η δυνατότητα να κάνετε κριτική σε άλλους εργάζονται σε κάτι εποικοδομητικό από το δικό σας, αποτελούν μια μοναδική εκπαίδευση για σχεδόν κάθε καριέρα. Ο ενθουσιασμός και η ικανοποίηση για την εύρεση νέων γεγονότων, μια νέα ιδέα ή ένας νέος τρόπος να δούμε κάτι μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανταμείβοντας.

Συμμετοχή σε συνέδρια

Οι φοιτητές της έρευνας συχνά χρηματοδοτούνται για να παρακολουθήσουν εθνικά και διεθνή συνέδρια και να συναντήσουν κορυφαίους επιστήμονες στους τομείς τους και να παρουσιάσουν τα ερευνητικά ευρήματά τους. Η πρόοδος όλων των φοιτητών της έρευνας παρακολουθείται επίσημα από την Επιτροπή Πτυχιούχων του Πανεπιστημίου.

Υπηρεσία Απασχολησιμότητας

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για την Απόκτηση Μεταπτυχιακών Σπουδών για δεύτερη συνεχή χρονιά - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018, 2019.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.

Προυποθέσεις εισόδου

Κατά την υποβολή αίτησης για πρόγραμμα έρευνας στο LSBU αναμένεται να έχετε πτυχίο 2,1 και ένα σχετικό μεταπτυχιακό δίπλωμα σε επίπεδο μάστερ θα ήταν επωφελές.

Εάν έχετε το αντίστοιχο χαμηλότερης τιμής δεύτερης κατηγορίας, θα χρειαστείτε επίσης μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε επίπεδο μάστερ.

Θα σας ζητηθεί επίσης να αποδείξετε όλα τα προσόντα σας. Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα πρέπει να αποδείξετε την ικανότητά σας στα Αγγλικά, δείχνοντας ένα IELTS σκορ τουλάχιστον 7,0 σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Πώς να εφαρμόσει

Οδηγίες για τους αιτούντες στο σπίτι / ΕΕ

Τρόπος

Αρχική / Μεταπτυχιακοί φοιτητές της ΕΕ και φοιτητές της έρευνας πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω του αποκλειστικού μας συστήματος εφαρμογής.

Πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό παρέχονται στην ενότητα Πώς να εφαρμόσετε για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και στο τμήμα Πώς να υποβάλετε αίτηση για φοιτητές της έρευνας.

Οι διεθνείς υποψήφιοι πρέπει να χρησιμοποιούν το διεθνές μας σύστημα αιτήσεων. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Πώς να υποβάλετε αίτηση για διεθνείς φοιτητές.

Λαμβάνοντας υπόψη την αίτησή σας

Η αίτησή σας θα κυκλοφορήσει σε αριθμό πιθανών εποπτικών φορέων, οι οποίοι θα εξετάσουν τα ακαδημαϊκά προσόντα, την εμπειρία και την ερευνητική πρότασή σας για να αποφασίσουν εάν το ερευνητικό σας ενδιαφέρον είναι κάτι που θα μπορούσε να επιβλέπεται στο LSBU.

Θα υπάρξει επίσης συνέντευξη είτε τηλεφωνικώς είτε στο Πανεπιστήμιο. Εάν είστε επιτυχείς, θα σας προσφερθεί μια θέση σε ένα μάθημα και θα ενημερωθείτε για την επόμενη ημερομηνία εγγραφής. Η όλη διαδικασία διαρκεί συνήθως έξι έως οκτώ εβδομάδες, από την παραλαβή της αίτησής σας μέχρι να ληφθεί απόφαση σχετικά με την αίτησή σας στο σχολείο.

Ερευνητική πρόταση

Εάν είστε υποψήφιος διδάκτορας, επισυνάψτε μια περίληψη της ερευνητικής πρότασής σας (μέχρι 1.000 λέξεις).

Εάν είστε υποψήφιος του MRes, παρακαλώ δώστε μια σύντομη δήλωση, όχι μεγαλύτερη από 500 λέξεις, περιγράφοντας τον τομέα της έρευνας που σας ενδιαφέρει να εστιάσετε.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε20 περισσότερα μαθήματα αποLondon South Bank University »

Τελευταία ενημέρωση February 22, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2019
Σεπτ. 23, 2019
Duration
1 - 5 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,325 GBP
Έτος 1 πλήρες ωράριο UK / ΕΕ: £ 4325; Έτος 1 πλήρους απασχόλησης Διεθνές τέλος: £ 13780. Έτος 1 μερικής απασχόλησης UK / EU τέλος: £ 2162,5? Έτος 1 μερικής απασχόλησης Διεθνές τέλος: £ 6890
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Μαρτ. 31, 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 5, 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 30, 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 27, 2020
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 23, 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 23, 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Απρ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Μαρτ. 31, 2020

Σεπτ. 23, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 5, 2020

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 30, 2020

Ιαν. 27, 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 23, 2021

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 23, 2021
Άλλη