PHDSTUDIES

Συγκρίνετε τα 3 Διδακτορικά Προγράμματα σε Βοτανική

Ένα διδακτορικό, συνήθως με τη σύντμηση PhD, είναι ένα από τα υψηλότερα πανεπιστημιακά πτυχία που μπορεί να επιτευχθεί. Συνήθως ολοκληρώθηκε μετά από έξι έως δέκα ετών της μελέτης, αυτός ο βαθμός είναι που προσφέρονται από τις εκατοντάδες των ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο και μπορούν να υλοποιηθούν σε μια σειρά από διαφορετικές θεματικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των φυτών και βοτανική.

Αλλά τι είναι ένα διδακτορικό στη Βοτανική; Αυτός ο βαθμός περιλαμβάνει τη μελέτη των φυτών και περιλαμβάνει κυριολεκτικά δεκάδες διαφορετικές θεματικές περιοχές. Οι μαθητές μπορούν να μάθουν για την ανατομία των φυτών, ταξινόμηση, φυσιολογία, βιοχημεία, η παθολογία, η γενετική, βιοτεχνολογία, την οικολογία, μικροβιολογία, και ταυτοποίησης. Μπορούν να επιλέξουν να επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο είδος φυτού, όπως τα δέντρα, χόρτα, λουλούδια, φύκια, φύκια, καλλιέργειες, αμπέλια, ή θάμνους. Διδακτορικούς φοιτητές μπορεί να χρειαστεί να επιλέξετε ένα πολύ συγκεκριμένη περιοχή εστίασης ή για να ολοκληρώσει μια διατριβή ή ερευνητικό έργο, ενώ μελετούν.

Οι μαθητές θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος.Για το ένα, αυτός ο βαθμός επιτρέπει πτυχιούχους το δικαίωμα να αντιμετωπιστεί ως «γιατρός». Για μια άλλη, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε όσους κατέχουν διδακτορικό. Αυτός ο βαθμός μπορεί να ενισχύσει την απόκτηση εξουσίας, τη βελτίωση των γνώσεων ενός συγκεκριμένου τομέα, και να οικοδομήσουν κρίσιμο ζωή και την καριέρα δεξιοτήτων.

Κάθε πανεπιστήμιο θα έχει ένα διαφορετικό πρόγραμμα PhD, και ως εκ τούτου το κόστος για να επιτύχει το διδακτορικό του δίπλωμα μπορεί να ποικίλλει σημαντικά. Παράγοντες όπως μεταφορά πίστωσης και την κατηγορία υλικών μπορεί να περιπλέξει ακόμη περισσότερο την τελική τιμή. Οι μαθητές θα πρέπει να ερευνήσετε προσεκτικά το θεσμό της επιλογής τους, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον είναι μια καλή τακτοποίηση, από οικονομική άποψη, πριν από την εγγραφή τους.

Όσοι επιτύχουν το διδακτορικό του δίπλωμα στην Βοτανική να ακολουθήσουν μια σειρά από διαφορετικές καριέρες. Μπορούν να εργαστούν στους τομείς της γεωργίας και της παραγωγής τροφίμων, βοηθώντας στη δημιουργία φυτικών προϊόντων και τη βελτίωση της παροχής τροφίμων, ή να εργάζονται για τις κυβερνητικές υπηρεσίες.Πολλοί κάτοχοι PhD, ωστόσο, να επιλέξουν να παραμείνουν εντός της ακαδημαϊκής κοινότητας, γίνονται ερευνητές και τη διδασκαλία τους μαθητές για τον τομέα τους.

Ξεκινήστε εργάζεται προς την κατεύθυνση πτυχίο PhD σας σήμερα. Τα σχολεία σε όλο τον κόσμο προσφέρουν διδακτορικά προγράμματα, και πολλά προσφέρουν online τάξη επιλογές για εκείνους που απαιτούν ένα ευέλικτο πρόγραμμα ή δεν βρίσκονται κοντά σε πανεπιστήμιο. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.

3 Τα αποτελέσματα σε Βοτανική Filter

Ph.D. στην Βοτανία

Charles University Faculty of Science
Διδακτορικό (PhD)
<
Πλήρες ωράριο
<
4 έτη
Αγγλικά
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό

Το πεδίο της βοτανικής καλύπτει όλες τις φυτικές οργανικές επιστήμες, συμπεριλαμβανομένης της μυκολογίας. Οι σπουδαστές συνήθως ειδικεύονται σε έναν από τους ακόλουθους τομείς ...

περαιτέρω

Διδακτορικό στη Βοτανική

University of Johannesburg
Διδακτορικό (PhD)
<
Πλήρες ωράριο
<
3&nbsp;-&nbsp;6 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Ο σκοπός του Ph.D. στην Βοτανική είναι να παρέχει στους υποψήφιους σπουδαστές μια εις βάθος κατανόηση και ολοκληρωμένη γνώση της προηγμένης ισχύουσας θεωρίας στον τομέα της Βο ...

περαιτέρω

Ph.D. στην Ανατομική και Φυσιολογία των Φυτών

Charles University Faculty of Science
Διδακτορικό (PhD)
<
Πλήρες ωράριο
<
4 έτη
Αγγλικά
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό

Ο απόφοιτος έχει γενικές γνώσεις σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της πειραματικής φυτικής βιολογίας, η εστίαση της οποίας έγκειται στις λειτουργίες και τις δομές της ζωής τω ...

περαιτέρω