PHDSTUDIES.GR

Βρείτε τα 7 Κορυφαία Διδακτορικά (PhDs) στην Αυστραλία 2019/2020

Αυστραλία παρέχει στους φοιτητές με μια πραγματικά διεθνή εμπειρία σε μια χώρα γεμάτη από φυσικές ομορφιές, καθώς και νέοι, ζωντανή και φιλική προς τους ανθρώπους. Υπάρχουν πολλά PhD προγράμματα Αυστραλία που προσφέρουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και έμπειρους καθηγητές που προσελκύει τους υποψηφίους από όλο τον κόσμο.

Τα περισσότερα διδακτορικά προγράμματα Αυστραλία είναι καθαρά βασίζονται στην έρευνα, πράγμα που σημαίνει ότι οι υποψήφιοι θα λειτουργήσει παράλληλα με επαγγελματική σχολή στη διεξαγωγή ερευνητικών δραστηριοτήτων προς το δικό διατριβής ή διπλωματικής εργασίας τους. Το εκπαιδευτικό περιβάλλον για το διδακτορικό της Αυστραλίας προωθεί καινοτόμες, ανεξάρτητη και κριτική σκέψη, ώστε να λύσει προβλήματα του πραγματικού κόσμου. Οι απόφοιτοι του PhD Αυστραλία προετοιμάζονται για να καθηγητές πανεπιστημίου, ερευνητές στο εκπαιδευτικό ή μη εκπαιδευτικά ιδρύματα, ή που εργάζονται για ιδιωτικές ή δημόσιες υπηρεσίες.

Αν σκέφτεστε μια αλλαγή σκηνικού για το διδακτορικό σας, τότε το διδακτορικό του δίπλωμα στην Αυστραλία μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε.Ρίξτε μια ματιά μέσα από τις παρακάτω επιλογές και να κάνουν το επόμενο βήμα προς τους στόχους σας!

Προγράμματα Filter

ΓΙΑΤΡΌΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΊΑΣ

Avondale College of Higher Education
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 - 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Αυστραλία Cooranbong Wahroonga +3 περισσότερα

Το Διδακτορικό Δίπλωμα (PhD) είναι ένα πλήρες, αυτόνομο βαθμό που είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο διδακτορικό δίπλωμα. Είναι σχεδιασμένο για τους μαθητές να αναπτύξουν προηγμένες δεξιότητες στη διεξαγωγή ανεξάρτητης και συνεχή έρευνα.

ΓΙΑΤΡΌΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΊΑΣ

Bond University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 208 εβδομάδες Ιανουάριος 2020 Αυστραλία Ρομπίνα

Το Διδακτορικό Δίπλωμα σας προσφέρει την εμπειρία της έρευνας, καθώς και μεταβιβάσιμες δεξιότητες που θα σας προετοιμάσει για τα δύο ακαδημαϊκά και εκτελεστικό σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό χώρο, την έρευνα και τη βιομηχανία.

Ο γιατρός της εκπαίδευσης (dedu)

University of Southern Queensland (USQ)
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 6 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Αυστραλία Toowoomba Αυστραλία Online +1 περισσότερα

Ο γιατρός της εκπαίδευσης είναι τόσο θεωρητικά όσο και εννοιολογικά ενδιαφέρουσα, δίνοντας έμπειρους επαγγελματίες την ευκαιρία να ολοκληρώσει ένα ερευνητικό επίπεδο με έμφαση σε τομείς ειδικού ενδιαφέροντος και της εμπειρογνωμοσύνης.

Ο γιατρός της φιλοσοφίας (dphd)

University of Southern Queensland (USQ)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 - 6 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Αυστραλία Toowoomba Springfield Μπρίσμπεϊν Αυστραλία Online +5 περισσότερα

Το Διδακτορικό Δίπλωμα (PhD) είναι ένα ερευνητικό βαθμό διαθέσιμη σε όλες τις περιοχές μελέτης και σας παρέχει τις δεξιότητες για να γίνει ένας αποτελεσματικός ερευνητής στο παρελθόν μελέτησε την πειθαρχία σας. Αναλαμβάνοντας μια Doctor of Philosophy θα έχετε επεκτατική πνευματική ελευθερία να είναι σε θέση να κάνει μια πρωτότυπη και ουσιαστική συμβολή στην περιοχή των σπουδών σας.

Γιατρός της Φιλοσοφίας

University of Technology Sydney
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 - 8 έτη Ιανουάριος 2020 Αυστραλία Σίδνεϊ +1 περισσότερα

Το διδακτορικό είναι Πανεπιστημιακό πτυχίο που περιλαμβάνει μια έντονη περίοδο εποπτευόμενης μελέτης και έρευνας. Ο βαθμός διδάκτορας φιλοσοφίας απονέμεται σε επιτυχείς υποψήφιους που έχουν συμβάλει ξεχωριστά στη γνώση, είτε με την αρχική έρευνα, την κριτική ή την κριτική. Με τη διαπίστευση από τον Σύνδεσμο σε Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) International, το UTS Business School είναι μία από τις επιλεγμένες λίγες σχολές επιχειρήσεων ελίτ παγκοσμίως. Πολλοί στελέχη του UTS Business School είναι ηγέτες στους τομείς τους τόσο ακαδημαϊκά όσο και στη βιομηχανία, εργάζονται ως ανώτεροι υπάλληλοι ή σύμβουλοι ή με ισχυρούς δεσμούς με μεγάλες εταιρείες. Το διδακτορικό πρόγραμμα παρέχει την ευκαιρία στους υποψηφίους να παρακολουθήσουν κατάρτιση σε προηγμένες πειθαρχικές και διεπιστημονικές μεθόδους που παρέχουν τη βάση πάνω στην οποία οι υποψήφιοι μπορούν να αναπτύξουν ερευνητικές ικανότητες. Οι διδακτορικοί σπουδαστές εποπτεύονται από μια επιτροπή τριών, με έναν πρόεδρο που κανονικά βρίσκεται στον τομέα που είναι πιο θεμελιώδης για τη διδακτορική έρευνα του υποψηφίου. Διεπιστημονική έρευνα ενθαρρύνεται και οι διδακτορικές επιτροπές μπορούν να περιλαμβάνουν ερευνητές από συγγενείς ή άλλους κλάδους πέρα ​​από τον τόπο όπου βρίσκεται ο υποψήφιος.

Γιατρός Δημιουργικών Τεχνών

University of Technology Sydney
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 - 8 έτη Ιανουάριος 2020 Αυστραλία Σίδνεϊ +1 περισσότερα

Ο γιατρός δημιουργικών τεχνών (DCA) απευθύνεται σε πτυχιούχους που έχουν σημαντική επιτυχία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή / και στις δημιουργικές τέχνες και που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ουσιαστική έρευνα στους τομείς των μέσων ενημέρωσης και της δημιουργικής παραγωγής. Ο βαθμός απονέμεται σε υποψηφίους οι οποίοι, μέσω αρχικής έρευνας, συμβάλλουν σαφώς και σημαντικά στη γνώση στις δημιουργικές τέχνες. Παρέχει μια ευκαιρία σε εκείνους που αναζητούν προηγμένες γνώσεις, ερευνητικές και δημιουργικές πρακτικές σχετικές με τις αναδυόμενες δημιουργικές βιομηχανίες σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Ο γιατρός της επιχειρηματικής ηγεσίας

Australian Graduate School of Leadership
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Ιανουάριος 2020 Αυστραλία Σίδνεϊ

Ο γιατρός της επιχειρηματικής ηγεσίας (DBL) σχεδιάστηκε για να προετοιμάσει τα ανώτερα στελέχη για να αναλάβουν πιο αποτελεσματικά τη συνολική ευθύνη ηγεσίας σε μια σημαντική οργάνωση πολυεθνικών μονάδων που λειτουργεί σε έντονα ανταγωνιστικές εθνικές και παγκόσμιες αγορές.