PHDSTUDIES

Συγκρίνετε τα 4 Διδακτορικά Προγράμματα σε Επιστήμες Δρυμών

Ένα διδακτορικό είναι επίσης γνωστή ως Διδάκτωρ Φιλοσοφίας, ή διδακτορικού διπλώματος. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η φιλοσοφία ήταν το πεδίο της μελέτης. Οι μαθητές μπορούν να κερδίσουν ένα διδακτορικό σε σχεδόν οποιοδήποτε θέμα. Ένα διδακτορικό είναι ένα πιο προχωρημένο βαθμό από ό, τι ένα πτυχίο ή μεταπτυχιακό. Είναι το αποκορύφωμα πολλών ετών της μελέτης, και αντιστοιχεί στο υψηλότερο επίπεδο της ακαδημαϊκής επίδοσης. Οι περισσότεροι υποψήφιοι διδάκτορες θα πρέπει να ολοκληρώσει μια διδακτορική διατριβή που δείχνει ότι έχουν κάνει μοναδική συμβολή στον τομέα αυτό, συνήθως μέσω πρωτότυπης έρευνας.

Τι είναι ένα διδακτορικό στη Δασοπονία; Αυτός ο τύπος πτυχίο απονέμεται σε φοιτητή που έχει γίνει ειδικός στη δασοκομία ή δασικής οικολογίας. Το πρόγραμμα μπορεί να περιλαμβάνει μια ποικιλία από προχωρημένα μαθήματα επιστήμης με ιδιαίτερη προσοχή στην βοτανική, τη βιολογία και την οικολογία. Μαθήματα όπως Δασικής Γενετικής, δασικών ποικιλιών δένδρων και το δέντρο φυσιολογία μπορεί να επικεντρωθεί στις φυσικές και γενετικές πτυχές ενός δέντρου.Άλλα μαθήματα, όπως ecoinformatics και ανάπτυξη των δασών, τη διατήρηση και τη διαχείριση του τοπίου, και δασοκομία και οι δασικές οικολογία μπορεί να διερευνήσει τις ανταγωνιστικές ανάγκες της βιομηχανίας των δασών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ολοκληρώνουν το διδακτορικό χρειάζεται αφοσίωση και σκληρή δουλειά, και οι μαθητές που θα πετύχουν τη διάκριση αυτή μπορούν να ξεχωρίζουν από τους συνομηλίκους τους για αιτήσεις εργασίας και τον επαγγελματικό στίβο. Κερδίζουν ένα διδακτορικό στη Δασοπονία μπορεί να οδηγήσει σε νέες προοπτικές απασχόλησης και την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην πρώτη γραμμή του πεδίου.

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος στη Δασοπονία πρέπει να επικοινωνήσουν με τους υποψήφιους πανεπιστήμια άμεσα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το κόστος και τις απαιτήσεις των προγραμμάτων. Τα δίδακτρα θα κυμαίνονται ανάλογα με το ίδρυμα.

Πολλοί φοιτητές που επιτυγχάνουν ένα διδακτορικό επιλέξουν να παραμείνουν στον ακαδημαϊκό χώρο.Μπορούν να ενταχθούν κολέγια και πανεπιστήμια ως καθηγητές πλήρους απασχόλησης και των ερευνητών, την ανταλλαγή εμπειριών με τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθώς συνεχίζουν να προάγει τις γνώσεις στον τομέα. Άλλα απόφοιτοι μπορούν να βρουν εργασία σε δημόσιες και ιδιωτικές δασικές εταιρείες ως σύμβουλοι ή οι ηγέτες των ερευνητικών ομάδων. Μερικοί απόφοιτοι μπορούν να συμμετάσχουν κυβερνητικοί οργανισμοί αφιερωμένο στην διαχείριση των φυσικών πόρων.

Οι φοιτητές που είναι παθιασμένοι με τη δασοκομία θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα προγράμματα PhD για να ταιριάξει το ενδιαφέρον τους. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.

4 Τα αποτελέσματα σε Επιστήμες Δρυμών Filter

Διδακτορικό στο Ορεινό Περιβάλλον και τη Γεωργία

Free University of Bozen-Bolzano
Διδακτορικό (PhD)
Οκτ. 2021
<
Πλήρες ωράριο
<
3 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Ο σκοπός αυτού του Ph.D. είναι να εκπαιδεύσει μια νέα γενιά ερευνητών - γνώστες και άκρως ανταγωνιστικές - οι οποίοι μπορούν να συμβάλλουν στη δουλειά τους στην επιστημονική έ ...

περαιτέρω

Διδακτορικό στη δασοκομία

Northern Arizona University
Διδακτορικό (PhD)
<
Πλήρες ωράριο
<
4 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Θα πρέπει να προετοιμαστεί για τη διαχείριση των δημόσιων ή ιδιωτικών πόρων ή που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία στον τομέα της έρευνας και της εκπαίδευσης. ιδιαίτερη έμφαση μ ...

περαιτέρω

επίσημη διδακτορικό πρόγραμμα στον τομέα των γεωργικών και δασοκομικών έρευνα

Universidade da Coruña
Διδακτορικό (PhD)
<
Πλήρες ωράριο
<
Μερικό ωράριο
<
3&nbsp;-&nbsp;5 έτη
ισπανικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το διδακτορικό πρόγραμμα στο Γεωργικών και Δασικών Ερευνών είναι ένα επίσημο πανεπιστημιακό πτυχίο διεπιστημονική προσφέρει στους φοιτητές την επιλογή ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμ ...

περαιτέρω

Διδακτορικό Δίπλωμα Ειδικών Τεχνολογιών που εφαρμόζεται στα Αγροδιαστημικά Συστήματα (TechAgro)

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Διδακτορικό (PhD)
<
Πλήρες ωράριο
<
4 έτη
Portuguese (Portugal)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Στόχοι - Εκπαίδευση γιατρών με διεπιστημονικές γνώσεις ικανές να ανταποκριθούν στις τρέχουσες προκλήσεις της επαρκούς χρήσης και ανάπτυξης των αναδυόμενων τεχνολογιών στα αγρο ...

περαιτέρω