PHDSTUDIES.GR

Βρείτε τα 5 Κορυφαία Διδακτορικά (PhDs) στη Γερμανία 2019/2020

Η Γερμανία προσφέρει πολλά προγράμματα PhD που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στη διεθνή κοινότητα. Ένα διδακτορικό Γερμανία θα παρέχει στους υποψήφιους με την υψηλής ποιότητας ερευνητικές υποδομές που απαιτούνται για τη δική του έρευνα και διατριβή τους. Η Γερμανία διαθέτει μια μακρά παράδοση του επιστημονικού και πολιτιστικού έργου, που φιλοξενεί πολλά πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα. Επιπλέον, οι υποψήφιοι που επιδιώκουν το διδακτορικό του δίπλωμα στη Γερμανία θα επωφεληθούν από τη διεθνή κοινότητα καθώς και το υψηλό βιοτικό επίπεδο, ότι η Γερμανία παρέχει.

Διδακτορικά προγράμματα στη Γερμανία προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών σε πολλά πανεπιστήμια για την προώθηση της εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για τους υποψηφίους που έχουν την εξισορρόπηση της εκπαίδευσης με τις άλλες δεσμεύσεις της ζωής. Διδακτορικό πτυχιακά προγράμματα Γερμανία προετοιμάζουν τους υποψήφιους να είναι ιδιαίτερα σεβαστή διδακτορικά στον τομέα των σπουδών τους.

Αν σκέφτεστε να το διδακτορικό του δίπλωμα, στη συνέχεια να λάβει μια ματιά μέσα από τις επιλογές στη Γερμανία κάτω. Μπορείτε να βρείτε το βαθμό και το πρόγραμμα που έχετε ψάξει για!

Προγράμματα Filter

Διδακτορικό πρόγραμμα στη Βιολογία και Μοριακή Βιολογία

European Molecular Biology Laboratory
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 4 έτη Ανοικτή Εγγραφή Γερμανία Χαϊδελβέργη

Μοναδική στον κόσμο και σας περιμένει! Το Διεθνές EMBL Το πρόγραμμα, το οποίο δημιουργήθηκε αρχικά το 1983, αποτελεί τη ναυαρχίδα της δέσμευσης της EMBL στην κατάρτιση και την εκπαίδευση πρώτης τάξης. Η διεθνιστικότητα, η αφοσιωμένη καθοδήγηση και η έγκαιρη ανεξαρτησία στην έρευνα χαρακτηρίζουν το πρόγραμμά μας. Θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά Ph.D. προγράμματα κατάρτισης για να εισέλθουν, έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε EMBL Ph.D. οι μαθητές με την καλύτερη πλατφόρμα εκκίνησης για μια επιτυχημένη καριέρα στην επιστήμη.

PhD στα Χρηματοοικονομικά

DIW Graduate Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Γερμανία Βερολίνο

Εφαρμόστε στο DIW Graduate Center, όπου ακαδημαϊκής αριστείας συναντά το ενθαρρυντικό περιβάλλον του μεγαλύτερου οικονομικού think-tank της Γερμανίας.

Πρόγραμμα διδακτορικών ποσοτικών βιοεπιστημών

Graduate School of Biosciences Munich
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Μάρτιος 2020 Γερμανία Μόναχο

Το QBM επιδιώκει να εκπαιδεύσει μια ομάδα νεαρών επιστημόνων οι οποίοι, αν και σταθεροποιημένοι στην οικιακή τους πειθαρχία, είναι πολύ έμπειροι σε πολλαπλές προσεγγίσεις και στυλ σκέψης. Ο στόχος είναι οι μαθητές να αισθάνονται άνετα στην επικοινωνία πέρα από τα παραδοσιακά όρια, ειδικά σε όλη τη διαφορά μεταξύ πειράματος και ποσοτικής θεωρίας - να γίνουν, στην πραγματικότητα, επιστημονικά δι- ή πολυγλωσσικά. Για το σκοπό αυτό, το σχολείο προσφέρει μια ολοκληρωμένη διεπιστημονική Ph.D. πρόγραμμα που αποτελείται από τρία βασικά στοιχεία:

Ph.D. Διεθνής Σχολή Ερευνών Max Planck για τα νευρικά κυκλώματα

Max Planck Institute for Brain Research
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2020 Γερμανία Frankfurt

Η Διεθνής Σχολή Ερευνών Max Planck (IMPRS) για τα Νευρικά Κυκλώματα ιδρύθηκε το 2011 και προσφέρει περίπου δέκα πλήρως χρηματοδοτούμενες διδακτορικές υποτροφίες κάθε χρόνο για ταλαντούχους φοιτητές που κατέχουν αντίστοιχο πτυχίο Master ή Bachelor's ως το υψηλότερο πτυχίο τους. Το πρόγραμμα διδάσκεται στα αγγλικά.

HFA Ph.D.

Hector Fellow Academy
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Αύγουστος 2020 Γερμανία Καρλσρούη

Ph.D. οι φοιτητές της Hector Fellow Academy εργάζονται ως βοηθοί έρευνας για μια περίοδο τριών ετών. Ο μισθός αντιστοιχεί στους εσωτερικούς κανονισμούς του Πανεπιστημίου του αντίστοιχου ερευνητή Hector (σύμφωνα με την TV-L 13, μέχρι 100%, με βάση τα ποσοστά χρηματοδότησης του DFG για φοιτητές Διδακτορικού).