Συγκρίνετε Διδακτορικά Προγράμματα σε Διαχείριση Μετακίνησης στην Ινδία 2020

Η PhD είναι ένα διδακτορικό, ειδικά ονομάζεται "γιατρός της φιλοσοφίας " βαθμό. Αυτό είναι παραπλανητικό, διότι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος δεν είναι απαραίτητα φιλόσοφοι (εκτός και αν κερδίσει το πτυχίο τους στη φι… περαιτέρω

Η PhD είναι ένα διδακτορικό, ειδικά ονομάζεται "γιατρός της φιλοσοφίας " βαθμό. Αυτό είναι παραπλανητικό, διότι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος δεν είναι απαραίτητα φιλόσοφοι (εκτός και αν κερδίσει το πτυχίο τους στη φιλοσοφία!). Τούτου λεχθέντος, PhD δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πειράματα σκέψης, λόγο για τα προβλήματα και την επίλυση προβλημάτων σε εκλεπτυσμένους τρόπους.

διαχείριση των μεταφορών είναι ένας τομέας των logistics που περιλαμβάνει την καθοδήγηση και την επίβλεψη της αποστολής των αγαθών και των υπηρεσιών από το ένα σημείο στο άλλο. Οι μαθητές μαθαίνουν πώς να συνεργαστεί με εταιρείες μεταφορών, επιβλέπει τη συσκευασία, βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία είναι σωστά τεκμηριωμένες, και να διασφαλίσει ότι όλες οι αποστολές συμμορφώνονται με τους τοπικούς και ομοσπονδιακούς νόμους.

Βρέθηκε στο νότιο τμήμα της Ασίας, η Δημοκρατία της Ινδίας είναι η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη χώρα στον κόσμο, με περίπου 1,27 δισ. άτομα. Η Ινδία έχει τέσσερα είδη των πανεπιστημίων? Κεντρικής πανεπιστήμια, κρατικά πανεπιστήμια, Θεωρείται Πανεπιστήμιο και Ιδιωτικά Πανεπιστήμια συνίσταται σε πάνω από 550 ιδρύματα.

Κορυφαία Διδακτορικά Προγράμματα σε Διαχείριση Μετακίνησης στην Ινδία 2020

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
UPES
Dehradun, Ινδία

PhD Διαχείριση Μεταφορών

PhD Διαχείριση Μεταφορών -
Διδακτορικό (PhD)
Ιούλ. 2020
 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εάν εκπροσωπείτε κάποια σχολή και θέλετε να προσθέσετε τα προγράμματά σας στις καταχωρίσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ