PHDSTUDIES

Συγκρίνετε τα 3 Διδακτορικά Προγράμματα σε Διαχείριση Μετακίνησης

Το διδακτορικό δίπλωμα είναι ένα αναγνωρισμένο πτυχίο που παρουσιάζεται για την ολοκλήρωση ενός προγράμματος έντονης ακαδημαϊκής μελέτης. Χρειάζεται συχνά τέσσερα έως έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί. Ωστόσο, το μήκος κάθε προγράμματος είναι διαφορετικό. Τα πανεπιστήμια συνήθως απαιτούν υποψήφιους διδάκτορες για να κάνουν έρευνα, να παρακολουθήσουν μαθήματα και εξετάσεις, να παρουσιάσουν μια διατριβή και να επιβεβαιωθούν από μια ομάδα εξουσιοδοτημένων εμπειρογνωμόνων στον επιλεγμένο ακαδημαϊκό τομέα του υποψηφίου.

Τι είναι το Διδακτορικό στη Διαχείριση Μεταφορών; Ο τομέας της διαχείρισης των μεταφορών ασχολείται με την εφοδιαστική που εμπλέκεται στη μεταφορά ατόμων ή αντικειμένων από το ένα μέρος στο άλλο. Είτε πρόκειται για σιδηροδρομικό δίκτυο τρένων είτε για μεταφορά εμπορευμάτων μεγάλης κλίμακας, η εφοδιαστική των μεταφορών πρέπει να αποδεικνύει την ασφάλεια, την αποδοτικότητα και την επικαιρότητα. Ένα διδακτορικό πρόγραμμα στη διαχείριση των μεταφορών μπορεί να απαιτεί βαριά έρευνα σε στατιστικές, μαθηματικά και ποσοτική συλλογιστική.Τα τυπικά μαθήματα στα προγράμματα αυτά καλύπτουν συχνά την επιστήμη των μεταφορών, την ανάλυση κυκλοφορίας, την οικονομία των συστημάτων μεταφοράς, τον πολεοδομικό σχεδιασμό, την πολιτική πολιτικών και την ανάλυση της πολιτικής μεταφορών. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να δουλεύουν με το λογισμικό TMS (σύστημα διαχείρισης μεταφορών). Επιπλέον μαθήματα μπορούν να διερευνήσουν την ανάλυση της ζήτησης ταξιδιών, την τεχνητή νοημοσύνη στις μεταφορές, τα συστήματα γεωγραφικών πληροφοριών και την κοινωνική επιστήμη. Σε ορισμένα προγράμματα οι σπουδαστές ολοκληρώνουν ένα έργο αναδιπλασιασμού στο οποίο πρέπει να αναπαράγουν τα ευρήματα που δημοσιεύονται σε ένα αξιόπιστο περιοδικό μεταφοράς.

Οι ικανότητες που αποκτήθηκαν σε ένα διδακτορικό πρόγραμμα για τη διαχείριση των μεταφορών ωφελούν μια σειρά άλλων επαγγελμάτων. Οι μαθητές μπορούν να μάθουν τις βέλτιστες δεξιότητες για διαπραγμάτευση και επικοινωνία. Μπορούν επίσης να οξύνουν τις αναλυτικές και συλλογιστικές ικανότητές τους, καθώς και την ικανότητα να παραμείνουν επικεντρωμένες στις λύσεις.

Διαφορετικά πανεπιστήμια σε χώρες σε όλο τον κόσμο προσφέρουν προγράμματα που διαφέρουν σε μήκος και κόστος.Για λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τα επιμέρους σχολεία που προσφέρουν τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν.

Καριέρα για επιτυχημένους υποψήφιους διδάκτορες στη διαχείριση των μεταφορών μπορεί να βρεθεί σε πολλές βιομηχανίες. Τα άτομα με Διδακτορικό Δίπλωμα στη Διαχείριση Μεταφορών μπορεί να είναι σε θέση να εξασφαλίσουν θέσεις εργασίας με συμβούλους με εταιρείες που αναζητούν υλικοτεχνική βοήθεια. Ορισμένες βιομηχανίες που αναζητούν συμβούλους εφοδιαστικής είναι η κατασκευή, η κυβέρνηση, η προμήθεια τροφίμων, οι υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών και το διεθνές εμπόριο.

Πολλοί διδακτορικοί φοιτητές κατάφεραν να βρουν επιλογές για online σπουδές στη διαχείριση των μεταφορών. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

3 Τα αποτελέσματα σε Διαχείριση Μετακίνησης Filter

Ph.D. στην τεχνολογία και τη διαχείριση των μεταφορών

University of Pardubice
Διδακτορικό (PhD)
Σεπτ. 2021
<
Πλήρες ωράριο
<
Μερικό ωράριο
<
3 έτη
31 May 2021
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους μαθητές μια θεωρητική και μεθοδολογική βάση στην τεχνολογία και τη διαχείριση των μεταφορών. Θα εμβαθύνει τις γνώσεις τω ...

περαιτέρω

Διδακτορικό στην Τεχνολογία Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών

Czech Technical University in Prague
Διδακτορικό (PhD)
<
Πλήρες ωράριο
<
4 έτη
Αγγλικά
Τσέχος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Στο πεδίο των συστημάτων και της τεχνολογίας των μεταφορών, υπάρχει επίσης Ph.D. όπου οι φοιτητές ασχολούνται με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων με ...

περαιτέρω

Διδακτορικό στην Οικονομία Μεταφορών

University of Johannesburg
Διδακτορικό (PhD)
Ιαν. 2021
<
Πλήρες ωράριο
<
Μερικό ωράριο
<
2&nbsp;-&nbsp;4 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Ο φοιτητής πρέπει να αναπτύξει πνευματικές και εξειδικευμένες ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες στην απόκτηση, ερμηνεία, κατανόηση, ανάλυση και εφαρμογή των οικονομικών, δια ...

περαιτέρω