Filter
Διδακτορικό (PhD)
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα 7 Διδακτορικά Προγράμματα σε Διατροφικές Επιστήμες

Οι περισσότεροι τομείς σπουδών καταλήγουν σε διδακτορικό ως το υψηλότερο επίπεδο ακαδημαϊκών επιτευγμάτων. Μετά την ολοκλήρωση της διδακτορικής διατριβής, οι απόφοιτοι είναι από τους πιο έμπειρους και έμπειρους επαγγελματίες στον κόσμο. Ωστόσο, πριν μπορέσουν να εγγραφούν, πρέπει να ολοκληρώσουν πολλαπλά προγράμματα σπουδών χαμηλότερου επιπέδου.

Τι είναι το διδακτορικό δίπλωμα στις επιστήμες των τροφίμων; Το πεδίο αυτό περιλαμβάνει στοιχεία από αρκετούς άλλους κλάδους, όπως χημεία, βιολογία, χημική μηχανική, βιοχημεία και μικροβιολογία. Υπάρχουν επίσης διάφορες εξειδικεύσεις στον τομέα των επιστημών των τροφίμων που μπορείτε να επιλέξετε, όπως η συσκευασία τροφίμων και η συντήρηση, η τεχνολογία τροφίμων και η χημεία τροφίμων. Οι σπουδαστές σε αυτόν τον τομέα μαθαίνουν για τη δημιουργία νέων τύπων τροφίμων, τη διαχείριση ή τη βελτίωση των τρεχόντων τύπων τροφίμων και πώς να κάνουν τα τρόφιμα υγιέστερα.

Ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους που οι φοιτητές σε ένα πρόγραμμα διδακτορικού προγράμματος ωφελούν είναι η ανάπτυξη ιδιαίτερων δεξιοτήτων τους. Αυτές οι δεξιότητες ανοίγουν κάθε είδους ευκαιρίες σταδιοδρομίας και υψηλότερο δυναμικό μισθών. Οι σπουδαστές επιστήμης των τροφίμων αναπτύσσουν άριστες ερευνητικές ικανότητες, κατανόηση της χημείας, δεξιότητες κριτικής σκέψης και αξιολόγησης.

Το κόστος εγγραφής σε πρόγραμμα διδακτορικού διπλώματος στο πρόγραμμα Επιστήμη των Τροφίμων ποικίλλει ανάλογα με ορισμένες πτυχές. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν τα πάντα από το σχολείο και το πρόγραμμα που επιλέξατε για τη χώρα στην οποία σπουδάζετε. Είναι συνετό να διερευνήσετε διεξοδικά αυτούς τους παράγοντες πριν εγγραφείτε.

Επειδή τα τρόφιμα αποτελούν ζωτική ανάγκη για την κοινωνία, υπάρχουν διάφορες επιλογές σταδιοδρομίας για όσους σπουδάζουν επιστήμες τροφίμων. Οι θέσεις είναι διαθέσιμες σε πολλά διαφορετικά πεδία, το καθένα με δικούς του στόχους. Οι περισσότεροι μαθητές επιλέγουν να γίνουν επιστήμονες τροφίμων, χημικοί ή βιολόγοι για να ερευνήσουν και να αναπτύξουν διάφορες πτυχές της παραγωγής τροφίμων και της επίδρασής τους στο ανθρώπινο σώμα.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε το επόμενο βήμα στην εκπαίδευσή σας είναι να βρείτε το σωστό πρόγραμμα. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

7 Τα αποτελέσματα σε Διατροφικές Επιστήμες

Dalian Polytechnic University

Δύο συστατικές επιστολές από καθηγητές Περνώντας DPU είσοδος Εξέταση DPU Πρώτης τάξεως Υποτροφιών: 3,000RMB / έτος DPU δεύτερης κατηγορίας Υποτροφιών: ... [+]

Διδακτορικά (PhDs) σε Διατροφικές Επιστήμες. Δύο συστατικές επιστολές από καθηγητές Περνώντας DPU είσοδος Εξέταση DPU Πρώτης τάξεως Υποτροφιών: 3,000RMB / έτος DPU δεύτερης κατηγορίας Υποτροφιών: 2,000RMB / έτος DPU τρίτης κατηγορίας υποτροφία: 1,000RMB / έτος Ατομική Υποτροφία για Δραστηριότητες: 500RMB / έτος [-]
Κίνα Dalian
Σεπτέμβριος 2019
κινέζικο
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Universidad de Sonora

Γενικός στόχος: Να προσφέρει ένα πλαίσιο εξειδικευμένης ακαδημαϊκής κατάρτισης σε πτυχιούχους Βιολογικών Επιστημών, Χημικο-Βιολόγων, Χημικών Μηχανικών, Αγρονόμων και σχετ ... [+]

Ονομασία του προγράμματος: Διδακτορικό δίπλωμα στις Επιστήμες Τροφίμων Κωδικός DGP: 506628 Κανονική περίοδος για την απόκτηση πτυχίου: 6 εξάμηνα Πιστωτικές μονάδες: 210 Πτυχίο: Διδακτορικό Δίπλωμα στις Επιστήμες Τροφίμων Στο Πανεπιστήμιο όπου προσφέρεται: Hermosillo

Περιγραφή προγράμματοςΓενικός στόχος

Προσφέρουν ένα πλαίσιο ειδικευμένου ακαδημαϊκού σχηματισμού σε αποφοίτους Βιολογικών Επιστημών, Χημικών-Βιολόγων, Χημικών Μηχανικών, Αγρονόμων και παρόμοιων αγώνων, που διαμορφώνουν ανθρώπινο δυναμικό εξαιρετικού επιπέδου, με μια σταθερή προετοιμασία σε διάφορους τομείς της επιστήμης, που είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν την αρχική έρευνα και ανεξάρτητο που αντιπροσωπεύει σημαντική πρόοδο στον τομέα των Επιστημών και Τεχνολογίας Τροφίμων, με μεγαλύτερη έμφαση στους τομείς των σιτηρών και των προϊόντων υδατοκαλλιέργειας. Επίσης, να τους δώσετε μια εμπεριστατωμένη και περιεκτική επισκόπηση, ώστε να είναι σε θέση να προσδιορίσουν τα σχετικά προβλήματα στις περιοχές εργασίας τους και να δημιουργήσουν τις σχετικές γνώσεις.... [-]

Μεξικό Hermosillo
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Parma

Διδακτορικό στην επιστήμη των τροφίμων ... [+]

Είσοδος 2019/2020

Λίστα μαθημάτων - διοικητική έδρα της Πάρμα

Εξελικτική Βιολογία και Οικολογία (σε συμφωνία με το Univ της Ferrara και Firenze)Βιοτεχνολογία και Επιστήμη ΖωήςΗ φυσικηΠολιτική Μηχανική και ΑρχιτεκτονικήΒιομηχανική μηχανικήΜαθηματικά (σε συμφωνία με το Πανεπιστήμιο Modena e Reggio Emilia και Univ. Της Ferrara)Μοριακή ΙατρικήΝευροεπιστήμεςΨυχολογίαΕπιστήμη και Τεχνολογία Υλικών (σε συμφωνία με το CNR και το Univ του Κέιπ Τάουν - Νότια Αφρική)Χημικές ΕπιστήμεςΕπιστήμη ΤροφίμωνΦαρμακολογίαΕπιστήμες της ΓηςΦιλολογικά-Λογοτεχνικά, Ιστορικά-Φιλοσοφικά και ΚαλλιτεχνικάΜεταφραστικές Ιατρικές και Χειρουργικές ΕπιστήμεςΚτηνιατρικές ΕπιστήμεςΤεχνολογίες πληροφορικής... [-]
Ιταλία Parma
Οκτώβριος 2019
ιταλικός,Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Brno University of Technology

Στόχος της μελέτης είναι να επιτευχθεί ισορροπία μεταξύ θεωρητικών και πειραματικών δεξιοτήτων και εφαρμογής των γενικών διαδικασιών στη χημεία και την τεχνολογία τροφίμω ... [+]

Χημεία και Τεχνολογία των Τροφίμων

Συντομογραφία: DKAP_CHTP

Επίπεδο μαθήματος: Διδακτορικό

Τμήμα: Τμήμα Χημείας

Ακαδημαϊκό έτος: 2019/2020

Έχει απονεμηθεί τίτλος: Ph.D.

Απονομή προσόντων: Ph.D. στο πεδίο "Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων"

Επίπεδο των προσόντων: Διδακτορικός (3ος κύκλος)

Ειδικές απαιτήσεις εισδοχής:

Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη χημική μηχανική, χημεία τροφίμων ή άλλες χημικές ειδικότητες που αποκτήθηκαν σε πανεπιστημιακές σχολές, ΤΠΕ στην Πράγα ή σε γεωργικά πανεπιστήμια.... [-]

Τσεχία Brno
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Το Ph.D. Συγκέντρωση Η επιστήμη των τροφίμων έχει ως στόχο να δώσει στους φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν προηγμένες γνώσεις σχετικά με την ποιότητα και την ασφάλεια ... [+]

Διδακτορικό της Φιλοσοφίας (Ph.D.) Συγκέντρωση: Επιστήμη Τροφίμων

Το Ph.D. Συγκέντρωση Η επιστήμη των τροφίμων έχει ως στόχο να δώσει στους φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν προηγμένες γνώσεις σχετικά με την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων, τη χημεία και την ανάλυση τροφίμων, την επεξεργασία τροφίμων και τη μηχανική καθώς και καινοτόμα και λειτουργικά τρόφιμα. Η συγκέντρωση έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει και να ενισχύσει τις γνώσεις του μαθητή σχετικά με τις επιστημονικές αρχές και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ασφαλών και υψηλής ποιότητας τροφίμων. Επιπλέον, η συγκέντρωση παρέχει επιστημονική επαγγελματική εκπαίδευση που περιλαμβάνει τη θεωρία, την πρακτική έρευνα και την εφαρμογή της επιστήμης και της τεχνολογίας σε συμβατικά και νέα τρόφιμα. Επιπλέον, το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να παράγει μεταπτυχιακές επιστήμες ειδικών επιστημών με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για την ανάπτυξη και την υπεροχή του επαγγελματικού κόσμου.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Free University of Bozen-Bolzano

Ο σκοπός αυτού του Διεθνούς Ph.D. είναι να εκπαιδεύσει μια νέα γενιά παγκοσμίως γνωστών ερευνητών να εφαρμόσουν προσεγγίσεις της μηχανικής και της βιοτεχνολογίας στην επε ... [+]

Ο σκοπός αυτού του Διεθνούς Ph.D. είναι να εκπαιδεύσει μια νέα γενιά παγκοσμίως γνωστών ερευνητών να εφαρμόσουν προσεγγίσεις της μηχανικής και της βιοτεχνολογίας στην επεξεργασία τροφίμων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μεταφέρουν και να ανταλλάξουν γνώσεις με εθνικά και διεθνή ερευνητικά κέντρα και βιομηχανίες.

Περιγραφή Μαθήματος

Το τριετές πρόγραμμα επικεντρώνεται κυρίως στην έρευνα σχετικά με την πρωτογενή παραγωγή, την οργάνωση και τη διαχείριση των τροφίμων, καθώς και την επικύρωση των διαδικασιών τροφίμων και την εφαρμογή τεχνικών ομοιότητας για τον όρο και τον χαρακτηρισμό της επεξεργασίας τροφίμων και των προϊόντων διατροφής, με ιδιαίτερη έμφαση σε ζυμωμένα τρόφιμα. Τα κύρια χαρακτηριστικά του Ph.D. είναι μια διεπιστημονική επιστημονική προσέγγιση και η συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημόνων στην επιστημονική επιτροπή.... [-]

Ιταλία Bolzano
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Queen's University Belfast

Έρευνα Στρατηγικές ... [+]

Έρευνα Στρατηγικές

[-]
Ηνωμένο Βασίλειο Belfast
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά