Filter
Διδακτορικό (PhD)
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα 4 Διδακτορικά Προγράμματα σε Βιολογική Μηχανική

Ο γιατρός της Φιλοσοφίας είναι ακαδημαϊκός τομέας σπουδών ανοιχτός σε πτυχιούχους που έχουν ήδη ολοκληρώσει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Οι περισσότεροι μελετητές χρησιμοποιούν διδακτορικό ως τερματικό βαθμό, επειδή είναι το υψηλότερο βραβείο που προσφέρουν πολλά πανεπιστήμια. Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης μπορούν να ολοκληρώσουν αυτό το πρόγραμμα σε τρία χρόνια.

Τι είναι το διδακτορικό δίπλωμα στη βιοϊατρική; Η βιοϊατρική είναι μια διεπιστημονική μελέτη που εξετάζει τη μηχανική, τη βιολογία, τα φάρμακα και τις επιστήμες της υγείας. Πολλά προγράμματα διδάσκουν στους μαθητές πώς να εφαρμόζουν αρχές μηχανικής στη μελέτη των βιολογικών διεργασιών. Φυσικά, κάθε πανεπιστήμιο μπορεί να προσφέρει διαφορετικές περιοχές συγκέντρωσης, όπως η βιοφυσική, τα νέα βιοϋλικά και η επούλωση πληγών. Τα ακριβή μαθήματα που προσφέρονται για ένα διδακτορικό πρόγραμμα μπορούν να διαφέρουν σε κάθε σχολείο, αλλά μπορεί να περιλαμβάνουν βιοϊαγγελικό επαγγελματισμό, υπολογιστική βιοϊατρική, βιολογική νανομηχανική, ψηφιακή απεικόνιση, οπτικά ηλεκτρονικά και βιοϊατρικά όργανα.

Η μελέτη της βιοϊατρικής σε επίπεδο διδακτορικού επιπέδου μπορεί να δώσει στους συμμετέχοντες μια ποικιλία από μοναδικές δεξιότητες και γνώσεις που μπορεί να τους βοηθήσουν να είναι πιο ανταγωνιστικοί υποψήφιοι για εργασία. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους να σκέφτονται κριτικά, να σχεδιάζουν ερευνητικά έργα και να επικοινωνούν μέσω της γραφής. Αυτές οι δεξιότητες μπορούν ακόμη και να συσχετιστούν με μια πιο ουσιαστική προσωπική ζωή.

Το κόστος ενός προγράμματος PhD μπορεί να εξαρτηθεί από το σχολείο, την εστίαση του προγράμματος και τη διάρκεια του προγράμματος. Η άμεση επικοινωνία με ένα πανεπιστήμιο μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχετε ακριβές κόστος.

Όταν σκέφτεστε να συμμετάσχετε σε πρόγραμμα διδακτορικού, μπορεί να είναι ωφέλιμο να γνωρίζετε ποιος τύπος σταδιοδρομίας μπορεί να είναι δυνατός μετά την αποφοίτηση. Φυσικά, αυτές οι ευκαιρίες μπορεί να ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό από έναν απόφοιτο στο επόμενο, ανάλογα με την άλλη εκπαίδευσή τους και το ιστορικό απασχόλησης. Μερικοί μελετητές χρησιμοποιούν αυτή την εκπαίδευση για να γίνουν επιστήμονες πρωτεϊνικής μηχανικής, μεταδιδακτορικός ερευνητής, επιστημονικός υπεύθυνος προγράμματος, βιοengineer, καθηγητής βιοϊατρικής ή ανώτερος ερευνητής.

Αν θέλετε να εγγραφείτε σε πρόγραμμα PhD in Bioengineering, θα πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα. Πολλά σχολεία παγκοσμίως προσφέρουν προγράμματα μέσω του διαδικτύου και / ή των παραδοσιακών ρυθμίσεων στην τάξη. Για να μάθετε περισσότερα, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισόδου του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

4 Τα αποτελέσματα σε Βιολογική Μηχανική

University of British Columbia - Faculty of Applied Science

Χημικά και Χημικά ... [+]

Χημικά και Χημικά

Το Τμήμα Χημικών και Βιολογικών Μηχανικών ιδρύθηκε το 1999 στο UBC και αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ανάγκη για μηχανικούς στους τομείς της βιοτεχνολογίας, της βιοϊατρικής και της βιοτεχνολογίας. Προς το παρόν, υπάρχουν 24 μέλη πλήρους διδακτικού προσωπικού στο Τμήμα Χημικών και Βιολογικών Μηχανικών, μαζί με προσωπικό υποστήριξης 17 ατόμων.

Έχουμε δημιουργήσει μια φήμη παγκόσμιας κλάσης σε διάφορους τομείς της επιστήμης χημικής μηχανικής, όπως η επαφή υγρών-στερεών, η χαρτοβιομηχανία, η χαρτοβιομηχανία, η ρύπανση των εναλλάκτη θερμότητας και, πιο πρόσφατα, η βιοτεχνολογία.... [-]

Καναδάς Vancouver
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 - 6 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Hong Kong University of Science and Technology

Το πολυεπιστημονικό πρόγραμμα Βιοϊατρικής επιτρέπει στους φοιτητές να εφαρμόζουν τα εργαλεία της μηχανικής, της επιστήμης των υπολογιστών και των φυσικών επιστημών στη με ... [+]

Το πολυεπιστημονικό πρόγραμμα Βιοϊατρικής επιτρέπει στους φοιτητές να εφαρμόζουν τα εργαλεία της μηχανικής, της επιστήμης των υπολογιστών και των φυσικών επιστημών στη μελέτη των βιολογικών διεργασιών. Απευθύνεται σε αρκετές μεγάλες ερευνητικές εστίες και υποστηρίζεται με υπερσύγχρονες ερευνητικές εγκαταστάσεις.

Ερευνητικό Φόρουμ

Βιολογικές πληροφορίες... [-]

Χονγκ Κονγκ Hong Kong
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 - 6 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
King Abdullah University of Science and Technology

Το Πρόγραμμα Χημικών και Βιολογικών Μηχανικών προσφέρει στους σπουδαστές ευκαιρίες να αναπτύξουν πραγματικές λύσεις στις παγκόσμιες προκλήσεις, πραγματοποιώντας αυστηρές ... [+]

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Πρόγραμμα Χημικών και Βιολογικών Μηχανικών προσφέρει στους σπουδαστές ευκαιρίες να αναπτύξουν πραγματικές λύσεις στις παγκόσμιες προκλήσεις, πραγματοποιώντας αυστηρές μελέτες μαθημάτων και έρευνα αιχμής στη χημική μηχανική. Αυτές περιλαμβάνουν την ανάπτυξη νέων υλικών και μεθόδων για τον διαχωρισμό αερίων και υγρών, την αφαλάτωση του νερού, την κατάλυση, την αειφόρο ενέργεια και τη νανοτεχνολογία, καθώς και την προώθηση νέων ιδεών στον σχεδιασμό και τον έλεγχο της διαδικασίας και στον σχεδιασμό του αντιδραστήρα.... [-]

Σαουδική Αραβία Thuwal
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Northern Arizona University

PhD μας στην Εμβιομηχανική επικεντρώνεται στους τομείς των βιοϋλικών και εμβιομηχανικής. Αυτή η διεπιστημονική πρόγραμμα παρέχει μια προοπτική έρευνα ευρείας βάσης που α ... [+]

Μας Διδακτορικό στην Εμβιομηχανική επικεντρώνεται στους τομείς των βιοϋλικών και εμβιομηχανικής. Αυτή η διεπιστημονική πρόγραμμα παρέχει μια προοπτική έρευνα ευρείας βάσης που αντλεί από την εμπειρία της σχολής μας από μοναδικά κλάδους.

Περιοχές έμφαση περιλαμβάνουν:

Βιοφυσική Ενεργειακά αποδοτική τηλεπισκόπηση Μηχανική των τεχνητών φυτών περιβαλλοντική ενδοκρινολογία Πληροφορικής και Υπολογιστών Μυών-όπως ενεργοποίηση και φοριέται Ρομποτική μυθιστόρημα βιοϋλικών Την επούλωση των πληγών Τι θα κερδίσει από το πρόγραμμα μας ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Flagstaff
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά