$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Συγκρίνετε τα Διδακτορικά Προγράμματα σε Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ)

Τα προγράμματα PhD σχεδιάζονται συνήθως για να βοηθήσουν τους μαθητές να αποκτήσουν εκτεταμένες γνώσεις σε έναν επιλεγμένο τομέα. Συχνά μετά από ένα πτυχίο ή μεταπτυχιακό, τα προγράμματα αυτά μπορούν να βοηθήσουν τους… περαιτέρω

Τα προγράμματα PhD σχεδιάζονται συνήθως για να βοηθήσουν τους μαθητές να αποκτήσουν εκτεταμένες γνώσεις σε έναν επιλεγμένο τομέα. Συχνά μετά από ένα πτυχίο ή μεταπτυχιακό, τα προγράμματα αυτά μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να βρουν ένα ευρύτερο φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας. Ορισμένοι μπορεί να επιλέξουν να επιστρέψουν σε αυτά τα προγράμματα μετά από λίγο χρόνο στο εργατικό δυναμικό.

Τι είναι το διδακτορικό στην ΕΚΕ; Κατά την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν μια εκτεταμένη κατανόηση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των επιπτώσεών της τόσο στον επιχειρηματικό όσο και στον κοινωνικό τομέα. Οι μαθητές μπορούν να προβλέψουν την εκμάθηση για δεοντολογικές και βιώσιμες προσεγγίσεις στις σύγχρονες επιχειρηματικές πρακτικές. Τα ερευνητικά θέματα που συναντώνται συνήθως περιλαμβάνουν την ηγεσία, την ευαισθησία, την επικοινωνία, την κοινωνική ευθύνη, τα περιβαλλοντικά θέματα, το μάρκετινγκ και την πρόληψη των κινδύνων.

Η άσκηση ενός προγράμματος μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένα οφέλη. Οι μαθητές αναπτύσσουν συχνά τις δεξιότητες επικοινωνίας που απαιτούνται για την αντιμετώπιση μιας εξελισσόμενης εταιρικής ατμόσφαιρας. Επιπλέον, οι σπουδαστές μπορούν να αποκτήσουν μια βαθιά κατανόηση των περιβαλλοντικών ζητημάτων μαζί με ένα χειριστήριο των οικονομικών προσεγγίσεων, το οποίο μπορεί να τους βοηθήσει να αναλάβουν τις θέσεις της διοίκησης της βιομηχανίας.

Τα άτομα μπορούν να πληρώνουν διαφορετικά δίδακτρα βάσει του ιδρύματος και του τόπου σπουδών. Πριν από την έναρξη, οι σπουδαστές ίσως χρειαστεί να διερευνήσουν διαφορετικές δαπάνες σε διάφορους οργανισμούς. Οι επαρκείς πληροφορίες μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να σχεδιάσουν ανάλογα.

Οι απόφοιτοι μπορεί να έχουν βελτιώσει τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους. Οι μαθητές μπορούν να βρουν θέσεις ως ηθικοί ηγέτες σε όλους τους κλάδους. Ωστόσο, άλλοι μπορούν να επιλέξουν να εργαστούν ως σύμβουλοι για κυβερνητικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που επικεντρώνονται σε βιώσιμες εταιρικές πολιτικές. Ταυτόχρονα, ορισμένοι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να εργαστούν για εταιρικές οντότητες ως διαχειριστές και υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής. Υπάρχουν επίσης ορισμένες θέσεις με διεθνείς οντότητες που ενδιαφέρονται για μια σφαιρική προσέγγιση. Με αυτή την ιδιότητα, οι σπουδαστές μπορούν να αναλάβουν ρόλους ως ερευνητές ή σχεδιαστές ανάπτυξης.

Τα προγράμματα για διδακτορικό στην ΕΚΕ μπορούν να προσεγγιστούν μέσω μιας σειράς τοπικών και διεθνών σχολών και πανεπιστημίων. Οι εναλλακτικές λύσεις στο διαδίκτυο μπορούν να προσφέρουν τη βέλτιστη ρύθμιση για έναν αυξανόμενο αριθμό μη παραδοσιακών φοιτητών. Για να ανακαλύψετε κάποιες επιλογές, αναζητήστε το πρόγραμμα παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
Συνιστάται Πιο πρόσφατα Τίτλος
Thammasat University, School of Global Studies
MMIPRICISION, Ταϊλάνδη

Αυστηρή ακαδημαϊκή κατάρτιση σε θέματα που σχετίζονται με την κοινωνική καινοτομία, τις δημόσιες υποθέσεις, την εταιρική ευθύνη και την οργανωτική διαχείριση. Το Ph.D. στην Κο ... +

Αυστηρή ακαδημαϊκή κατάρτιση σε θέματα που σχετίζονται με την κοινωνική καινοτομία, τις δημόσιες υποθέσεις, την εταιρική ευθύνη και την οργανωτική διαχείριση. Το Ph.D. στην Κοινωνική Καινοτομία και Αειφορία είναι το μοναδικό Ph.D. πρόγραμμα στην Ταϊλάνδη, ένας συνδυασμός κοινωνικής καινοτομίας και βιωσιμότητας, δύο πολύ σημαντικοί τομείς πολιτικής στην πρώτη γραμμή της σύγχρονης κοινωνίας μας στον εικοστό πρώτο αιώνα. Το πρόγραμμα προσφέρει αυστηρή ακαδημαϊκή κατάρτιση σε θέματα που σχετίζονται με την κοινωνική καινοτομία, τις δημόσιες υποθέσεις, την εταιρική ευθύνη και την οργανωτική διαχείριση. Οι φοιτητές θα εξειδικευτούν στο θέμα του δικού τους ενδιαφέροντος αλλά σε στενή συνεργασία με τη σχολή μας που είναι ειδικοί σε διαφορετικούς τομείς. Αναγνωρίζοντας ότι η κοινωνική καινοτομία και η βιωσιμότητα είναι ευρύτερα εδάφη, το πρόγραμμα επιδιώκει να προωθήσει την ποικιλομορφία προσφέροντας διαφορετικές διαδρομές εισόδου που απευθύνονται σε αιτούντες με διαφορετικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και διαφορετικά επίπεδα επαγγελματικής εμπειρίας. Μήνυμα από τον διευθυντή προγράμματος Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε το διδακτορικό μας. πρόγραμμα Κοινωνικής Καινοτομίας και Αειφορίας, το οποίο είναι πλέον ανοιχτό για αιτήσεις. Το πρόγραμμά μας που βασίζεται στην έρευνα επιδιώκει να εκπαιδεύσει ακαδημαϊκούς ερευνητές και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής που θα ήθελαν να επεκτείνουν νέα όρια γνώσης στην κοινωνική καινοτομία, τη βιωσιμότητα, τον κοινωνικό αντίκτυπο, την κοινοτική ευημερία, την ανθρώπινη ασφάλεια και άλλα πιεστικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν τη σύγχρονη κοινωνία μας. Συνδυάζοντας αυστηρά μαθήματα και εμπειρική έρευνα, το πρόγραμμα θα εξοπλίσει τους σπουδαστές με ισχυρά πνευματικά θεμέλια, διεπιστημονική επίγνωση και απαραίτητες αναλυτικές δεξιότητες με τις οποίες θα προσεγγίσουν τα βασικά προβλήματα του σήμερα. Οι φοιτητές θα ενταχθούν σε μια μοναδικά ποικιλόμορφη σχολή με διαφορετικά ερευνητικά ενδιαφέροντα και υπόβαθρα από την κοινωνική καινοτομία έως την κοινοτική ανάπτυξη, από τις τεχνολογικές σπουδές μέχρι τον αστικό σχεδιασμό. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη συζήτηση. Επίκ. Καθ. Δρ Napong Rugkhapan Διευθυντής Προγράμματος, Ph.D. πρόγραμμα -
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρες ωράριο
Αγγλικά
Αύγ. 2022
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)