PHDSTUDIES

Συγκρίνετε τα 4 Διδακτορικά Προγράμματα σε Αθλητισμός

Ο γιατρός της Φιλοσοφίας, επίσης γνωστός ως διδακτορικό δίπλωμα, είναι τερματικός βαθμός σε πολλούς τομείς σπουδών. Ο γιατρός είναι η λατινική λέξη για δάσκαλο, υπονοώντας ότι απαιτείται διδακτορικό δίπλωμα για να είναι καθηγητής στο επιλεγμένο πεδίο ενδιαφέροντος του μελετητή.

Τι είναι το διδακτορικό δίπλωμα στον αθλητισμό; Ο βαθμός μπορεί ενδεχομένως να καλύψει πολλές διαφορετικές περιοχές. Πιθανά ερευνητικά θέματα περιλαμβάνουν εθνογραφικές μελέτες, οικονομικά και κοινωνιολογία. Οι μελέτες θα μπορούσαν να καλύψουν διάφορα θέματα, όπως το πώς αντιδρούν διαφορετικοί πολιτισμοί στον αθλητισμό, τον αντίκτυπο που έχουν μεγάλα αθλητικά γεγονότα όπως οι Ολυμπιακοί στις πόλεις που τους φιλοξενούν ή τη σχέση μεταξύ αθλητισμού και φτώχειας. Οι υποψήφιοι φοιτητές πρέπει να διερευνήσουν τα πανεπιστήμια για να δουν τι μπορεί να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμά τους.

Όπως συμβαίνει με πολλά πεδία που σχετίζονται με τις ανθρωπιστικές επιστήμες, ένα διδακτορικό δίπλωμα στον αθλητισμό μπορεί συχνά να διδάσκει τους υποψηφίους πώς να δημιουργούν συνδέσεις μεταξύ διαφορετικών σημείων έρευνας.Αυτό όχι μόνο βελτιώνει την ικανότητά τους να διερευνούν και να γράφουν διατριβές, αλλά τους παρέχει μια μοναδική προοπτική μεγάλης εικόνας που απαιτείται σε πολλά επαγγέλματα.

Το οικονομικό κόστος των προγραμμάτων διδακτορικών διατριβών μπορεί συχνά να ποικίλει σημαντικά ανάλογα με διάφορους παράγοντες. Τα θεσμικά όργανα έχουν συχνά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πιθανές δαπάνες στις ιστοσελίδες τους ή γενικά διαθέτουν πληροφορίες επικοινωνίας διαθέσιμα αλλού.

Ως αρκετά σπάνιο προηγμένο πτυχίο, ένα διδακτορικό δίπλωμα έχει τη δυνατότητα να ανοίξει προσοδοφόρες διαδρομές σταδιοδρομίας. Υπάρχουν συνήθως πολλές επιλογές ανοικτές σε πτυχιούχο με διδακτορικό δίπλωμα στον αθλητισμό. Ως μέρος του τομέα της εκπαίδευσης, η πιο προφανής επιλογή θα ήταν να εισαγάγει τους ακαδημαϊκούς ως ερευνητής ή καθηγητής διδασκαλίας. Άλλοι πιθανοί τομείς απασχόλησης περιλαμβάνουν μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, φορείς διοίκησης του αθλητισμού, αθλητική πολιτική και κυβερνητικές οργανώσεις.

Διάφορα ιδρύματα θα έχουν συχνά διαφορετικές επιλογές για υποψήφιους διδάκτορες.Εάν παρακολουθήσετε μαθήματα στις εγκαταστάσεις δεν είναι μια επιλογή, μεταβείτε στις ιστοσελίδες των ιδρυμάτων για να δείτε εάν διαθέτουν προγράμματα εξ αποστάσεως εκμάθησης. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

4 Τα αποτελέσματα σε Αθλητισμός Filter

DCom / DPhil στη Διοίκηση Αθλητισμού

University of Johannesburg
Διδακτορικό (PhD) 01 January 2020 Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Αγγλικά Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Οι φοιτητές που συμμετέχουν είτε στο Διδακτορικό Πρόγραμμα θα κληθούν να γράψουν και να παρουσιάσουν μια ερευνητική εργασία. ...

περαιτέρω

Διδακτορικό Δίπλωμα στην Κινανθρωπολογία

Charles University Faculty of Physical Education and Sport
Διδακτορικό (PhD) 01 October 2020 Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση Αγγλικά Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδίκτυο

Το πρόγραμμα σπουδών πραγματοποιείται στο πλαίσιο του τομέα της επιστήμης της κινεθοπρολογίας. Η Κινανθρωπολογία είναι ένας πολυεπιστημονικός τομέας της επιστήμης που ασχολείτ ...

περαιτέρω

Το DSC διδάσκει Διδακτορικό στη Διοίκηση Αθλητισμού

Cardiff Metropolitan University
Διδακτορικό (PhD) 01 September 2020 Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Αγγλικά Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το Διδακτορικό στη Διοίκηση Αθλητισμού στοχεύει να εξοπλίσει τους επαγγελματίες και τους σχετικούς μελετητές με μια εκτίμηση της συμβιωτικής και συνεργιστικής σχέσης μεταξύ θε ...

περαιτέρω

διδακτορικό στην επιστήμη της άσκησης και της φυσικής αγωγής

University of Nicosia
Διδακτορικό (PhD) 01 September 2020 Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση ελληνικά Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει Διδακτορικό Πρόγραμμα στην Επιστήμη της Άσκησης και τη Φυσική Αγωγή που οδηγεί σε Διδακτορικό τίτλο. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να προσ ...

περαιτέρω