PHDSTUDIES

Συγκρίνετε τα 4 Διδακτορικά Προγράμματα σε Αρχαιολογία

Ο γιατρός της Φιλοσοφίας είναι ένας από τους υψηλότερους βαθμούς που απονέμονται σε πολλά πανεπιστήμια. Αυτό το διδακτορικό πρόγραμμα μπορεί να επικεντρωθεί σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων στις επιστήμες, τις τέχνες, τις ανθρωπιστικές επιστήμες, τη μηχανική ή τα μαθηματικά. Μπορεί να διαρκέσει πέντε έως έξι χρόνια για να ολοκληρώσει ένα διδακτορικό.
Τι είναι το διδακτορικό στην Αρχαιολογία; Αυτό το πρόγραμμα μελέτης εξετάζει την ανάκτηση, την ερμηνεία και την ανάλυση των υλικών υπολειμμάτων από την ιστορία. Οι μαθητές μπορούν να μάθουν περισσότερα για τις επιστημονικές τεχνικές καθώς ολοκληρώνουν το πτυχίο. Τα περισσότερα προγράμματα επικεντρώνονται στις διεθνείς σχέσεις, γι 'αυτό και η εκμάθηση μιας δεύτερης ή τρίτης γλώσσας μπορεί να αποτελεί μέρος του προγράμματος. Ορισμένα προγράμματα ενδέχεται να απαιτούν από τους μαθητές να ολοκληρώσουν μια διατριβή. Τα απαιτούμενα μαθήματα για την απόκτηση διδακτορικού τίτλου στην αρχαιολογία μπορεί να περιλαμβάνουν την παγκόσμια αρχαιολογία, τη σύγχρονη θεωρία της αρχαιολογίας, τις επιστημονικές μεθόδους στην αρχαιολογία και την αρχαιολογική ηθική.
Αυτός ο τύπος μελέτης είναι ευεργετικός επειδή μπορεί να δώσει στους μαθητές τις δεξιότητες και την εμπιστοσύνη που απαιτούνται για να πετύχουν στον επαγγελματικό κόσμο της αρχαιολογίας. Οι απόφοιτοι ενδέχεται να λάβουν αύξηση του μισθού ή πρόσβαση σε νέες ευκαιρίες απασχόλησης μετά την ολοκλήρωσή τους.
Δεν υπάρχει καθολικός αριθμός για το κόστος ενός διδακτορικού. Τα δίδακτρα μπορούν να εξαρτώνται από τη θέση του σχολείου, τον αριθμό των μαθημάτων που λαμβάνει ο φοιτητής ανά εξάμηνο και το μέγεθος του πανεπιστημίου. Οι φοιτητές μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μια εκτίμηση επικοινωνώντας με τα σχολεία που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν.
Οι περισσότεροι φοιτητές χρησιμοποιούν διδακτορικό στην Αρχαιολογία για να εισέλθουν στον ακαδημαϊκό ή ερευνητικό κόσμο. Ωστόσο, θα μπορούσαν να υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες. Για παράδειγμα, οι κυβερνητικές θέσεις ως διαχειριστές πολιτιστικών πόρων ενδέχεται να απαιτούν κατανόηση της ανθρώπινης ιστορίας. Ακόμη και ορισμένες επιχειρήσεις θέλουν να προσλάβουν εμπειρογνώμονες στον τομέα της διαχείρισης πολιτιστικών πόρων. Μερικοί μαθητές θα μπορούσαν να συνεχίσουν να εργάζονται στις τέχνες ως επιμελητές μουσείων, συντηρητές ή διευθυντές συλλογών.Οι ακριβείς μαθητές της εργασίας συνήθως εξαρτώνται από την προηγούμενη εργασιακή εμπειρία.
Αφού βρείτε το πρόγραμμα που μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας, πρέπει να κάνετε αίτηση. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

4 Τα αποτελέσματα σε Αρχαιολογία Filter

Διδακτορικό στην Αιγυπτολογία

Charles University Faculty of Arts
Διδακτορικό (PhD)
<
Πλήρες ωράριο
<
4 έτη
Αγγλικά
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό

Το Ph.D. ο απόφοιτος έχει βαθιά θεωρητική γνώση σε όλους τους κύριους τομείς της Αιγυπτολογίας και μια λεπτομερή επισκόπηση και μια σύγχρονη κατανόηση της τρέχουσας κατάστασης ...

περαιτέρω

Διδάκτορας Φιλοσοφίας (Ph.D) στην Αρχαιολογία

Selinus University of Science and Literature
Διδακτορικό (PhD)
<
Πλήρες ωράριο
<
Μερικό ωράριο
Αγγλικά
ιταλικός
Διαδικτυακό

Μια διατριβή για αυτό το ερευνητικό πρόγραμμα πρέπει να εξερευνήσει ανθρώπινες κοινωνίες του παρελθόντος χρησιμοποιώντας τα υλικά απομεινάρια τους και πρέπει να εφαρμόσει την ...

περαιτέρω

Ερευνητικά Τμήματα (MPhil / PhD) στην Ιστορία της Τέχνης και / ή της Αρχαιολογίας

SOAS University of London
Master
Διδακτορικό (PhD)
<
Πλήρες ωράριο
<
Μερικό ωράριο
<
4 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Ενώ ένα πτυχίο έρευνας θα πρέπει να ανταμείβει πολύ προσωπικά, είναι επίσης μια σοβαρή και ενίοτε έντονη επιχείρηση. Στο πλαίσιο του ισχύοντος συστήματος, ένας διδακτορικός φο ...

περαιτέρω

Διδακτορικό στην Αρχαιολογία

The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology
Διδακτορικό (PhD)
<
Πλήρες ωράριο
<
Μερικό ωράριο
<
3&nbsp;-&nbsp;6 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το διδακτορικό μας δίπλωμα στην Αρχαιολογία σάς προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσετε αρχαιολογία σε προχωρημένο επίπεδο μέσω ανεξάρτητης έρευνας. Η υποκείμενη περιοχή της Αρχα ...

περαιτέρω