PHDSTUDIES

Συγκρίνετε τα 2 Διδακτορικά Προγράμματα σε Αυτοματισμός

Ένα διδακτορικό πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ενίσχυση της γνώσης ενός συγκεκριμένου θέματος. Τα άτομα που απονέμονται σε τέτοιο βαθμό έχουν ολοκληρώσει τη διατριβή τους σε έναν επιλεγμένο τομέα σπουδών και έχουν χρησιμοποιήσει εντελώς πρωτότυπες έρευνες για να το κάνουν.

Τι είναι το διδακτορικό στην αυτοματοποίηση; Σε αυτό το πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες μπορούν να διεξάγουν την έρευνά τους σε διάφορα περιβάλλοντα διέγερσης, συμπεριλαμβανομένων των υπερσύγχρονων εργαστηρίων σε βιομηχανίες όπως η βιομετρία, η βιο-ρομποτική, η προσθετική και η νανοτεχνολογία. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, οι συμμετέχοντες μπορούν να αναπτύξουν καινοτόμες και πρωτότυπες έρευνες, τις οποίες αργότερα μπορούν να περιγράψουν σε μια επισκόπηση και δημοσιευμένη δημοσίευση. Τα άτομα μπορεί να είναι εξοπλισμένα με την ικανότητα να αναλύουν, να επανεξετάζουν και να επιλύουν περίπλοκα ζητήματα καθώς σχετίζονται με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη συστημάτων και εξαρτημάτων για βιοϊατρικές εφαρμογές.

Τα άτομα που αποφοιτούν από αυτό το πρόγραμμα μπορούν να διαθέτουν μια σειρά από επιθυμητές και διεπιστημονικές δεξιότητες, μεταξύ άλλων, την ικανότητα να αναλύουν βαθιά τα πολλαπλά θέματα, τις στρατηγικές ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και την θεωρητική κατανόηση σύνθετων προβλημάτων. Κάθε μία από αυτές τις ιδιότητες μπορεί να τους εξυπηρετήσει καλά σε περαιτέρω σπουδές και ζωή.

Το κόστος μιας διδακτορικής διατριβής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η τοποθεσία του σχολείου και το πρόγραμμα. Ένα άτομο πρέπει να μιλήσει με έναν σύμβουλο σχετικά με τα έξοδα πριν από την υποβολή αίτησης.

Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος μπορούν να βρουν επιτυχία σε διάφορους συναρπαστικούς τομείς, όπως έρευνα και ανάπτυξη, αυτοκινητοβιομηχανία, μηχανική, βιοϊατρική, φαρμακευτικά προϊόντα, κατασκευή ιατρικών συσκευών, ενέργεια και κυβέρνηση. Μπορούν να συνεχίσουν να γίνονται προγραμματιστές λογισμικού, μηχανικοί ρομπότ, μηχανικοί πωλήσεων, χειριστές ή ηλεκτρομηχανολόγοι τεχνικοί. Στην επιλεγμένη θέση τους, τα άτομα μπορούν να επικεντρωθούν στην παροχή βοήθειας σε οργανισμούς για την ανάπτυξη διαδικασιών και διαδικασιών για ασφαλέστερη και πιο εκσυγχρονισμένη μηχανική και κατασκευή. Μπορούν να διεξάγουν έρευνες σε καθημερινή βάση και να παρέχουν λεπτομερείς αναφορές σε μηχανικούς.

Πολλά ιδρύματα προσφέρουν ένα διδακτορικό στην αυτοματοποίηση, αλλά όπου ένα άτομο τελικά αποκτά το πτυχίο του όλα εξαρτώνται από την τοποθεσία, τον προϋπολογισμό και τους περιορισμούς χρόνου. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα προσφέρουν την μεγαλύτερη ευελιξία, καθιστώντας τους μια βολική επιλογή για όσους εργάζονται. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

2 Τα αποτελέσματα σε Αυτοματισμός Filter

Διδακτορικό στη Ρομποτική και τα Αυτόνομα Συστήματα

The Hong Kong University of Science and Technology
Διδακτορικό (PhD)
Σεπτ. 2021
<
Πλήρες ωράριο
<
3&nbsp;-&nbsp;4 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Η ρομποτική είναι ένας διεπιστημονικός κλάδος της μηχανικής και της επιστήμης που ασχολείται με το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία και τη χρήση ρομπότ, καθώς και συστή ...

περαιτέρω

διδακτορικό πρόγραμμα στη διαδικασία, την ενέργεια και την τεχνολογία αυτοματισμού

University College of Southeast Norway
Διδακτορικό (PhD)
<
Πλήρες ωράριο
<
6 εξάμηνα
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Αυτό το διδακτορικό σχετίζεται με τους τομείς της τεχνολογίας της διαδικασίας, η περιβαλλοντική τεχνολογία και τη μηχανική κυβερνητική, με τις σχετικές εφαρμογές στον τομέα τω ...

περαιτέρω