Δημοφιλείς Κατηγορίες

Προγράμματα Διδακτορικών (PhD)

Ένα PhD, ή Διδακτορικό Φιλοσοφίας, είναι ένας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών που παρέχεται από τα πανεπιστήμια. Είναι το κορυφαίο ακαδημαϊκό δίπλωμα που διατίθεται σε ένα πεδίο.

Η ολοκλήρωση ενός Διδακτορικού (PhD) μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά βελτιωμένες προοπτικές σταδιοδρομίας. Για φοιτητές ή επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την ηγεσία, την ακαδημαϊκή κοινότητα, τη διαβούλευση, την έρευνα και την επιχειρηματικότητα, ένα δίπλωμα Διδακτορικού (PhD) μπορεί να προσφέρει ένα πλεονέκτημα ή ένα απαιτούμενο προσόν.

Πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρουν προγράμματα Διδακτορικών (PhD). Είναι σύνηθες για τους φοιτητές που ειδικεύονται σε ένα τομέα όπως οι Επιχειρήσεις, η Μηχανική, οι Φυσικές Επιστήμες, η Ιατρική, η Αειφορία, η Τέχνες, οι Κοινωνικές Επιστήμες, οι Ανθρωπιστικές Επιστήμες, κλπ.

Η ποικιλία των διαφορετικών προγραμμάτων Διδακτορικών (PhD) μπορεί να είναι συντριπτική - μην την αφήσετε να σας σταματήσει! Ξεκινήστε την αναζήτησή σας κοιτάζοντας τα πιο δημοφιλή διπλώματα Διδακτορικών (PhD) που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενα Διδακτορικά (PhD)

Unicaf University

Διδακτορικό της εκπαίδευσης (edd) σε οργανωτικές αλλαγές και ηγεσία

Αύγουστος 16, 2017
Το δίπλωμα του διδακτορικού διπλώματος απευθύνεται σε έμπειρους εκπαιδευτικούς και θέτει σε εξέλιξη το επαγγελματικό σας πεδίο όσον αφορά τη γνώση, την ευαισθητοποίηση και την κατανόηση.

University Of San Diego School of Leadership and Education Sciences

PhD σε μελέτες ηγεσίας

Αύγουστος 16, 2017
Ως το πρώτο διδακτορικό πρόγραμμα του έθνους σε μελέτες ηγεσίας, το USD αναγνωρίζεται διεθνώς ως θεσμός δυναμικής καινοτομίας και ακαδημαϊκής αριστείας. Γνωστός για τη στενή δέσμευσή μας στο φοιτητικό / διδακτικό προσωπικό και τη συνεργασία μας, προσφέρουμε ένα αυστηρό αλλά πρακτικό μάθημα με βάση την επικρατούσα θεωρία και τον προσανατολισμό της κοινωνικής αλλαγής… [+]. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να δώσει τη δυνατότητα στην επόμενη γενιά ερευνητών, ακαδημαϊκών και επαγγελματιών να συμβάλουν σημαντικά στον τομέα των μελετών ηγεσίας και στις προσπάθειες αντιμετώπισης των πιεστικών αναγκών του κόσμου γενικότερα. [-]

University of the Witwatersrand

Phd

Αύγουστος 17, 2017
Συμμετέχετε σε κορυφαίους υποψήφιους από ολόκληρη την ήπειρο, συμμετέχετε σε πλούσιες πολιτιστικές και κοινωνικές συζητήσεις και συνειδητοποιείτε την τεράστια έκταση των τομέων γνώσης που μπορείτε να αποκτήσετε με την ανάπτυξη των δεξιοτήτων μάθησης και έρευνας.… [+] [-]

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία