PHDSTUDIES.GR

Συγκρίνετε τα 12 Διδακτορικά Προγράμματα σε Γενικές Σπουδές

Το υψηλότερο ακαδημαϊκό επίτευγμα που προσφέρεται, ένας Διδάκτωρ Φιλοσοφίας (PhD), δείχνει ότι ο άνθρωπος που το κέρδισε αξίζει τον τίτλο του «γιατρού» στην επιλεγείσα ακαδημαϊκή του σταδιοδρομία. Συνήθως, αυτός ο βαθμός περιλαμβάνει τόσο τα μαθήματα όσο και την αφοσιωμένη έρευνα και μπορεί να διαρκέσει έως και 10 χρόνια για να κερδίσετε.

Τι είναι το διδακτορικό στις Γενικές Σπουδές; Ενώ πολλά σχολεία και πανεπιστήμια προσφέρουν πτυχίο γενικών σπουδών, λόγω της έλλειψης συγκεκριμένου πεδίου, δεν είναι τόσο διαδεδομένο στο επίπεδο των διδακτορικών σπουδών. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές για να λάβετε αυτό το πτυχίο. Ορισμένα ιδρύματα θα προσφέρουν Διδακτορικό στις Γενικές Σπουδές και άλλοι θα προσφέρουν κάτι παρόμοιο, όπως ένα διεπιστημονικό διδακτορικό. Ο διεπιστημονικός βαθμός περιλαμβάνει μαθήματα και έρευνα σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων, από τις φιλελεύθερες τέχνες μέχρι τις σκληρές επιστήμες όπως η βιολογία ή η χημεία.

Λόγω του επιπέδου προσωποποίησης και προσαρμογής του, ένα γενικό πρόγραμμα σπουδών βασίζεται σε πολλές δεξιότητες. Όλοι οι υποψήφιοι διδάκτορες θα απαιτήσουν την ικανότητα να διερευνούν έντονα, καθώς και να επιδείξουν υψηλά επίπεδα πειθαρχίας και αφοσίωση στην σαφή επικοινωνία περίπλοκων θεμάτων. Αυτές οι δεξιότητες είναι καλοί για όσους αναζητούν καριέρα στην έρευνα και την περαιτέρω μάθηση.

Μπορεί να είναι δύσκολο να εκτιμηθεί το κόστος ενός προγράμματος PhD σε γενικές μελέτες λόγω του εγγενή χαρακτήρα του, αλλά το κόστος θα διαφέρει από το πρόγραμμα στο πρόγραμμα, καθώς και από χώρα σε χώρα. Συνήθως, ένα διδακτορικό θα λάβει πέντε έως οκτώ χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν πτυχίο γενικής διδακτορικής διατριβής σε γενικές σπουδές είναι συνήθως εστιασμένοι στην έρευνα, με προθυμία να συνεχίσουν την ανάπτυξή τους στην εκπαίδευση και τον ακαδημαϊκό κόσμο. Δεν είναι ασυνήθιστο κάποιος με αυτό το πτυχίο να συνεχίσει ως λέκτορας, καθηγητής ή ακόμα και συγγραφέας σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων σε αυτόν τον τομέα. Εκτός από τους ακαδημαϊκούς, που γίνονται ένας ερευνητής πεδίου ή εργαστηρίου, ένας σύμβουλος εταιρικής ή μη κερδοσκοπικής ή ένας αναλυτής δεδομένων είναι όλες οι δυνατότητες.

Δεν είναι όλα τα ιδρύματα χορήγησης διδακτορικού τίτλου που προσφέρουν γενικά προγράμματα σπουδών, αλλά μπορούν να βρεθούν σε τοπικό, παγκόσμιο και ηλεκτρονικό επίπεδο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

12 Τα αποτελέσματα σε Γενικές Σπουδές Filter

PhD program(s)

Ben-Gurion University of the Negev
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ισραήλ Be'er Sheva

PhD στην Διεπιστημονική Σπουδές Φύλου (Ενδοπανεπιστημιακά)

Universidad de La Laguna
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2020 Ισπανία Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη

Διδακτορικό στη Διεπιστημονική Σπουδών Φύλου είναι ένα νέο στοίχημα για το ισπανικό πανεπιστήμιο, επειδή δεν έχει προηγούμενο στο ισπανικό πανεπιστήμιο. Πρόκειται για μια πρόταση που έρχεται να ανταποκριθεί και να ικανοποιήσει τη ζήτηση που δημιουργείται από την πολιτική επιστήμη αναπτύχθηκε για περισσότερο από μια δεκαετία, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η ισπανική νομοθεσία που απαιτεί αναγκαία και επείγουσα, την κατάλληλη εκπαίδευση στο υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα.

ΓΙΑΤΡΌΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΊΑΣ

Avondale College of Higher Education
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 - 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Αυστραλία Cooranbong Wahroonga +3 περισσότερα

Το Διδακτορικό Δίπλωμα (PhD) είναι ένα πλήρες, αυτόνομο βαθμό που είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο διδακτορικό δίπλωμα. Είναι σχεδιασμένο για τους μαθητές να αναπτύξουν προηγμένες δεξιότητες στη διεξαγωγή ανεξάρτητης και συνεχή έρευνα.

διδακτορικό στις τέχνες και τις επιστήμες

International University For Graduate Studies - IUGS
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Μερική παρακολούθηση Φεβρουάριος 2020 Ντομίνικα Πόρτσμουθ

Το Διδακτορικό Δίπλωμα (PhD) μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε κλάδο σπουδών εντός των Τεχνών και των Επιστημών. Ο βαθμός προσφέρει ABDs ή εκείνους που έχουν κερδίσει εξήντα έξι μεταπτυχιακά πιστώσεις από διαπιστευμένο φορέα την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τις διδακτορικές σπουδές τους.

FDV ζωή επιστημονικό πρόγραμμα PhD

Center for Research and Interdisciplinary (CRI)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 βρείτε το διδακτορικό σας της νομικής Σεπτέμβριος 2020 Γαλλία Παρίσι

Από τη δημιουργία της σχολής διδακτορικών FDV το 2006, οι στόχοι αυτοί επικεντρώνονται στον τομέα των βιοεπιστημών. Παραδοσιακά, οι μαθητές άσκησαν διεπιστημονικά ερευνητικά προγράμματα στις φυσικές επιστήμες, τη μηχανική και την τεχνολογία, την ιατρική και την υγεία επιστήμες. Πρόσφατα, έργα στον τομέα των βιοεπιστημών έχουν ενσωματωθεί προσεγγίσεις ή / και εφαρμογές από άλλους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών, ωστόσο το επίκεντρο του έργου είναι η βελτίωση των γνώσεων στον τομέα της επιστήμης της ζωής.

Διδακτορικό στις Μελέτες Μακροζωίας

Faculty of Humanities, Charles University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Τσεχία Πράγα 5 +1 περισσότερα

Το Ph.D. Οι μελέτες μακροζωίας παράγουν εξειδικευμένους και έμπειρους ειδικούς στην έρευνα, την τεχνογνωσία και τη μεταφορά των γνώσεων στην πράξη. Σε επιστημονικό επίπεδο, είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν προβλήματα που σχετίζονται με τη μακροζωία της ανθρώπινης ζωής. Γνωρίζουν και είναι σε θέση να χρησιμοποιούν σχετικές επιστημονικές μεθόδους, να συντονίζουν διεπιστημονικές ομάδες. Επιπλέον, είναι σε θέση να δημοσιεύει τόσο επιστημονικές δημοσιεύσεις όσο και υλικό για λήψη αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα και προβλήματα που σχετίζονται με τη μακροζωία.

PhD Γεωλογικές Επιστήμες

Botswana International University Of Science And Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Φεβρουάριος 2020 Μποτσουάνα Palapye

Διδακτορική Διδακτορική Έρευνα στις Γεωλογικές Επιστήμες

Διδακτορικό στη Διδακτική της Επιστήμης και της Τεχνολογίας

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Οκτώβριος 2019 Πορτογαλία Vila Real

Στόχοι: Να εξασφαλιστεί ότι οι σπουδαστές, πέραν της γνώσης των επιστημονικών θεωριών, αποκτούν καλή γνώση και γνώση των μεθόδων που χρησιμοποιούνται περισσότερο στον τομέα της εξειδίκευσης (μία από τις ειδικές διδακτικές της Επιστήμης και της Τεχνολογίας) ...

Χορευτικό Σχέδιο PhD στο Χονγκ Κονγκ στο HKUST

The Hong Kong University of Science and Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Χονγκ Κονγκ

HKUST σχεδιάζει τους καλύτερους σπουδαστές διδακτορικών σπουδών από όλο τον κόσμο μέσω του προγράμματος PhD Fellowship Scheme του Χονγκ Κονγκ (HKPFS), το οποίο ιδρύθηκε από το Συμβούλιο Χορηγιών για Έρευνα για Χονγκ Κονγκ.

PhD – Doctorate of Philosophy

Unicaf University (ZM)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2020 Κυπριακή Δημοκρατία Λάρνακα Ηνωμένες Πολιτείες Νέα Υόρκη Ελληνική Δημοκρατία Αθήνα Ρουμανία Βουκουρέστι Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο Αίγυπτος Κάιρο Γκάνα Άκκρα Μαλάουι Lilongwe Μαυρίκιος Πορτ Λούις Κένυα Ναϊρόμπι Νιγηρία Lagos Σομαλία Μογκαντίσου Ζάμπια Λουσάκα Ιορδανία Irbid Κύπρος Online +28 περισσότερα

Ο στόχος του προγράμματος PhD είναι να προετοιμάσει την επόμενη γενιά κορυφαίων ερευνητών. Το διδακτορικό είναι ένα πρόγραμμα ανεξάρτητου, αυτοαπασχολούμενου ακαδημαϊκού πτυχίου, υποστηριζόμενου από μια ομάδα εποπτών που κάνει μια πρωτότυπη συμβολή στη γνώση γραμμένη σε μια δημοσίευση διατριβή.

HFA Ph.D.

Hector Fellow Academy
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Αύγουστος 2020 Γερμανία Καρλσρούη

Ph.D. οι φοιτητές της Hector Fellow Academy εργάζονται ως βοηθοί έρευνας για μια περίοδο τριών ετών. Ο μισθός αντιστοιχεί στους εσωτερικούς κανονισμούς του Πανεπιστημίου του αντίστοιχου ερευνητή Hector (σύμφωνα με την TV-L 13, μέχρι 100%, με βάση τα ποσοστά χρηματοδότησης του DFG για φοιτητές Διδακτορικού).

Διδακτορικά Προγράμματα

Silesian University of Technology - Joint Doctoral School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Πολωνία Gliwice

Η Κοινή Διδακτορική Σχολή προσφέρει διεπιστημονική εκπαίδευση που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων (Θέματα διδακτορικής διατριβής). Διάρκεια διδακτορικού διπλώματος πρόγραμμα είναι 4 έτη με πλήρης απασχόληση εγγραφής. Κάθε Ph.D. ο φοιτητής λαμβάνει υποτροφία χωρίς χρέωση για δίδακτρα.