PHDSTUDIES

Συγκρίνετε τα 3 Διδακτορικά Προγράμματα σε Ασφάλεια Κυβερνοχώρου

Μια Doctor of Philosophy είναι ένα ακαδημαϊκό τίτλο σπουδών που χορηγούνται από πανεπιστήμια. Επίσης γνωστό ως διδακτορικό δίπλωμα ή διδακτορικό δίπλωμα, θεωρείται συνήθως τον υψηλότερο βαθμό εφικτό και επιτρέπει στον κάτοχο του πτυχίου για να διδάξουν σε πανεπιστημιακό επίπεδο στην ίδια τομέα των σπουδών τους.

Τι είναι ένα διδακτορικό στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο; Ένα διδακτορικό στη Cyber ​​Security παρέχει τους υποψηφίους με ένα θεμέλιο στην επιστήμη των υπολογιστών, ενώ θα εστιάζονται σε εφαρμοσμένη έρευνα σχετικά με την ασφάλεια της τεχνολογίας των πληροφοριών. Οι τεχνικές εργασίες σε εξειδικευμένα στον κυβερνοχώρο που καλύπτονται, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής δεδομένων, την εκμετάλλευση του λογισμικού, αντίστροφη μηχανική, και κακόβουλο κώδικα ανάλυσης. Μαθήματα μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν προγραμματισμό, την ασφάλεια των δικτύων, ασφαλή λειτουργικά συστήματα, τεχνολογία λογισμικού, και το σχεδιασμό του λογισμικού. Οι μαθητές μαθαίνουν για τον εντοπισμό των εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο και προστασία των εμπιστευτικών πληροφοριών που αποθηκεύονται σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και servers.

Απόφοιτοι με διδακτορικό στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο εκπαιδεύονται σε μεθόδους έρευνας και να αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση των θεμάτων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Επίλυσης προβλημάτων τους και τη λήψη αποφάσεων ικανότητες, που σχετίζονται με την εργασία σε διάφορα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο, ενισχύονται και οι μαθητές εξοικειώνονται με τις θεωρίες, καθώς και γνώση των δεξιοτήτων που απαιτούνται για να χειριστεί τις τεχνολογικές εφαρμογές και τις πληροφορίες.

Το κόστος ενός διδακτορικού υπόκειται σε πολιτικές του ιδρύματος, της χώρας της μελέτης, και η διάρκεια του προγράμματος. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο εισαγωγών του πανεπιστημίου για να ζητήσει περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων του προγράμματος.

Επαγγελματικές προοπτικές στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι διαθέσιμα σε ακαδημαϊκά ιδρύματα, όπου μπορεί κανείς να ξεκινήσει μια καριέρα στη διδασκαλία και την έρευνα. Υπάρχουν και άλλες δυνατότητες σταδιοδρομίας στη νοημοσύνη, την επιβολή του νόμου, και στρατιωτικούς οργανισμούς, καθώς και σε βιομηχανίες που βασίζονται σε δεδομένα.Ερευνητές ιδιωτικές επιχειρήσεις της βιομηχανίας και τους ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς και οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης είναι άλλες θέσεις εργασίας που είναι διαθέσιμες. Οι ηγέτες, οι διευθυντές και οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής με τη γνώση και την εμπειρία που αποκτήθηκε από αυτό το βαθμό είναι επίσης αναγκαία.

Συνδεδεμένοι μελέτες παρέχουν εξαιρετικές εκπαιδευτικές δυνατότητες και είναι στη διάθεσή σας, ανεξάρτητα από τη θέση σας στον κόσμο. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.

3 Τα αποτελέσματα σε Ασφάλεια Κυβερνοχώρου Filter

Ph.D. στη διαχείριση Cybersecurity

Nova Southeastern University, College of Computing and Engineering
Διδακτορικό (PhD)
<
Πλήρες ωράριο
20 Ιούν. 2021
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα διδακτορικής διατριβής για τη διαχείριση του κυβερνοχώρου είναι ένα ολοκληρωμένο, διεπιστημονικό ερευνητικό πρόγραμμα που προετοιμάζει πτυχιούχους γι ...

περαιτέρω

Διδάκτορας Φιλοσοφίας (Ph.D.) στην Ασφάλεια Πληροφοριών

UAEU United Arab Emirates University
Διδακτορικό (PhD)
Αύγ. 2021
<
Πλήρες ωράριο
<
Μερικό ωράριο
<
4 έτη
28 Φεβρ. 2021
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Ο Διδάκτωρ της Φιλοσοφίας (Ph.D.) με επίκεντρο την Ασφάλεια Πληροφοριών είναι διαθέσιμος για άτομα υψηλού επιπέδου που είναι σε θέση να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν τις δικές ...

περαιτέρω

Διδακτορικό στη Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

University of Fairfax
Διδακτορικό (PhD)
Αγγλικά
Διαδικτυακό

Ως διδακτορικός φοιτητής, όλα τα μαθήματά σας εδώ θα διερευνήσουν σχετικά θέματα πολιτικής ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, θα ολοκληρώσετε ένα έργο στον τομέα της ασφάλειας στον κ ...

περαιτέρω