PHDSTUDIES

Συγκρίνετε τα 4 Διδακτορικά Προγράμματα σε Βιοεπιστήμη

Η επίτευξη ενός διδακτορικού διδακτορικού (PhD) παρέχει στους φοιτητές το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης και τα μέσα εξειδίκευσης σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Αυτός ο βαθμός απαιτεί εκτεταμένη έρευνα και παρουσίαση νέων ευρημάτων σε ένα συγκεκριμένο θέμα, επιτρέποντας σε έναν σπουδαστή να αναγνωριστεί ως ειδικός στον τομέα του / της.

Τι είναι το Διδακτορικό στη Βιοεπιστήμη; Το διδακτορικό δίπλωμα Bioscience εξοπλίζει τους σπουδαστές με τις δεξιότητες στην εργαστηριακή έρευνα και την πρακτική εφαρμογή των μεθοδολογιών. Μέσω αυτού του πτυχίου, οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν σε διαλέξεις, σεμινάρια και εργαστηριακές συνεδρίες για να αποκτήσουν πλήρη κατανόηση της κυτταρικής και μοριακής βιολογίας, των agrobiosciences, και της φυσικής. Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να ειδικευτούν σε ποικίλους τομείς, όπως η βιοτεχνολογία, η κυτταρική και μοριακή βιολογία, η καλλιέργεια και η κηπουρική, μεταξύ άλλων. Με ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων διαθέσιμων, οι μαθητές μπορούν να συνοδεύονται από έναν σύμβουλο για την σωστή καθοδήγηση.

Το διδακτορικό δίπλωμα Bioscience παρουσιάζει μια μοναδική ευκαιρία στο εργατικό δυναμικό. Τα άτομα είναι επαγγελματίες ερευνητές μέχρι το τέλος των βαθμών τους, ικανά να επικοινωνούν με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα, μαζί με ισχυρές αναλυτικές δεξιότητες και ένα μάτι για λεπτομέρειες.

Η απόκτηση διδακτορικού διπλώματος στη Βιοεπιστήμη διαρκεί συνήθως τρία χρόνια και το κόστος ποικίλλει από το σχολείο στο σχολείο. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι είναι το σωστό πρόγραμμα εξετάζοντας τόσο το σχολείο όσο και το πρόγραμμα που προσφέρεται.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ένα άτομο με διδακτορικό στη βιοεπιστήμη. Υπάρχει, φυσικά, η πορεία του ακαδημαϊκού κόσμου και να γίνει καθηγητής. Ή υπάρχουν επιλογές για να γίνετε ερευνητής με εταιρεία βιοεπιστημών, τροφίμων ή τεχνολογίας. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες για ειδικούς σε θέματα δεδομένων και τεχνικούς ειδικούς στο πλαίσιο της επιστημονικής βιομηχανίας. Με τις δεξιότητες επικοινωνίας που αποκτήθηκαν από το πρόγραμμα, είναι επίσης δυνατή η συμμετοχή σε δημοσιογραφία ή εκδόσεις, ειδικά επιστημονικές ή ιατρικές εταιρείες. Αυτός ο βαθμός ανοίγει πολλές οδούς για πιθανές σταδιοδρομίες.

Τα πανεπιστήμια σε όλο τον πλανήτη προσφέρουν διδακτορικό δίπλωμα στη βιοεπιστήμη, αλλά εάν προτιμάτε ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα, εξετάστε το ενδεχόμενο να πάρετε το μάθημα online από διάφορα ιδρύματα. Για να ανεβάσετε την επιδίωξή σας στην εκπαίδευση, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

 

 

 

 

 

4 Τα αποτελέσματα σε Βιοεπιστήμη Filter

Διδακτορικό στη Βιοεπιστήμη και τη Βιοϊατρική Μηχανική

The Hong Kong University of Science and Technology
Διδακτορικό (PhD)
Σεπτ. 2021
<
Πλήρες ωράριο
<
3&nbsp;-&nbsp;4 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Η Βιοεπιστήμη είναι ένας διαφορετικός αλλά συχνά συγκλίνων τομέας μελέτης που εφαρμόζει τη γνώση για την ανάπτυξη βιολογικών λύσεων για τη διατήρηση, την αποκατάσταση και τη β ...

περαιτέρω

Διδακτορικό στη Βιοεπιστήμες

Universidad de Sonora
Διδακτορικό (PhD)
<
Πλήρες ωράριο
<
4 έτη
ισπανικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Γενικός στόχος: Να εκπαιδεύσει ερευνητές υψηλού επιπέδου να διεξάγουν ανεξάρτητες επιστημονικές και τεχνολογικές έρευνες, με ευρεία ικανότητα να συμβάλλουν στη βασική και εφαρ ...

περαιτέρω

Διδάκτωρ Φιλοσοφίας στα Βιοσυστήματα και τη Βιοποικιλότητα

University of Lethbridge
Διδακτορικό (PhD)
Σεπτ. 2021
<
48 μήνες
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το Ph.D. στα Βιοσυστήματα και τη Βιοποικιλότητα παραδίδεται από τη Σχολή Τεχνών και Επιστημών. Οι φοιτητές αυτού του προγράμματος υπόκεινται κανονικά σε επίβλεψη από τα μέλη τ ...

περαιτέρω

Ph.D. στο Bioscience

King Abdullah University of Science and Technology
Διδακτορικό (PhD)
<
Πλήρες ωράριο
<
30&nbsp;-&nbsp;42 μήνες
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το πρόγραμμα Bioscience διαδραματίζει βασικό ρόλο στην αντιμετώπιση πολλών από τις παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το KAUST, με γενική έμφαση σε αυτό που ονομάζουμε Ad ...

περαιτέρω