Filter
Διδακτορικό (PhD)
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα 2 Διδακτορικά Προγράμματα σε Επιχειρησιακή Διαχείριση

Οι περισσότεροι τομείς σπουδών καταλήγουν σε διδακτορικό. Αυτό το επίπεδο εκπαιδευτικού επιτεύγματος είναι το υψηλότερο δυνατόν και έχει τον μεγαλύτερο αριθμό σταδιοδρομιών ανοικτού σε αποφοίτους. Απαιτείται η ολοκλήρωση ορισμένων προγραμμάτων σπουδών πριν από την εγγραφή σε πρόγραμμα διδακτορικού επιπέδου.

Τι είναι διδακτορικό στην επιχειρησιακή διαχείριση; Η επιχειρησιακή διαχείριση είναι ένα πεδίο μελέτης που επικεντρώνεται σε όλες τις πτυχές που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση μιας επιχείρησης. Αυτό περιλαμβάνει τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, τη διαχείριση των εργαζομένων, τη διατήρηση της ακίνητης περιουσίας και πολλά άλλα. Οι μαθητές αυτού του είδους του προγράμματος συνήθως λαμβάνουν μαθήματα που τους προετοιμάζουν για να ξεκινήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις ως επιχειρηματίες ή να εργαστούν ως πρωτογενείς διαχειριστές σε υπάρχουσες επιχειρήσεις.

Υπάρχουν πολλές δεξιότητες που αναπτύσσουν οι άνθρωποι ενώ μελετούν την επιχειρησιακή διαχείριση. Οι μαθητές τείνουν να αναπτύσσουν δεξιότητες ηγεσίας, κατανόηση των επιχειρήσεων και ικανότητες επαγγελματικής αξιολόγησης. Αυτές οι δεξιότητες μπορούν να είναι εξαιρετικά ευεργετικές και συχνά βοηθούν τους αποφοίτους να κερδίζουν υψηλότερους μισθούς.

Το κόστος εγγραφής σε πρόγραμμα διδακτορικού επιπέδου σε επιχειρησιακή διαχείριση ποικίλλει αρκετά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εκ των προτέρων έρευνα είναι τόσο σημαντική. Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν τις αμοιβές και τα δίδακτρα, συμπεριλαμβανομένου του σχολείου και του προγράμματος που επιλέγετε καθώς και της χώρας όπου σπουδάζετε.

Η βασική επιλογή σταδιοδρομίας που διατίθεται σε όσους αποφοιτούν με διδακτορικό στην επιχειρησιακή διαχείριση είναι ο διαχειριστής επιχειρήσεων. Ένα άτομο σε αυτή τη θέση χειρίζεται σχεδόν όλες τις πτυχές της λειτουργίας μιας επιχείρησης, από πωλήσεις σε υπαλλήλους. Άλλα είδη διευθυντικών θέσεων μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένου του διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού ή του διαχειριστή μάρκετινγκ. Τέλος, οι απόφοιτοι μπορούν να γίνουν σύμβουλοι ή ειδικοί σχεδιασμού, επιχειρηματίες που ξεκινούν τις δικές τους επιχειρήσεις ή, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, διευθύνοντες συμβούλους.

Εάν είστε έτοιμοι να αρχίσετε τη μελέτη της επιχειρησιακής διοίκησης σε επίπεδο διδακτορικού, βρείτε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Επιχειρησιακή Διαχείριση

The Hong Kong University of Science and Technology

Το πρόγραμμα διδακτορικών διατριβών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων υπογραμμίζει τη μεθοδολογία που βασίζεται σε μοντέλα και την έρευνα που βασίζεται στην πρακτική. Οι φοιτητές ... [+]

Αυτό το πρόγραμμα μου περιλαμβάνει δύο ροές: Διαχείριση Επιχειρήσεων και Στατιστικές.

Το πρόγραμμα PhD μου στο Operations Management δίνει έμφαση στη μεθοδολογία που βασίζεται σε μοντέλα και στην έρευνα που βασίζεται στην πρακτική. Οι φοιτητές εκπαιδεύονται να χρησιμοποιούν ποσοτικά εργαλεία και αναλυτικά πλαίσια από την έρευνα, την οικονομία και άλλους κλάδους για να μελετήσουν προβλήματα διαχείρισης σε επιχειρησιακές διαδικασίες, όπως οι αλυσίδες εφοδιασμού, η κατασκευή και τα συστήματα εξυπηρέτησης.... [-]

Χονγκ Κονγκ Hong Kong
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 - 6 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Koc University - Istanbul Turkey

Protable σχεδιασμό και τη λειτουργία της σύγχρονης βιομηχανίας και των υπηρεσιών συστήματα απαιτούν την ενσωμάτωση των ανθρώπινων, υλικών, εξοπλισμού και χρηματοπιστωτικέ ... [+]

Διδακτορικό στη βιομηχανική διαχείριση της μηχανικής και επιχειρήσεις

Protable σχεδιασμό και τη λειτουργία της σύγχρονης βιομηχανίας και των υπηρεσιών συστήματα απαιτούν την ενσωμάτωση των ανθρώπινων, υλικών, εξοπλισμού και χρηματοπιστωτικές πηγές. Τα τελευταία χρόνια αυτή η ένταξη έχει γίνει tighterdue για την ένταξη της τεχνολογίας των πληροφοριών, και οδήγησε σε πιο πολύπλοκα συστήματα. Βιομηχανική Μηχανική έρευνα επικεντρώνεται στην ποσοτική ανάλυση, σύνθεση και διαχείριση τέτοιων πολύπλοκων συστημάτων. Τα aliated μέλη ΔΕΠ προέρχονται από το τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού του Σώματος των Μηχανικών, του ομίλου Επιχειρήσεων και Πληροφοριακά Συστήματα του Σώματος των Διοικητικών Επιστημών και Οικονομικών, και άλλα συναφή πεδία. Η έρευνά μας περιοχές είναι διαφορετικές, συμπεριλαμβανομένων των Logistics, Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, οι εργασίες συντήρησης, Συστήματα Παραγωγής, Στοχαστικές Διαδικασίες, Χρηματοοικονομική Μηχανική, Μαθηματικός Προγραμματισμός, Data Mining και Βιοπληροφορικής. Τα προγράμματα είναι χτισμένα στις βασικές μεθοδολογίες της επιχειρησιακής έρευνας και των εφαρμογών τους σε μεταποιητικές βιομηχανίες, τη διανομή και την εξυπηρέτηση. Οι απόφοιτοι του προγράμματος MS έχουν τοποθετηθεί σε αξιοσέβαστο Ph.D. προγράμματα στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Τουρκία, καθώς και διάφορες επαγγελματικές θέσεις στη βιομηχανία από το 2003. Οι πρώτοι απόφοιτοι του Ph.D. Πρόγραμμα παρήχθησαν το 2009 και ακολουθούν ακαδημαϊκή σταδιοδρομία τους, είτε μέσω ενός προγράμματος μεταδιδακτορικό είτε με την ένταξή αξιοσέβαστη πανεπιστήμια στην Τουρκία ή στο εξωτερικό. Ενώ το πρόγραμμα MS μας παρέχει ένα ισχυρό θεμέλιο για επιστημονικές μελέτες όσον αφορά τη βιομηχανική Μηχανικών γνώσεων, καθώς και την ανάπτυξη ερευνητικών δεξιοτήτων, Ph.D. μας το πρόγραμμα παρέχει προηγμένη εκπαίδευση με έμφαση στην ανακάλυψη νέων επιστημονικών γνώσεων με την πολυετή εμπειρία της έρευνας. Ο στόχος... [-]

Τουρκία Istanbul
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά