PHDSTUDIES.GR

Συγκρίνετε τα 14 Διδακτορικά Προγράμματα σε Βιομηχανική Μηχανική

Ο γιατρός της Φιλοσοφίας είναι διδακτορικό δίπλωμα, αλλά μπορεί να επικεντρωθεί σε κάτι περισσότερο από τη φιλοσοφία. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα πανεπιστήμια απονέμουν διδακτορικό για υψηλού επιπέδου σπουδές σε οποιοδήποτε τομέα, όπως οι ανθρωπιστικές επιστήμες, οι τέχνες, οι επιστήμες, η μηχανική και τα μαθηματικά. Μπορεί να χρειαστούν πέντε έως έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί αυτό το πρόγραμμα.

Τι είναι το Διδακτορικό στη Βιομηχανική Μηχανική; Ένα πρόγραμμα που επικεντρώνεται στη βιομηχανική μηχανική συχνά σχεδιάζεται για να προετοιμάσει τους μαθητές να σχεδιάσουν και να διεξαγάγουν έρευνα, να γράψουν έγγραφα και να κάνουν τεχνικές παρουσιάσεις σε θέματα που σχετίζονται με τον τομέα. Οι ακριβείς απαιτήσεις του προγράμματος μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με το πανεπιστήμιο, αλλά συχνά περιλαμβάνουν σε βάθος μαθήματα, έρευνα, διδασκαλία και διατριβή. Οι μαθητές αναμένεται να παρακολουθήσουν μαθήματα όπως εισαγωγή στοχαστικής διέγερσης, ενδιάμεση στατιστική, παραγωγή και υλικοτεχνική υποστήριξη και μαθηματικό προγραμματισμό.

Ένα διδακτορικό στη βιομηχανική μηχανική μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη.Για παράδειγμα, οι μαθητές ενδέχεται να είναι επιλέξιμοι για υψηλότερο μισθό, γρήγορη προώθηση ή νέα ευκαιρία σταδιοδρομίας. Η διατριβή απαιτεί από τους σπουδαστές να συνεργαστούν με έναν καθηγητή, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τα μελλοντικά ερευνητικά έργα να πάνε ομαλά.

Πολλοί φοιτητές θέλουν να μάθουν τι είναι το κόστος ενός διδακτορικού τίτλου πριν από τη δέσμευση σε ένα πρόγραμμα. Τα δίδακτρα μπορεί να διαφέρουν σημαντικά από το ένα σχολείο στο επόμενο, επομένως είναι σημαντικό οι μαθητές να επικοινωνούν με το πανεπιστήμιο που θέλουν να παρακολουθήσουν για να μάθουν για το κόστος.

Κατά μέσο όρο, οι φοιτητές με διδακτορικό στη βιομηχανική μηχανική συνεχίζουν να γίνονται καθηγητές και ερευνητές σε πανεπιστήμια και άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη διαθέσιμη σταδιοδρομία. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να γίνουν ανώτεροι σύμβουλοι βιομηχανικής μηχανικής, διευθυντές εργονομικών, ανώτεροι μηχανικοί ποιότητας, αναλυτές επιχειρήσεων ή διευθυντές βιομηχανικών μηχανικών. Το προηγούμενο ιστορικό εργασίας μπορεί να διαδραματίσει κάποιο ρόλο στους σπουδαστές σταδιοδρομίας που απολαμβάνουν μετά την αποφοίτησή τους.

Το πρώτο βήμα για την απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος εφαρμόζεται σε διδακτορικό πρόγραμμα. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

14 Τα αποτελέσματα σε Βιομηχανική Μηχανική Filter

Διδακτορικό στη Βιομηχανική, Υπολογιστική και Περιβαλλοντική Μηχανική

Universidad de La Laguna
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2019 Ισπανία Santa Cruz de Tenerife

Το πρόγραμμα που παρουσιάζεται συμβάλλει με αυτή την έννοια προσφέροντας 4 ερευνητικές γραμμές αναμφισβήτητου ενδιαφέροντος για έναν φοιτητή με επιστημονικά και τεχνολογικά θέματα: Βιομηχανική Μηχανική, Ηλεκτρονική Τεχνολογία και Επικοινωνίες. Συστήματα μηχανικής και αυτοματισμού. Συστήματα υπολογιστών και υπολογιστών και Παρατήρηση και μοντελοποίηση του συστήματος Γης-Ατμόσφαιρας. Όλες οι γραμμές υποστηρίζονται από ενοποιημένες ερευνητικές ομάδες με σημαντική διεθνή προβολή που εγγυώνται την ποιότητα της εκπαίδευσης του διδακτορικού φοιτητή.

PhD in Light Industrial Technology & Engineering

Dalian Polytechnic University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 βρείτε το διδακτορικό σας της νομικής Σεπτέμβριος 2019 Κίνα Dalian

διδακτορικό πρόγραμμα στη βιομηχανική και συστήματα μηχανικής (dpise)

University of Minho - School of Engineering
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 εξάμηνα Οκτώβριος 2019 Πορτογαλία Guimaraes

Η DPISE σχεδιάστηκε και δομημένη με σκοπό την παροχή προηγμένων ανώτατη εκπαίδευση, με την προώθηση της έρευνας υψηλής ποιότητας στους τομείς της Βιομηχανικής και Συστημάτων Μηχανικών. Στο πλαίσιο αυτό, ο γενικός στόχος της DPISE είναι να παράγει υψηλά ειδικευμένους επαγγελματίες που είναι σε θέση να συμβάλουν στην ανταγωνιστικότητα και τη βιωσιμότητα των βιομηχανικών προϊόντων και των υπηρεσιών.

διδακτορικό στη βιομηχανική μηχανική

Abdullah Gül University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια Σεπτέμβριος 2019 Τουρκία Kayseri

Η έρευνα στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής στο Αμπντουλάχ Γκιούλ Πανεπιστήμιο επικεντρώνεται στην κατανόηση, ανάπτυξη μοντέλων και διαδικασιών λύση.

επίσημη διδακτορικό πρόγραμμα στη ναυτική και βιομηχανική μηχανική

Universidade da Coruña
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 - 5 χρόνια Σεπτέμβριος 2019 Ισπανία Ferrol +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα PhD Ναυτική και Βιομηχανική Μηχανική είναι ένα επίσημο πανεπιστημιακό πτυχίο που αναζητούν εξειδικευμένη εκπαίδευση σε αυτούς τους δύο τομείς της τεχνολογίας, διασφαλίζοντας ότι η εκπαίδευση που έχει λάβει είναι επιστημονική, κοινωνική, ακαδημαϊκή και επαγγελματική.

PhD Βιομηχανική

Botswana International University Of Science And Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Σεπτέμβριος 2019 Μποτσουάνα Palapye

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε πτυχιούχους που επιθυμούν να αποκτήσουν, μέσω της έρευνας, εξειδίκευση σε σχέση με τις μεθόδους βιομηχανικών και κατασκευαστικών μηχανικών.

PhD Mechatronics

Botswana International University Of Science And Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Σεπτέμβριος 2019 Μποτσουάνα Palapye

Οι απόφοιτοι αναμένονται, μέσω της έρευνας, να ειδικεύονται και να οργανώνουν και να εκτελούν πειράματα διαφόρων εξεζητημάτων.

διδακτορικό στη βιομηχανική μηχανική

Yasar University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια Σεπτέμβριος 2019 Τουρκία Izmir

Το Τμήμα Βιομηχανικής Μηχανικής δεν παρέχει μόνο βασικές γνώσεις μηχανικής, αλλά και εξοπλίζει τους μαθητές με τις τεχνολογίες της πληροφορίας και της αγγλικής γλώσσας. Μέσω της επαγγελματικής κατάρτισης, τα μικρά έργα

Διδακτορικό στη Βιομηχανική Μηχανική και ανάλυση αποφάσεων (Συγκέντρωση Ενεργειακών Τεχνολογιών)

The Hong Kong University of Science and Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 - 6 χρόνια Σεπτέμβριος 2019 Χονγκ Κονγκ Hong Kong +1 περισσότερα

Το διδακτορικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια καριέρα στην προηγμένη βιομηχανική έρευνα και ανάπτυξη ή στην πανεπιστημιακή έρευνα και διδασκαλία. Το διεπιστημονικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα έρευνας στην Ενεργειακή Τεχνολογία στη Σχολή Μηχανικών του The Hong Kong University of Science and Technology παρέχει μακροχρόνια υποστήριξη στη συνεχόμενη εκπαιδευτική μας κατάρτιση και στην ταχέως αναπτυσσόμενη έρευνα στον τομέα της τεχνολογίας γενικότερα.

Διδακτορικό στη Βιομηχανική Μηχανική και ανάλυση αποφάσεων

The Hong Kong University of Science and Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 - 6 χρόνια Σεπτέμβριος 2019 Χονγκ Κονγκ Hong Kong +1 περισσότερα

Το διδακτορικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια καριέρα στην προηγμένη βιομηχανική έρευνα και ανάπτυξη ή στην πανεπιστημιακή έρευνα και διδασκαλία. Αυτό το πρόγραμμα δίνει έμφαση στην εκπαίδευση στην αρχική σκέψη και στην ανεξάρτητη έρευνα. Οι σπουδαστές μπορούν να σχεδιάσουν το πρόγραμμα σπουδών τους για να ταιριάξουν τα ενδιαφέροντά τους και τις ανάγκες τους. Το πρόγραμμα θα πρέπει να καλύπτει έναν εξειδικευμένο τομέα βιομηχανικής μηχανικής και τουλάχιστον έναν μικρό τομέα.

Διδακτορικό στη βιομηχανική διαχείριση της μηχανικής και επιχειρήσεις

Koc University - Istanbul Turkey
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2019 Τουρκία Istanbul

Protable σχεδιασμό και τη λειτουργία της σύγχρονης βιομηχανίας και των υπηρεσιών συστήματα απαιτούν την ενσωμάτωση των ανθρώπινων, υλικών, εξοπλισμού και χρηματοπιστωτικές πηγές. Τα τελευταία χρόνια αυτή η ένταξη έχει γίνει

Διδακτορικό στη Βιομηχανική και Πληροφορική

University of Trieste
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια Οκτώβριος 2019 Ιταλία Trieste

Το Ph.D. μαθήματα προετοιμάζει ερευνητές με υψηλό επιστημονικό προφίλ, πολιτιστικά προσανατολισμένο στις εφαρμογές μηχανικής. Θα είναι σε θέση να αναπτύξουν γνώσεις, νέες μεθόδους έρευνας και σχεδιασμού

Διδακτορικό στη Βιομηχανική Μηχανική

University of Texas Arlington
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια Αύγουστος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Arlington

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη βιομηχανική μηχανική έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στον φοιτητή βασικές γνώσεις στους διάφορους τομείς της βιομηχανικής μηχανικής και με την ευκαιρία να τονίσει σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Ένας φοιτητής που επιδιώκει διδακτορικό δίπλωμα μπορεί να ειδικευτεί σε οποιοδήποτε τομέα βιομηχανικής μηχανικής όπως η Γενική Βιομηχανική Μηχανική, η Επιχειρησιακή Έρευνα και οι Εφαρμοσμένες Στατιστικές, τα Βιομηχανικά Συστήματα, η Logistics, τα Επιχειρησιακά Συστήματα, η Διοίκηση Επιχειρήσεων και η Εργονομία.

Πρόγραμμα υποτροφιών PhD - Χονγκ Κονγκ

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια Αύγουστος 2019 Χονγκ Κονγκ Hong Kong

Το Συμβούλιο Επενδύσεων για Έρευνα (RGC) της HKSAR θα προσκαλέσει σύντομα υποψηφιότητες για το "Πρόγραμμα Υποτροφιών Ph.D. του Χονγκ Κονγκ" 2019-2020. Οι σπουδαστές από όλο τον κόσμο θα προσληφθούν για να παρακολουθήσουν το Ph.D. μελέτες στο Χονγκ Κονγκ. Το πρόγραμμα θα υποστηρίξει τους σπουδαστές που επιλέγονται μέσω ανοικτού διαγωνισμού.