Filter
Διδακτορικό (PhD)
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα 8 Διδακτορικά Προγράμματα σε Διατροφικές Επιστήμες

Οι περισσότεροι τομείς σπουδών καταλήγουν σε διδακτορικό ως το υψηλότερο επίπεδο ακαδημαϊκών επιτευγμάτων. Μετά την ολοκλήρωση της διδακτορικής διατριβής, οι απόφοιτοι είναι από τους πιο έμπειρους και έμπειρους επαγγελματίες στον κόσμο. Ωστόσο, πριν μπορέσουν να εγγραφούν, πρέπει να ολοκληρώσουν πολλαπλά προγράμματα σπουδών χαμηλότερου επιπέδου.

Τι είναι το διδακτορικό δίπλωμα στις επιστήμες των τροφίμων; Το πεδίο αυτό περιλαμβάνει στοιχεία από αρκετούς άλλους κλάδους, όπως χημεία, βιολογία, χημική μηχανική, βιοχημεία και μικροβιολογία. Υπάρχουν επίσης διάφορες εξειδικεύσεις στον τομέα των επιστημών των τροφίμων που μπορείτε να επιλέξετε, όπως η συσκευασία τροφίμων και η συντήρηση, η τεχνολογία τροφίμων και η χημεία τροφίμων. Οι σπουδαστές σε αυτόν τον τομέα μαθαίνουν για τη δημιουργία νέων τύπων τροφίμων, τη διαχείριση ή τη βελτίωση των τρεχόντων τύπων τροφίμων και πώς να κάνουν τα τρόφιμα υγιέστερα.

Ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους που οι φοιτητές σε ένα πρόγραμμα διδακτορικού προγράμματος ωφελούν είναι η ανάπτυξη ιδιαίτερων δεξιοτήτων τους. Αυτές οι δεξιότητες ανοίγουν κάθε είδους ευκαιρίες σταδιοδρομίας και υψηλότερο δυναμικό μισθών. Οι σπουδαστές επιστήμης των τροφίμων αναπτύσσουν άριστες ερευνητικές ικανότητες, κατανόηση της χημείας, δεξιότητες κριτικής σκέψης και αξιολόγησης.

Το κόστος εγγραφής σε πρόγραμμα διδακτορικού διπλώματος στο πρόγραμμα Επιστήμη των Τροφίμων ποικίλλει ανάλογα με ορισμένες πτυχές. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν τα πάντα από το σχολείο και το πρόγραμμα που επιλέξατε για τη χώρα στην οποία σπουδάζετε. Είναι συνετό να διερευνήσετε διεξοδικά αυτούς τους παράγοντες πριν εγγραφείτε.

Επειδή τα τρόφιμα αποτελούν ζωτική ανάγκη για την κοινωνία, υπάρχουν διάφορες επιλογές σταδιοδρομίας για όσους σπουδάζουν επιστήμες τροφίμων. Οι θέσεις είναι διαθέσιμες σε πολλά διαφορετικά πεδία, το καθένα με δικούς του στόχους. Οι περισσότεροι μαθητές επιλέγουν να γίνουν επιστήμονες τροφίμων, χημικοί ή βιολόγοι για να ερευνήσουν και να αναπτύξουν διάφορες πτυχές της παραγωγής τροφίμων και της επίδρασής τους στο ανθρώπινο σώμα.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε το επόμενο βήμα στην εκπαίδευσή σας είναι να βρείτε το σωστό πρόγραμμα. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

8 Τα αποτελέσματα σε Διατροφικές Επιστήμες

Dalian Polytechnic University

Δύο συστατικές επιστολές από καθηγητές Περνώντας DPU είσοδος Εξέταση DPU Πρώτης τάξεως Υποτροφιών: 3,000RMB / έτος DPU δεύτερης κατηγορίας Υποτροφιών: ... [+]

Διδακτορικά (PhDs) σε Διατροφικές Επιστήμες. Δύο συστατικές επιστολές από καθηγητές Περνώντας DPU είσοδος Εξέταση DPU Πρώτης τάξεως Υποτροφιών: 3,000RMB / έτος DPU δεύτερης κατηγορίας Υποτροφιών: 2,000RMB / έτος DPU τρίτης κατηγορίας υποτροφία: 1,000RMB / έτος Ατομική Υποτροφία για Δραστηριότητες: 500RMB / έτος [-]
Κίνα Dalian
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Universidad de Sonora

Γενικός στόχος: Να προσφέρει ένα πλαίσιο εξειδικευμένης ακαδημαϊκής κατάρτισης σε πτυχιούχους Βιολογικών Επιστημών, Χημικο-Βιολόγων, Χημικών Μηχανικών, Αγρονόμων και σχετ ... [+]

Ονομασία του προγράμματος: Διδακτορικό δίπλωμα στις Επιστήμες Τροφίμων Κωδικός DGP: 506628 Κανονική περίοδος για την απόκτηση πτυχίου: 6 εξάμηνα Πιστωτικές μονάδες: 210 Πτυχίο: Διδακτορικό Δίπλωμα στις Επιστήμες Τροφίμων Στο Πανεπιστήμιο όπου προσφέρεται: Hermosillo

Περιγραφή προγράμματοςΓενικός στόχος

Προσφέρουν ένα πλαίσιο ειδικευμένου ακαδημαϊκού σχηματισμού σε αποφοίτους Βιολογικών Επιστημών, Χημικών-Βιολόγων, Χημικών Μηχανικών, Αγρονόμων και παρόμοιων αγώνων, που διαμορφώνουν ανθρώπινο δυναμικό εξαιρετικού επιπέδου, με μια σταθερή προετοιμασία σε διάφορους τομείς της επιστήμης, που είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν την αρχική έρευνα και ανεξάρτητο που αντιπροσωπεύει σημαντική πρόοδο στον τομέα των Επιστημών και Τεχνολογίας Τροφίμων, με μεγαλύτερη έμφαση στους τομείς των σιτηρών και των προϊόντων υδατοκαλλιέργειας. Επίσης, να τους δώσετε μια εμπεριστατωμένη και περιεκτική επισκόπηση, ώστε να είναι σε θέση να προσδιορίσουν τα σχετικά προβλήματα στις περιοχές εργασίας τους και να δημιουργήσουν τις σχετικές γνώσεις.... [-]

Μεξικό Hermosillo
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
6 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Chemistry and Technology, Prague

Ο κύριος στόχος του διδακτορικού προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους αποφοίτους με την ικανότητα ανεξάρτητης δημιουργικής εργασίας και βαθιάς γνώσης στον τομέα της τε ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο κύριος στόχος του διδακτορικού προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους αποφοίτους με την ικανότητα ανεξάρτητης δημιουργικής εργασίας και βαθιάς γνώσης στον τομέα της τεχνολογίας τροφίμων και άλλων συναφών θεμάτων. Η μελέτη επικεντρώνεται στην επιστημονική και ερευνητική εργασία σε τεχνολογικές διεργασίες και βασίζεται σε ολοκληρωμένη γνώση των χημικών, βιολογικών, μηχανικών και οικονομικών επιστημών και στη γνώση της επίλυσης των συγκεκριμένων σύνθετων προβλημάτων των επιλεγμένων κλάδων τροφίμων (δημητριακά, τεχνολογία ζάχαρης, γαλακτοκομική και λιπαρή τεχνολογία, τεχνολογία κρέατος και προϊόντων με βάση το κρέας, τεχνολογία φρούτων και λαχανικών, τεχνολογία επιφανειοδραστικών ουσιών και απορρυπαντικών και καλλυντικών).... [-]

Τσεχία Prague
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Chemistry and Technology, Prague

Στόχος της μελέτης είναι να εκπαιδεύσει ειδικούς με βαθιά γνώση στον τομέα της χημείας τροφίμων, της ανάλυσης των τροφίμων / ζωοτροφών και της ανθρώπινης διατροφής - αντα ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στόχος της μελέτης είναι να εκπαιδεύσει ειδικούς με βαθιά γνώση στον τομέα της χημείας τροφίμων, της ανάλυσης των τροφίμων / ζωοτροφών και της ανθρώπινης διατροφής - αντανακλώντας την τρέχουσα τεχνολογία στον αντίστοιχο επιστημονικό τομέα και με το όραμα των μελλοντικών εξελίξεων / προκλήσεων . Οι φοιτητές θα αποκτήσουν όχι μόνο εκτεταμένες θεωρητικές γνώσεις αλλά και ευρεία πρακτική εμπειρία σε εργαστήρια εξοπλισμένα με τα σύγχρονα όργανα. Τα μαθήματα που παρέχονται σε μελλοντικό ειδικό επικεντρώνονται στην αντίδραση που εμφανίζεται στα τρόφιμα κατά τη διάρκεια της μεταποίησης και / ή της αποθήκευσης. Οι κύριες παράμετροι των τροφίμων, όπως η θρεπτική αξία, οι αισθητικές ιδιότητες και η ασφάλεια, βρίσκονται στο επίκεντρο, ενώ τα συμπληρώματα διατροφής αποτελούν επίσης θέμα ανησυχίας. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στις προηγμένες αναλυτικές στρατηγικές που εφαρμόζονται για τον αποτελεσματικό έλεγχο των χημικών μολυσματικών ουσιών / επιβλαβών ουσιών / τοξικών ουσιών, δίδεται επίσης προσοχή στις σύγχρονες στρατηγικές omics που επιτρέπουν την καταπολέμηση της απάτης σε τρόφιμα και τις μελέτες των βιολογικά ενεργών συστατικών τροφίμων. Όσον αφορά την ανθρώπινη διατροφή, ορισμένα μαθήματα αφορούν επίσης την ιατρική πτυχή που σχετίζεται με αυτή την περιοχή.... [-]

Τσεχία Prague
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Brno University of Technology

Στόχος της μελέτης είναι να επιτευχθεί ισορροπία μεταξύ θεωρητικών και πειραματικών δεξιοτήτων και εφαρμογής των γενικών διαδικασιών στη χημεία και την τεχνολογία τροφίμω ... [+]

Χημεία και Τεχνολογία των Τροφίμων

Συντομογραφία: DKAP_CHTP

Επίπεδο μαθήματος: Διδακτορικό

Τμήμα: Τμήμα Χημείας

Ακαδημαϊκό έτος: 2019/2020

Έχει απονεμηθεί τίτλος: Ph.D.

Απονομή προσόντων: Ph.D. στο πεδίο "Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων"

Επίπεδο των προσόντων: Διδακτορικός (3ος κύκλος)

Ειδικές απαιτήσεις εισδοχής:

Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη χημική μηχανική, χημεία τροφίμων ή άλλες χημικές ειδικότητες που αποκτήθηκαν σε πανεπιστημιακές σχολές, ΤΠΕ στην Πράγα ή σε γεωργικά πανεπιστήμια.... [-]

Τσεχία Brno
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Parma

Διδακτορικό στην επιστήμη των τροφίμων ... [+]

Είσοδος 2019/2020

Λίστα μαθημάτων - διοικητική έδρα της Πάρμα

Εξελικτική Βιολογία και Οικολογία (σε συμφωνία με το Univ της Ferrara και Firenze)Βιοτεχνολογία και Επιστήμη ΖωήςΗ φυσικηΠολιτική Μηχανική και ΑρχιτεκτονικήΒιομηχανική μηχανικήΜαθηματικά (σε συμφωνία με το Πανεπιστήμιο Modena e Reggio Emilia και Univ. Της Ferrara)Μοριακή ΙατρικήΝευροεπιστήμεςΨυχολογίαΕπιστήμη και Τεχνολογία Υλικών (σε συμφωνία με το CNR και το Univ του Κέιπ Τάουν - Νότια Αφρική)Χημικές ΕπιστήμεςΕπιστήμη ΤροφίμωνΦαρμακολογίαΕπιστήμες της ΓηςΦιλολογικά-Λογοτεχνικά, Ιστορικά-Φιλοσοφικά και ΚαλλιτεχνικάΜεταφραστικές Ιατρικές και Χειρουργικές ΕπιστήμεςΚτηνιατρικές ΕπιστήμεςΤεχνολογίες πληροφορικής... [-]
Ιταλία Parma
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Queen's University Belfast

Έρευνα Στρατηγικές ... [+]

Έρευνα Στρατηγικές

[-]
Ηνωμένο Βασίλειο Belfast
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Free University of Bozen-Bolzano

Ο σκοπός αυτού του Διεθνούς Ph.D. είναι να εκπαιδεύσει μια νέα γενιά παγκοσμίως γνωστών ερευνητών να εφαρμόσουν προσεγγίσεις της μηχανικής και της βιοτεχνολογίας στην επε ... [+]

Ο σκοπός αυτού του Διεθνούς Ph.D. είναι να εκπαιδεύσει μια νέα γενιά παγκοσμίως γνωστών ερευνητών να εφαρμόσουν προσεγγίσεις της μηχανικής και της βιοτεχνολογίας στην επεξεργασία τροφίμων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μεταφέρουν και να ανταλλάξουν γνώσεις με εθνικά και διεθνή ερευνητικά κέντρα και βιομηχανίες.

Περιγραφή Μαθήματος

Το τριετές πρόγραμμα επικεντρώνεται κυρίως στην έρευνα σχετικά με την πρωτογενή παραγωγή, την οργάνωση και τη διαχείριση των τροφίμων, καθώς και την επικύρωση των διαδικασιών τροφίμων και την εφαρμογή τεχνικών ομοιότητας για τον όρο και τον χαρακτηρισμό της επεξεργασίας τροφίμων και των προϊόντων διατροφής, με ιδιαίτερη έμφαση σε ζυμωμένα τρόφιμα. Τα κύρια χαρακτηριστικά του Ph.D. είναι μια διεπιστημονική επιστημονική προσέγγιση και η συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημόνων στην επιστημονική επιτροπή.... [-]

Ιταλία Bolzano
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά