Συγκρίνετε τα Διδακτορικά Προγράμματα σε Επιχειρήσεις και Οικονομικά

Το διδακτορικό δίπλωμα είναι ο ανώτατος βαθμός ακαδημαϊκών επιτευγμάτων που μπορούν να επιτευχθούν στους περισσότερους τομείς. Εκτός από τη δημιουργία μιας διατριβής, η απόκτηση διδακτορικού διπλώματος απαιτεί συνή… περαιτέρω

Το διδακτορικό δίπλωμα είναι ο ανώτατος βαθμός ακαδημαϊκών επιτευγμάτων που μπορούν να επιτευχθούν στους περισσότερους τομείς. Εκτός από τη δημιουργία μιας διατριβής, η απόκτηση διδακτορικού διπλώματος απαιτεί συνήθως εκτεταμένη μελέτη σε διάστημα τριών ετών. Απαιτούνται πολλαπλοί βαθμοί χαμηλότερου επιπέδου πριν οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν σε πρόγραμμα διδακτορικού επιπέδου.

Τι είναι Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικών; Αυτός ο τομέας σπουδών αφορά το οικονομικό τμήμα μιας εταιρείας. Ενώ οι επιχειρηματικές πρακτικές και οι λειτουργίες θα μελετηθούν, υπάρχει επίσης έμφαση στις οικονομικές επιπτώσεις και τις απαραίτητες διαδικασίες για την επιτυχία μιας εταιρείας. Οι σπουδαστές συνήθως μελετούν τη γενική χρηματοδότηση, τις πρακτικές διαχείρισης, την παγκόσμια οικονομία, τις επενδύσεις και τον κίνδυνο και την αξιολόγηση των ταμειακών ροών.

Η κατοχή ενός διδακτορικού τίτλου καθιστά πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσετε μια σταδιοδρομία για τον εαυτό σας στον τομέα των επιχειρήσεων. Προηγμένες θέσεις που δεν μπορείτε να εισάγετε διαφορετικά είναι ανοικτές σε εσάς και μπορείτε να κερδίσετε πολύ υψηλότερο μισθό. Ο χρόνος που απαιτείται για την είσοδο σε υψηλότερες θέσεις μειώνεται επίσης σημαντικά.

Επειδή το κόστος απόκτησης διδακτορικού διπλώματος στις Επιχειρήσεις και τα Οικονομικά ποικίλλει αρκετά, είναι μια σοφή απόφαση για έρευνα πριν από την εγγραφή. Τα πάντα από το συγκεκριμένο σχολείο και το πρόγραμμα στη χώρα σπουδών θα επηρεάσουν τη διδασκαλία και θα πρέπει να γίνουν κατανοητά πριν ξεκινήσουν.

Επειδή ένα πρόγραμμα διδακτορικού διπλώματος στον τομέα των επιχειρήσεων και της οικονομίας ενσωματώνει τόσο την επιχειρηματική όσο και την οικονομική πλευρά, υπάρχουν πολλές σταδιοδρομίες που μπορούν να επιτευχθούν. Από την πλευρά των επιχειρήσεων, είναι δυνατό να γίνετε διευθυντής, επικεφαλής τμήματος, σύμβουλος, επόπτης ή εκτελεστικό μέλος. Από οικονομικής απόψεως, τόσο οι χαμηλότερες θέσεις, όπως ο λογιστής ή ο ελεγκτής, όσο και οι υψηλότερες θέσεις, όπως ο ανώτερος λογιστικός αναλυτής, είναι εφικτές. Εναλλακτικά, είναι δυνατόν να σπουδάσουν για να εισέλθουν στον τομέα της εκπαίδευσης προκειμένου να διδάξουν τους μελλοντικούς σπουδαστές σχετικά με τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά.

Για να ξεκινήσετε, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
Hanken Svenska handelshögskolan
Helsinki, Φινλανδία +1 Περισσότερα

Το πρόγραμμα Hanken PhD αντιστοιχεί σε τέσσερα χρόνια σπουδών πλήρους φοίτησης, κατά τη διάρκεια των οποίων παράγετε μια διδακτορική διατριβή (180 βαθμοί πιστώσεων) και ολοκλη ... +

Το πρόγραμμα Hanken PhD αντιστοιχεί σε τέσσερα χρόνια σπουδών πλήρους φοίτησης, κατά τη διάρκεια των οποίων παράγετε μια διδακτορική διατριβή (180 βαθμοί πιστώσεων) και ολοκληρώσετε 60 μονάδες ECTS πιστοληπτικής ικανότητας. -
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Αγγλικά
Σεπτ. 2020
05 Φεβρ. 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)