Δημοφιλείς Κατηγορίες

Προγράμματα Διδακτορικών (PhD)

Ένα PhD, ή Διδακτορικό Φιλοσοφίας, είναι ένας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών που παρέχεται από τα πανεπιστήμια. Είναι το κορυφαίο ακαδημαϊκό δίπλωμα που διατίθεται σε ένα πεδίο.

Η ολοκλήρωση ενός Διδακτορικού (PhD) μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά βελτιωμένες προοπτικές σταδιοδρομίας. Για φοιτητές ή επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την ηγεσία, την ακαδημαϊκή κοινότητα, τη διαβούλευση, την έρευνα και την επιχειρηματικότητα, ένα δίπλωμα Διδακτορικού (PhD) μπορεί να προσφέρει ένα πλεονέκτημα ή ένα απαιτούμενο προσόν.

Πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρουν προγράμματα Διδακτορικών (PhD). Είναι σύνηθες για τους φοιτητές που ειδικεύονται σε ένα τομέα όπως οι Επιχειρήσεις, η Μηχανική, οι Φυσικές Επιστήμες, η Ιατρική, η Αειφορία, η Τέχνες, οι Κοινωνικές Επιστήμες, οι Ανθρωπιστικές Επιστήμες, κλπ.

Η ποικιλία των διαφορετικών προγραμμάτων Διδακτορικών (PhD) μπορεί να είναι συντριπτική - μην την αφήσετε να σας σταματήσει! Ξεκινήστε την αναζήτησή σας κοιτάζοντας τα πιο δημοφιλή διπλώματα Διδακτορικών (PhD) που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενα Διδακτορικά (PhD)

Concordia University Chicago

EdD / PhD στην Ηγεσία: Ειδικότητα Ηγεσίας Δασκάλου

Απρίλιος 18, 2018
Το Τμήμα Ηγεσίας του Concordia University Chicago βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στην παροχή στους εκπαιδευτικούς της ποιοτικής, σχετικής και τρέχουσας μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, η οποία ενισχύει την ηγεσία των δημόσιων και μη δημοσίων εκπαιδευτικών και διαχειριστών καθώς επηρεάζουν θετικά τα σχολεία. Υποστηρίζουμε τους υποψήφιους διδακτορικούς και όλου… [+]ς τους φοιτητές στα δημόσια και μη δημόσια σχολεία. Είμαστε αντανακλαστικοί επαγγελματίες που προσφέρουν ποιοτική, σχετική και τρέχουσα εκπαίδευση για τους υποψηφίους μεταπτυχιακούς μας σε ηγεσία. Προετοιμάζουμε τους υποψηφίους μας να είναι δάσκαλοι καθηγητών και διαχειριστών που καθοδηγούν δημόσια και μη δημόσια σχολεία στην υπηρεσία των μαθητών ώστε να γίνουν αποτελεσματικοί πολίτες σε μια παγκόσμια κοινωνία. [-]

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro

Διδακτορικό στη Διδακτική της Επιστήμης και της Τεχνολογίας

Απρίλιος 21, 2018
Στόχοι: Να εξασφαλιστεί ότι οι σπουδαστές, πέραν της γνώσης των επιστημονικών θεωριών, αποκτούν καλή γνώση και γνώση των μεθόδων που χρησιμοποιούνται περισσότερο στον τομέα της εξειδίκευσης (μία από τις ειδικές διδακτικές της Επιστήμης και της Τεχνολογίας) ...… [+] [-]

Manipal Academy of Higher Education Dubai

PhD Biotechnology

Απρίλιος 21, 2018
Manipal Ακαδημία Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ντουμπάι Campus προσφέρει πρόγραμμα διδακτορικό της Φιλοσοφίας (Ph.D.) στον τομέα της Βιοτεχνολογίας.

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία