PHDSTUDIES.GR

Συγκρίνετε τα 4 Διδακτορικά Προγράμματα σε Βιολογική Μηχανική

Ο γιατρός της Φιλοσοφίας είναι ακαδημαϊκός τομέας σπουδών ανοιχτός σε πτυχιούχους που έχουν ήδη ολοκληρώσει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Οι περισσότεροι μελετητές χρησιμοποιούν διδακτορικό ως τερματικό βαθμό, επειδή είναι το υψηλότερο βραβείο που προσφέρουν πολλά πανεπιστήμια. Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης μπορούν να ολοκληρώσουν αυτό το πρόγραμμα σε τρία χρόνια.

Τι είναι το διδακτορικό δίπλωμα στη βιοϊατρική; Η βιοϊατρική είναι μια διεπιστημονική μελέτη που εξετάζει τη μηχανική, τη βιολογία, τα φάρμακα και τις επιστήμες της υγείας. Πολλά προγράμματα διδάσκουν στους μαθητές πώς να εφαρμόζουν αρχές μηχανικής στη μελέτη των βιολογικών διεργασιών. Φυσικά, κάθε πανεπιστήμιο μπορεί να προσφέρει διαφορετικές περιοχές συγκέντρωσης, όπως η βιοφυσική, τα νέα βιοϋλικά και η επούλωση πληγών. Τα ακριβή μαθήματα που προσφέρονται για ένα διδακτορικό πρόγραμμα μπορούν να διαφέρουν σε κάθε σχολείο, αλλά μπορεί να περιλαμβάνουν βιοϊαγγελικό επαγγελματισμό, υπολογιστική βιοϊατρική, βιολογική νανομηχανική, ψηφιακή απεικόνιση, οπτικά ηλεκτρονικά και βιοϊατρικά όργανα.

Η μελέτη της βιοϊατρικής σε επίπεδο διδακτορικού επιπέδου μπορεί να δώσει στους συμμετέχοντες μια ποικιλία από μοναδικές δεξιότητες και γνώσεις που μπορεί να τους βοηθήσουν να είναι πιο ανταγωνιστικοί υποψήφιοι για εργασία. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους να σκέφτονται κριτικά, να σχεδιάζουν ερευνητικά έργα και να επικοινωνούν μέσω της γραφής. Αυτές οι δεξιότητες μπορούν ακόμη και να συσχετιστούν με μια πιο ουσιαστική προσωπική ζωή.

Το κόστος ενός προγράμματος PhD μπορεί να εξαρτηθεί από το σχολείο, την εστίαση του προγράμματος και τη διάρκεια του προγράμματος. Η άμεση επικοινωνία με ένα πανεπιστήμιο μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχετε ακριβές κόστος.

Όταν σκέφτεστε να συμμετάσχετε σε πρόγραμμα διδακτορικού, μπορεί να είναι ωφέλιμο να γνωρίζετε ποιος τύπος σταδιοδρομίας μπορεί να είναι δυνατός μετά την αποφοίτηση. Φυσικά, αυτές οι ευκαιρίες μπορεί να ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό από έναν απόφοιτο στο επόμενο, ανάλογα με την άλλη εκπαίδευσή τους και το ιστορικό απασχόλησης. Μερικοί μελετητές χρησιμοποιούν αυτή την εκπαίδευση για να γίνουν επιστήμονες πρωτεϊνικής μηχανικής, μεταδιδακτορικός ερευνητής, επιστημονικός υπεύθυνος προγράμματος, βιοengineer, καθηγητής βιοϊατρικής ή ανώτερος ερευνητής.

Αν θέλετε να εγγραφείτε σε πρόγραμμα PhD in Bioengineering, θα πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα. Πολλά σχολεία παγκοσμίως προσφέρουν προγράμματα μέσω του διαδικτύου και / ή των παραδοσιακών ρυθμίσεων στην τάξη. Για να μάθετε περισσότερα, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισόδου του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

4 Τα αποτελέσματα σε Βιολογική Μηχανική Filter

Γιατρός Φιλοσοφίας στη Χημική και Βιολογική Μηχανική

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 - 6 έτη Σεπτέμβριος 2019 Καναδάς Vancouver

Χημικά και Χημικά

Διδακτορικό στη Βιοϊατρική

The Hong Kong University of Science and Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 - 6 έτη Σεπτέμβριος 2019 Χονγκ Κονγκ Hong Kong +1 περισσότερα

Το πολυεπιστημονικό πρόγραμμα Βιοϊατρικής επιτρέπει στους φοιτητές να εφαρμόζουν τα εργαλεία της μηχανικής, της επιστήμης των υπολογιστών και των φυσικών επιστημών στη μελέτη των βιολογικών διεργασιών. Απευθύνεται σε αρκετές μεγάλες ερευνητικές εστίες και υποστηρίζεται με υπερσύγχρονες ερευνητικές εγκαταστάσεις.

Ph.D. στη χημική και βιολογική μηχανική

King Abdullah University of Science and Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 3 - 4 έτη Ανοικτή Εγγραφή Σαουδική Αραβία Thuwal

Το Πρόγραμμα Χημικών και Βιολογικών Μηχανικών προσφέρει στους σπουδαστές ευκαιρίες να αναπτύξουν πραγματικές λύσεις στις παγκόσμιες προκλήσεις, πραγματοποιώντας αυστηρές μελέτες μαθημάτων και έρευνα αιχμής στη χημική μηχανική.

Διδακτορικό στην Εμβιομηχανική

Northern Arizona University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Flagstaff

PhD μας στην Εμβιομηχανική επικεντρώνεται στους τομείς των βιοϋλικών και εμβιομηχανικής. Αυτή η διεπιστημονική πρόγραμμα παρέχει μια προοπτική έρευνα ευρείας βάσης που αντλεί από την εμπειρία της σχολής μας από μοναδικά κλάδους.