4 Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Βιοεπιστήμες σε Τσεχία for 2024

Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Βιοεπιστήμες σε Τσεχία for 2024Filter
    • Ostrava, Τσεχία

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Brno, Τσεχία

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα διδακτορικής μελέτης για την προστασία των ζώων, την ευημερία και τη συμπεριφορά είναι ένα ακαδημαϊκά επικεντρωμένο πρόγραμμα σπουδών, που αντιστοιχεί στην τρέχουσα κατάσταση και το επίπεδο της επιστήμης και τις ανάγκες της πρακτικής στην Ευρώπη. Οι απόφοιτοι της διδακτορικής μελέτης Η προστασία των ζώων, η ευημερία και η συμπεριφορά απέκτησαν σε βάθος θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που αποκτήθηκαν μέσω της ανεξάρτητης δημιουργικής δραστηριότητας και της απόκτησης νέων επιστημονικών γνώσεων στον τομέα της μελέτης. Οι απόφοιτοι αποκτούν γνώσεις που μπορούν να μοιραστούν ενεργά στον τομέα των σπουδών σε διεθνές επίπεδο και στο κοινό. Με βάση αυτά τα προσόντα, οι απόφοιτοι μπορούν να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια.

    • Hradec Kralove, Τσεχία

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Ανάμεικτο, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Οι μεταπτυχιακές σπουδές στη Βιοοργανική Χημεία εξυπηρετούν την εκπαίδευση ειδικών χημικών με έμφαση στη δομή και τις λειτουργίες των μικρών οργανικών μορίων σε ζωντανούς οργανισμούς και στη δυνατότητα επιρροής των βιολογικών διεργασιών σε αυτούς τους οργανισμούς μέσω της δράσης τέτοιων μορίων. Το πρόγραμμα κατευθύνεται έτσι στη μελέτη όλων των πτυχών των οργανικών ενώσεων, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη δομή και τη λειτουργία των ζωντανών οργανισμών. Το ευρύ φάσμα αυτών των ενώσεων περιλαμβάνει μόρια με δομική λειτουργία (πρωτογενείς μεταβολίτες), λειτουργία σηματοδότησης, ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση σε σχέση με στρατηγικές πρωτεΐνες εντός των ζωντανών οργανισμών, καθώς και ενώσεις που παράγονται από αυτούς τους οργανισμούς (φυσικά προϊόντα, δευτερογενείς μεταβολίτες , μεταβολίτες ξενοβιοτικών). Η μελέτη βασίζεται στη δομή και τη σύνθεση οργανικών ενώσεων με έμφαση σε φυσικά προϊόντα, ετερόκυκλους και άλλες οργανικές ενώσεις, οι οποίες είναι ικανές να ρυθμίζουν τις βιολογικές διεργασίες. αποσαφήνιση της λειτουργίας τέτοιων ενώσεων ως τμημάτων βιολογικών δομών καθώς και της επιρροής τους στις βιολογικές διεργασίες και η δυνατότητα τροποποίησης αυτής της επιρροής μέσω δομικών αλλαγών δεν είναι λιγότερο σημαντικές. Η Βιοοργανική Χημεία χρησιμεύει επομένως ως σύνδεσμος μεταξύ της Οργανικής Χημείας και των βιοϊατρικών κλάδων και επικαλύπτεται εν μέρει με τη Φαρμακευτική και Φαρμακευτική Χημεία. Η Βιοοργανική Χημεία είναι, ωστόσο, πιο γενική από τα δύο τελευταία προγράμματα, τα οποία επικεντρώνονται κυρίως στη μελέτη και ανάπτυξη φαρμάκων, δηλ. μια πιο περιορισμένη υποομάδα βιολογικά ενεργών ενώσεων.

    • Brno, Τσεχία

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών Κτηνοτροφία, Διατροφή των ζώων και Βιοχημεία είναι ένα ακαδημαϊκά εστιασμένο πρόγραμμα σπουδών, που αντιστοιχεί στην τρέχουσα κατάσταση και το επίπεδο της επιστήμης και τις ανάγκες της πρακτικής στην Ευρώπη. Οι απόφοιτοι της διδακτορικής μελέτης Η κτηνοτροφία, η διατροφή των ζώων και η βιοχημεία απέκτησαν σε βάθος θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που αποκτήθηκαν μέσω της ανεξάρτητης δημιουργικής δραστηριότητας και της απόκτησης νέων επιστημονικών γνώσεων στον τομέα της μελέτης. Οι απόφοιτοι μπορούν να μοιραστούν ενεργά τις γνώσεις τους στον τομέα των σπουδών σε διεθνές επίπεδο και δημόσια. Με βάση αυτά τα προσόντα, οι απόφοιτοι απασχολούνται κυρίως σε ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια.