Συγκρίνετε Διδακτορικά Προγράμματα σε Διατροφικές Επιστήμες στην Ιταλία 2021
Μια PhD είναι η συντομογραφία για διδάκτορας της φιλοσοφίας. Αυτός ο βαθμός είναι ένα μεταπτυχιακού προγράμματος που παραδίδεται σε ένα υψηλό επίπεδο ερευνητή φοιτητή ο οποίος έχει κάνει βαθιά έρευνα σε ένα συγκεκριμένο πεδίο ή θέμα.
επιστήμες των τροφίμων είναι ένα πεδίο μελέτης που εστιάζει στη βιολογική σύνθεση των τροφίμων, καθώς και τις χημικές διαδικασίες που απαιτούνται για τη δημιουργία των τροφίμων. Με την εκμάθηση για τις επιστήμες των τροφίμων, τα άτομα μπορεί να είναι έτοιμη να δημιουργήσει ασφαλή και θρεπτικά τρόφιμα που μπορεί να παραδοθεί με ασφάλεια σε όλο τον κόσμο.
Επισήμως γνωστή ως η Ιταλική Δημοκρατία, η χώρα βρίσκεται στη νότια Ευρώπη. Η επίσημη γλώσσα είναι η ιταλική και η πολιτιστική πλούσιο κεφάλαιο είναι η Ρώμη. Πολλά από τα πανεπιστήμια του κόσμου 's παλαιότερα βρίσκονται στην Ιταλία, ιδίως το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια (ιδρύθηκε το 1088). Υπάρχουν τρεις Superior Ανωτάτη Σχολή με "καθεστώς πανεπιστημίου ", τρία ινστιτούτα με την ιδιότητα του Διδακτορικού κολέγια, τα οποία λειτουργούν σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.
Κορυφαία Διδακτορικά Προγράμματα σε Διατροφικές Επιστήμες στην Ιταλία 2021
3 Τα αποτελέσματα σε Διατροφικές Επιστήμες, Ιταλία Filter
Διεθνές Διδακτορικό στη Μηχανική Τροφίμων και Βιοτεχνολογία
Free University of Bozen-Bolzano
Ο σκοπός αυτού του Διεθνούς Ph.D. είναι να εκπαιδεύσει μια νέα γενιά παγκοσμίως γνωστών ερευνητών να εφαρμόσουν προσεγγίσεις της μηχανικής και της βιοτεχνολογίας στην επεξεργα ...
Ph.D. στην επιστήμη των τροφίμων
University of Parma
Ph.D. στην επιστήμη των τροφίμων
Διδάκτορας Φιλοσοφίας (Ph.D) στην Επιστήμη Τροφίμων
Selinus University of Science and Literature
Η έρευνα σε αυτόν τον τομέα της επιστήμης των τροφίμων θα πρέπει να παρέχει δεδομένα σχετικά με τον τρόπο παροχής στον παγκόσμιο πληθυσμό ασφαλών, θρεπτικών, ορεκτικών και προ ...