$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Συγκρίνετε τα Διδακτορικά Προγράμματα σε Εμπόριο

Το διδακτορικό της φιλοσοφίας είναι το υψηλότερο επίπεδο εκπαιδευτικού επιτεύγματος. Οι σπουδαστές που κερδίζουν τη διάκριση λαμβάνουν συνήθως αναγνώριση ως αρχές στα αντίστοιχα πεδία τους. Ως εκ τούτου, η απόκτηση δ… περαιτέρω

Το διδακτορικό της φιλοσοφίας είναι το υψηλότερο επίπεδο εκπαιδευτικού επιτεύγματος. Οι σπουδαστές που κερδίζουν τη διάκριση λαμβάνουν συνήθως αναγνώριση ως αρχές στα αντίστοιχα πεδία τους. Ως εκ τούτου, η απόκτηση διδακτορικού τίτλου διαρκεί συνήθως αρκετά χρόνια.

Τι είναι το διδακτορικό στο εμπόριο; Η επιχείρηση αγγίζει σχεδόν κάθε πτυχή της σύγχρονης ζωής. Οι φοιτητές που επιδιώκουν ένα πτυχίο στο εμπόριο μπορούν να μάθουν τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επιτυχία της επιχείρησης. Γενικά, τα μεταπτυχιακά προγράμματα του εμπορίου καλύπτουν μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, όπως η λογιστική, η χρηματοδότηση, η πρόβλεψη, η διαχείριση και ο προϋπολογισμός. Οι σπουδαστές συχνά εργάζονται με έναν σύμβουλο για να επινοήσουν ένα μοναδικό μάθημα μελέτης που ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντά τους. Επίσης, συνήθως ερευνούν και γράφουν ένα σε βάθος χαρτί που εξηγεί νέες ιδέες που σχετίζονται με το εμπόριο.

Ενώ σπουδάζουν το εμπόριο, οι μαθητές μπορούν να αναπτύξουν πολλές δεξιότητες που τους βοηθούν τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή. Οι επιτυχημένοι πτυχιούχοι μπορούν να αποκτήσουν την ικανότητα να σκέφτονται κριτικά, να αναλύουν λογικά και να λαμβάνουν αποτελεσματικά αποφάσεις, οδηγώντας σε καλύτερη επαγγελματική παραγωγικότητα.

Εκείνοι που φιλοδοξούν να κερδίσουν ένα διδακτορικό στο εμπόριο περιστασιακά δυσκολεύονται να εντοπίσουν το ακριβές κόστος του προγράμματος. Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων εξαρτάται από το φορέα που επιλέγει ο σπουδαστής, οι καταλαβαίοι σπουδαστές μιλούν με υπαλλήλους εισαγωγής σε όλα τα μελλοντικά σχολεία για να προετοιμάσουν εκπαιδευτικούς προϋπολογισμούς.

Η απόκτηση διδακτορικού διπλώματος στο εμπόριο ανοίγει πολλές πόρτες για πτυχιούχους. Οι περισσότεροι επιλέγουν να εργάζονται για πολυεθνικές εταιρείες ή άλλους μεγάλους οργανισμούς. Ομοίως, οι απόφοιτοι συχνά βρίσκουν αμειβόμενη απασχόληση ως οικονομικοί υπάλληλοι ή διευθυντές σε τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Εν τω μεταξύ, ορισμένοι με διδακτορικά επιλέγουν να εργάζονται ως εμπειρογνώμονες σε θέματα ή συμβούλους για κυβερνητικούς οργανισμούς ή μη κυβερνητικούς οργανισμούς. Ανεξάρτητα από το πού ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους, οι απόφοιτοι έχουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να λάβουν σχετικά υψηλή αποζημίωση. Επίσης, έχουν γενικά τις διοικητικές δεξιότητες για να γίνουν ηγέτες στο χώρο εργασίας.

Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε διδακτορικό στο εμπόριο, έχετε αρκετές επιλογές. Μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα παραδοσιακό πρόγραμμα για να παρακολουθήσετε μαθήματα σε ένα συμβατικό μαθησιακό περιβάλλον ή να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για να ολοκληρώσετε το μάθημά σας. Για περισσότερες πληροφορίες, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
Συνιστάται Πιο πρόσφατα Τίτλος
University of Fort Hare

Ο βαθμός PhD στο πρόγραμμα πτυχίο Οικονομικών επιτρέπει στους υποψήφιους να επιλέξουν ένα θέμα έρευνας από κάθε τομέα της εξειδίκευσης στα Οικονομικά, όπως η γενική οικονομία, ... +

Ο βαθμός PhD στο πρόγραμμα πτυχίο Οικονομικών επιτρέπει στους υποψήφιους να επιλέξουν ένα θέμα έρευνας από κάθε τομέα της εξειδίκευσης στα Οικονομικά, όπως η γενική οικονομία, οικονομία των μεταφορών, και των χρηματοπιστωτικών αγορών. -
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρες ωράριο
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)