Συγκρίνετε τα Διδακτορικά Προγράμματα σε Αθλητική Επιχειρηματικότητα

Η απόκτηση ενός διδακτορικού διδακτορικού, ή διδακτορικού, είναι γενικά αποκλειστικά για τους μελετητές με έντονο ενδιαφέρον για τον επιλεγμένο τομέα σπουδών τους. Ανεξάρτητα από το προηγούμενο πτυχίο, ένα διδακτορι… περαιτέρω

Η απόκτηση ενός διδακτορικού διδακτορικού, ή διδακτορικού, είναι γενικά αποκλειστικά για τους μελετητές με έντονο ενδιαφέρον για τον επιλεγμένο τομέα σπουδών τους. Ανεξάρτητα από το προηγούμενο πτυχίο, ένα διδακτορικό πρόγραμμα απαιτεί έντονη μελέτη και απαιτεί γενικά μια μεγάλη διατριβή.

Τι είναι το Διδακτορικό στην Αθλητική Επιχείρηση; Ο αθλητισμός είναι ένας τίτλος μιας παγκόσμιας βιομηχανίας, με μεγάλα χρηματικά ποσά που εισέρχονται σε αυτό από χώρες του κόσμου. Καθώς η αγορά συνεχίζει να αναπτύσσεται, οι οργανώσεις χρειάζονται επαγγελματίες επαγγελματίες για να χειριστούν την οικονομική πλευρά σχεδόν όσο χρειάζονται αθλητές αστέρι. Τα αθλητικά επιχειρηματικά προγράμματα συχνά έχουν μαθήματα με θέματα όπως η ηγεσία της οργάνωσης, τα νομικά ζητήματα, η ανάλυση της αγοράς, οι μέθοδοι έρευνας, οι ηθικές ανησυχίες και η πολιτική στον αθλητισμό. Ερευνητικά δυναμικά προγράμματα για να δούμε τι στοιχεία τονίζονται.

Απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος στον Αθλητισμό Οι επιχορηγήσεις επιχειρήσεων απονέμουν δυνητικά πολύτιμες δεξιότητες, όπως η γνώση διοίκησης επιχειρήσεων και η κριτική σκέψη.Ως προχωρημένο πτυχίο, ένα διδακτορικό δίπλωμα συνήθως εμφανίζεται πιο διάσημο στους πιθανούς εργοδότες.

Οι υποψήφιοι φοιτητές συχνά αναρωτιούνται για το κόστος ενός προχωρημένου πτυχίου, όπως το διδακτορικό δίπλωμα στην Αθλητική Επιχείρηση. Δυστυχώς, μπορεί να είναι δύσκολο να υπολογιστεί επειδή υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Οι ιστοσελίδες του Πανεπιστημίου και τα γραφεία εισδοχής είναι γενικά οι καλύτεροι πόροι για συγκεκριμένες πληροφορίες.

Οι περισσότεροι απόφοιτοι ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία που σχετίζεται με τον αθλητισμό. Διαθέτουν επιχειρηματικές οδούς όπως επαγγελματική και ερασιτεχνική διοίκηση αθλητισμού, οργανισμούς αθλητικής διακυβέρνησης, μεγάλη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων και εγκαταστάσεων, μάρκετινγκ και χρηματοοικονομική ανάλυση. Επιπλέον, οι δεξιότητες διοίκησης επιχειρήσεων που απέκτησε ένας διδακτορικός διδάκτορας είναι γενικά σε ζήτηση σε βιομηχανίες που δεν σχετίζονται με τον αθλητισμό.

Επειδή τα αθλήματα είναι μια παγκόσμια εμμονή, συνήθως μπορείτε να βρείτε προγράμματα επιχειρηματικών αθλημάτων σε πολλές διαφορετικές χώρες.Αν προτιμάτε να παραμείνετε κοντά στο σπίτι, μπορεί να βρείτε ένα τοπικό πανεπιστήμιο ή ένα ίδρυμα με ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
University of Johannesburg
Johannesburg, South Africa

Οι φοιτητές που συμμετέχουν είτε στο Διδακτορικό Πρόγραμμα θα κληθούν να γράψουν και να παρουσιάσουν μια ερευνητική εργασία. ... περαιτέρω

Οι φοιτητές που συμμετέχουν είτε στο Διδακτορικό Πρόγραμμα θα κληθούν να γράψουν και να παρουσιάσουν μια ερευνητική εργασία. Διαβάστε Λιγότερα
Διδακτορικό (PhD)
01 January 2020
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)