PHDSTUDIES.GR

Συγκρίνετε τα 4 Διδακτορικά Προγράμματα σε Δημόσια Πολιτική

Ένα διδακτορικό είναι ένα πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που απαιτεί περίπου τρία με τέσσερα χρόνια φοίτησης πέρα ​​από το πτυχίο πανεπιστημίου για να λάβετε. Πολλοί απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να γίνουν εμπειρογνώμονες στον τομέα τους με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτούν στο διδακτορικό πρόγραμμα τους.

Τι είναι ένα διδακτορικό στη Δημόσια Πολιτική; Αυτός ο βαθμός προετοιμάζει τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα τις θεωρίες που εμπλέκονται στη δημόσια πολιτική και διακυβέρνηση, και βοηθά τους μαθητές να δημιουργήσουν πολιτικές που δημιουργούν ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο για τις κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Οι μαθητές είναι συχνά σε θέση να ειδικεύονται σε ένα συγκεκριμένο τομέα, έτσι ώστε να λάβουν σε βάθος και εξατομικευμένων προγραμμάτων εκπαίδευσης για την επιθυμητή καριέρα τους.

Τα οφέλη από τη λήψη διδακτορικό στη Δημόσια Πολιτική είναι τεράστιες και εκτεταμένες. Οι απόφοιτοι εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό απίστευτα προετοιμασμένο και καταρτισμένο, και ότι η εμπειρία μπορεί να οδηγήσει σε ταχύτερη πρόοδο στην καριέρα τους, καθώς και μεγαλύτερη επαγγελματικές ευκαιρίες.

Το κόστος για να κερδίσουν ένα διδακτορικό στη Δημόσια Πολιτική διαφέρει για κάθε μαθητή και μπορούν να εξαρτώνται από την τοποθεσία του σχολείου, η ποσότητα του χρόνου που χρειάζεται για ένα φοιτητή να ολοκληρώσει το πτυχίο τους, και τυχόν προηγούμενες πιστώσεις φοιτητές έχουν κερδίσει. Οι φοιτητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το δυναμικό των σχολείων τους, ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με τις προσδοκίες του κόστους.

Τα άτομα που αποφοιτούν με διδακτορικό στη Δημόσια Πολιτική έχει πολλές διαφορετικές ευκαιρίες απασχόλησης στη διάθεσή τους, όπως το τεράστιο ποσό της γνώσης και της εμπειρίας που απαιτούνται για να κερδίσει αυτόν τον βαθμό καθιστά τους αποφοίτους απαραίτητη σε μια ποικιλία των θέσεων. Οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν ως σύμβουλοι ερευνητής, νομοθετικές βοηθοί, και οι αναλυτές της πολιτικής για τους ερευνητικούς οργανισμούς, διεθνείς δημόσιους οργανισμούς ή εταιρείες συμβούλων πολιτικής. Άλλα άτομα μπορούν να επιλέξουν να εργαστούν στον ακαδημαϊκό χώρο, να κάνει έρευνα και βοηθώντας που δημόσια πολιτική για τα σχολεία και την εκπαίδευση συμβούλια.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος στη Δημόσια Πολιτική και για να μάθετε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε σήμερα, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

4 Τα αποτελέσματα σε Δημόσια Πολιτική Filter

Διδακτορικό στη δημόσια και κοινωνική πολιτική

Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 - 8 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Τσεχία Prague +1 περισσότερα

Το διδακτορικό πρόγραμμα σπουδών Δημόσιας και Κοινωνικής Πολιτικής (PSP) προετοιμάζει τους μαθητές για τη βασική και εφαρμοσμένη έρευνα και τη διδασκαλία στον ακαδημαϊκό χώρο, καθώς και άλλα είδη δραστηριοτήτων που απαιτούν υψηλό επίπεδο των θεωρητικών και μεθοδολογικών εκπαίδευσης στην PSP. Αυτό το πρόγραμμα είναι ανοικτό σε όλους τους αποφοίτους μεταπτυχιακό ή ισοδύναμο.

Διδακτορικό στη Δημόσια Πολιτική

The Hong Kong University of Science and Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 - 6 έτη Σεπτέμβριος 2019 Χονγκ Κονγκ Hong Kong +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα Διδακτορικό στη Δημόσια Πολιτική παρέχει αυστηρή εκπαίδευση στην έρευνα δημόσιας πολιτικής σε ακαδημαϊκά σπουδαίους σπουδαστές που επιδιώκουν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στην πολιτική και στη διδασκαλία της πολιτικής.

PhD στις πολιτικές επιστήμες, δημόσια πολιτική διαδρομή

Central European University, School of Public Policy
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2019 Ουγγαρία Budapest

Το Διδακτορικό Πρόγραμμα στη Δημόσια Πολιτική είναι ένα εξειδικευμένο κομμάτι στο Πρόγραμμα Πολιτικών Επιστημών PhD τρέχει από το CEU Διδακτορική Σχολή Πολιτικών Επιστημών, Δημόσιας Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων. CEU είναι ένα αγγλόφωνο μεταπτυχιακό σχολείο στη Βουδαπέστη, Ουγγαρία, που είναι διαπιστευμένος στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ουγγαρία.

Διδακτορικό στις Δημόσιες Υποθέσεις

University of Missouri Truman School of Public Affairs
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 5 - 8 έτη Αύγουστος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Columbia +1 περισσότερα

Διδακτορικοί φοιτητές συνεργάζονται με τη σχολή Truman School, η οποία εκπροσωπεί ευρύτατη εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης της διακυβέρνησης, του νόμου και της δημόσιας πολιτικής. παιδική πολιτική · εκπαιδευτική πολιτική · και της κοινωνικής πολιτικής.