Συγκρίνετε τα Διδακτορικά Προγράμματα σε Γενική Διαχείριση

Το διδακτορικό θεωρείται το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εκπαίδευσης στους περισσότερους τομείς. Προκειμένου να δικαιούστε να εγγραφείτε σε αυτό το είδος προγράμματος, πρέπει να ολοκληρώσετε πολλαπλούς βαθμούς χαμηλότ… περαιτέρω

Το διδακτορικό θεωρείται το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εκπαίδευσης στους περισσότερους τομείς. Προκειμένου να δικαιούστε να εγγραφείτε σε αυτό το είδος προγράμματος, πρέπει να ολοκληρώσετε πολλαπλούς βαθμούς χαμηλότερου επιπέδου. Μόλις αποφοιτήσετε με διδακτορικό δίπλωμα, οι πιο προχωρημένες θέσεις και ο υψηλότερος μισθός μπορεί να είναι διαθέσιμοι σε εσάς.

Τι είναι το Διδακτορικό στη Γενική Διοίκηση; Κάθε τομέας του επιχειρηματικού κόσμου χρειάζεται διαχειριστές. Η μελέτη της γενικής διοίκησης παρέχει στους φοιτητές μια ευέλικτη εκπαίδευση που μπορεί να εφαρμοστεί σε σχεδόν οποιοδήποτε τομέα ή τμήμα. Η μελέτη εστιάζει στη λειτουργία μιας επιχείρησης, τη διαχείριση των εργαζομένων και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης και της παραγωγής. Οι μαθητές μαθαίνουν επίσης μεθόδους για την αύξηση των κερδών όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι γενικοί διευθυντές της διοίκησης μπορεί να είναι σε θέση να ειδικεύσουν την εκπαίδευσή τους αν γνωρίζουν ακριβώς σε ποιο είδος επιχείρησης θα ήθελαν να εργαστούν.

Ένας γενικός βαθμός διαχείρισης ωφελεί τους μαθητές, βοηθώντας τους να αναπτύξουν τις δεξιότητες που θα χρειαστούν για να υπερέχουν σε αυτή τη σταδιοδρομία. Οι δεξιότητες που μαθαίνουν οι σπουδαστές σε αυτόν τον τομέα περιλαμβάνουν την επαγγελματική επικοινωνία, την κατανόηση των επιχειρηματικών πρακτικών, τη διαπραγμάτευση και την επίλυση των συγκρούσεων και την κριτική σκέψη και αξιολόγηση.

Το κόστος εγγραφής σε ένα διδακτορικό πρόγραμμα ποικίλλει ανάλογα με πολλούς παράγοντες. Είναι σημαντικό να διερευνηθεί πώς επηρεάζουν αυτούς τους παράγοντες το κόστος πριν από την εγγραφή. Θα πρέπει να εξετάσετε το συγκεκριμένο σχολείο και το πρόγραμμα σας καθώς και πόσο καιρό θα σπουδάσετε και τη χώρα στην οποία βρίσκεστε.

Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τρόποι επαγγελματικής σταδιοδρομίας για αποφοίτους γενικών προγραμμάτων διδακτορικών διατριβών. Η πιο συνηθισμένη διαθέσιμη θέση είναι αυτή ενός διαχειριστή, παρόλο που ο ακριβής τύπος μπορεί να διαφέρει από τον διαχειριστή πωλήσεων στον διαχειριστή ανθρώπινου δυναμικού έως τον διαχειριστή μάρκετινγκ. Είναι επίσης δυνατό να γίνετε σύμβουλος ή ειδικός σχεδιασμού. Πολλοί σπουδαστές που μελετούν τη γενική διεύθυνση ενδιαφέρονται να γίνουν τελικά διευθύνοντες σύμβουλοι ή να ξεκινήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις.

Για να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
UPES
Dehradun, Ινδία

PhD Γενική Διοίκηση

Διδακτορικό (PhD)
Ιούλ. 2020
 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εάν εκπροσωπείτε κάποια σχολή και θέλετε να προσθέσετε τα προγράμματά σας στις καταχωρίσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ