Δημοφιλείς Κατηγορίες

Προγράμματα Διδακτορικών (PhD)

Ένα PhD, ή Διδακτορικό Φιλοσοφίας, είναι ένας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών που παρέχεται από τα πανεπιστήμια. Είναι το κορυφαίο ακαδημαϊκό δίπλωμα που διατίθεται σε ένα πεδίο.

Η ολοκλήρωση ενός Διδακτορικού (PhD) μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά βελτιωμένες προοπτικές σταδιοδρομίας. Για φοιτητές ή επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την ηγεσία, την ακαδημαϊκή κοινότητα, τη διαβούλευση, την έρευνα και την επιχειρηματικότητα, ένα δίπλωμα Διδακτορικού (PhD) μπορεί να προσφέρει ένα πλεονέκτημα ή ένα απαιτούμενο προσόν.

Πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρουν προγράμματα Διδακτορικών (PhD). Είναι σύνηθες για τους φοιτητές που ειδικεύονται σε ένα τομέα όπως οι Επιχειρήσεις, η Μηχανική, οι Φυσικές Επιστήμες, η Ιατρική, η Αειφορία, η Τέχνες, οι Κοινωνικές Επιστήμες, οι Ανθρωπιστικές Επιστήμες, κλπ.

Η ποικιλία των διαφορετικών προγραμμάτων Διδακτορικών (PhD) μπορεί να είναι συντριπτική - μην την αφήσετε να σας σταματήσει! Ξεκινήστε την αναζήτησή σας κοιτάζοντας τα πιο δημοφιλή διπλώματα Διδακτορικών (PhD) που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενα Διδακτορικά (PhD)

SOAS University of London

Mphil / Phd ανάπτυξη της οικονομίας

Οκτώβριος 23, 2017
Το Διδακτορικό Δίπλωμα στην Αναπτυξιακή Οικονομία είναι ερευνητικός τίτλος που προσφέρεται από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και αποτελεί επίσης μέρος της διδακτορικής διατριβής «Διεθνής Ανάπτυξη» στο πλαίσιο της Διδακτορικής Εταιρικής Κατάρτισης του Bloomsbury. Το τελευταίο αποτελεί ένα από τα λίγα κέντρα που αναγνωρίστηκαν από το Συμβούλιο Οικονο… [+]μικών και Κοινωνικών Ερευνών του Ηνωμένου Βασιλείου (ESRC), και έτσι έλαβαν οικονομική υποστήριξη και ιδιαίτερα ατομικές επιχορηγήσεις για φοιτητές MSc και PhD. Αυτή η διδακτορική διατριβή είναι ανοιχτή στους υποψηφίους, ανεξάρτητα από το αν είναι επιλέξιμοι για χρηματοδότηση από το ESRC ή δεν λαμβάνουν χρηματοδότηση, ενώ οι φοιτητές που χρηματοδοτούνται από το ESRC αναμένεται να διαμορφώσουν συνολικά μια μικρή μειονότητα. Οι επιτυχείς υποψήφιοι στο MPhil / PhD στην ανάπτυξη οικονομικών θα έχουν κανονικά ένα καλύτερο μεταπτυχιακό δίπλωμα σε σχετικό θέμα αν εισέλθουν απευθείας στο μονοπάτι MPhil / PhD μολονότι κάθε υποψήφιος αξιολογείται με βάση τα προσόντα συμπεριλαμβανομένης της εργασίας και άλλης εμπειρίας. [-]

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Dpsych in Sports and Exercise Psychology

Οκτώβριος 23, 2017

Institute of Development Studies

Phd με την έρευνα

Οκτώβριος 23, 2017
Το IDS είναι ένα παγκόσμιο κέντρο στις διεθνείς αναπτυξιακές μελέτες με περισσότερους από 50 φοιτητές που ασχολούνται με την έρευνα σε πολλά ερευνητικά θέματα σε πολλές περιοχές της Ασίας, της Αφρικής, των Βαλκανίων, της Λατινικής Αμερικής και της Μέσης Ανατολής.… [+] [-]

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία