27 Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Κίνα for 2024

Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Κίνα for 2024Filter
    • Hangzhou, Κίνα

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Διδακτορικό του Westlake University Το πρόγραμμα in Mathematics παρέχει υποστήριξη και έρευνα σε τεχνολογίες και καινοτομίες σε μεγάλα δεδομένα, τεχνητή νοημοσύνη, κβαντικούς υπολογιστές, βιοεπιστήμη, ιατρική, μεταποίηση και άλλους τομείς. Η έρευνα στα μαθηματικά περιλαμβάνει την επίλυση θεμελιωδών προβλημάτων στη θεωρία αριθμών, την άλγεβρα, τη γεωμετρία, την ανάλυση, την τοπολογία, τις εξισώσεις, τις πιθανότητες και τη μαθηματική φυσική και την εφαρμογή τους σε άλλους τομείς στη στατιστική, τη μαθηματική μοντελοποίηση, τους επιστημονικούς υπολογιστές και την πρωτότυπη έρευνα αιχμής στις εφαρμοσμένες επιστήμες.

    • Shenzhen, Κίνα

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα ανώτερο πτυχίο στον ευρύ τομέα της εφαρμοσμένης ψυχολογίας σε ένα πλαίσιο ανάπτυξης της ανθρώπινης διάρκειας ζωής (ανθρώπινη γνωστική ανάπτυξη και ανάπτυξη ανθρώπινης σταδιοδρομίας) και με ερευνητική εστίαση στη γνωστική ανάπτυξη, τη λήψη αποφάσεων και ψυχική υγεία στην εποχή της πληροφορίας.

    • Hangzhou, Κίνα

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Πανεπιστήμιο Fudan είναι ένα ολοκληρωμένο πολυεπιστημονικό πανεπιστήμιο έρευνας που βρίσκεται στη Σαγκάη της Κίνας, με πολλές ειδικότητες και προγράμματα υψηλής κατάταξης. Ο Φούνταν είναι μέλος του C9 League, των Πανεπιστημίων 21 και της Ένωσης Πανεπιστημίων Ειρηνικού Rim (APRU). Τα τελευταία εκατό χρόνια, το Πανεπιστήμιο Fudan έχει κερδίσει αξιόλογα επιτεύγματα στην επιστημονική έρευνα, την κοινωνική δέσμευση, τις διεθνείς ανταλλαγές και την καινοτομία.

    • Hangzhou, Κίνα

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η Σχολή Μηχανικών είναι αφοσιωμένη στην προώθηση των ορίων της έρευνας στις εφαρμοσμένες επιστήμες και στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών που μπορούν να προωθήσουν την ανθρώπινη ευημερία και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Το Ph.D της Σχολής Μηχανικών. Το πρόγραμμα στην Ηλεκτρονική Επιστήμη και Τεχνολογία εκπαιδεύει διδακτορικούς φοιτητές στη διεπιστημονική έρευνα και τεχνολογία αιχμής και στρατολογεί ενεργά κορυφαία ταλέντα από όλο τον κόσμο.

    • Dalian, Κίνα

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Κινέζικα

    Ph.D. in Light Industrial Technology & Engineering

    • Dalian, Κίνα

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Κινέζικα

    Ph.D. in Food Science & Engineering

    • Dalian, Κίνα

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Κινέζικα

    Ph.D. in Textile Science & Engineering

    • Nanjing, Κίνα

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    PhD στη Μηχανική Πληροφορίας και της Επικοινωνίας

    • Harbin, Κίνα

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αυτή η Πυρηνική Ενέργεια Επιστήμη και Τεχνολογία ειδικότητα ιδρύθηκε το 2000. Ο στόχος αυτής της ειδικότητας είναι η εκπαίδευση των μεταπτυχιακών φοιτητών είναι η υψηλού επιπέδου επαγγελματική ταλέντα, ο έλεγχος των βασικών θεωρία σχετικά Μηχανικών φυσική Θερμο-και την πυρηνική ...

    • Paris, Γαλλία
    • London, Ηνωμένο Βασίλειο
    • + 5 more

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Beijing, Κίνα

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά, Κινέζικα

    Η γεωφυσική έχει να κάνει με τη φυσική της γης και τη γύρω ατμόσφαιρά της και εφαρμόζει τη θεωρία και τη μέθοδο της φυσικής, σε συνδυασμό με τη γεωλογία, την ατμοσφαιρική επιστήμη, τη θαλάσσια επιστήμη και την αστρονομία, για τον εντοπισμό όλων των ειδών γεωφυσικών πεδίων (όπως το μαγνητικό πεδίο της γης, ηλεκτρικό πεδίο, πεδίο βαρύτητας και σεισμικό κύμα, πεδίο θερμοκρασίας, το εσωτερικό της ακτινοβολίας της γης, πεδίο ακτινοβολίας ατμόσφαιρας και πλάσματος, υψηλό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο κ.λπ.) μέσω της σύγχρονης επιστήμης και τεχνολογίας. Θα μάθετε να χρησιμοποιείτε τέτοια γεωφυσικά πεδία για να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες που χρησιμοποιούνται κατά την εξερεύνηση, τη γεώτρηση και την παραγωγή υδρογονανθράκων.

    • Wucheng District, Κίνα

    Το πρόγραμμα διδακτορικού στα Μαθηματικά εκπαιδεύει τους φοιτητές για σταδιοδρομίες που επιδιώκουν έρευνα είτε στον ακαδημαϊκό χώρο είτε στη βιομηχανία. Το πρόγραμμα παρέχει αυστηρή εκπαίδευση στην τάξη στη θεωρία των μαθηματικών και στις εφαρμογές της σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων. Παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να εργαστούν με καθηγητές σε θέματα προηγμένης έρευνας σε ένα ευρύ φάσμα θεωρητικών και εφαρμοσμένων θεμάτων.

    • Lanzhou, Κίνα

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Βασιζόμενοι σε διάφορες διεθνείς συνεργασίες και επικοινωνίες, τα διδακτορικά προγράμματα της LUSM δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη μεταρρύθμιση του διοικητικού συστήματος στην Κίνα, στη δημόσια διοίκηση της Δυτικής Κίνας και σε άλλες σημαντικές δημόσιες πολιτικές. Έχουν δημιουργηθεί αρκετές εξειδικεύσεις, όπως αξιολόγηση και διαχείριση κυβερνητικών επιδόσεων, ανάπτυξη εθνικής διοίκησης της Δυτικής Κίνας, πολιτική βιώσιμης ανάπτυξης και κυβερνητική διοίκηση της Δυτικής Κίνας, σχέσεις μεταξύ κυβερνήσεων και επιχειρήσεων κ.λπ. αυτών των προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένου του Κέντρου Κρατικής Απόδοσης και Αξιολόγησης της Κίνας και του Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης της Δυτικής Κίνας. Προγράμματα - Δημόσια διοίκηση

    • Wuhan, Κίνα

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Ο στόχος αυτού του εξειδικευμένου προγράμματος είναι να δημιουργήσει έναν νέο, δημιουργικό τύπο ταλαντούχου μελετητή του οποίου οι σκέψεις είναι υγιείς και με την πλήρη ανάπτυξη της ηθικής, της σοφίας, της σωματικής και της αισθητικής. Οι απόφοιτοι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος αναμένεται να είναι εξοπλισμένοι με εξαιρετική ακαδημαϊκή κατάρτιση, ο οποίος διαθέτει ένα ευρύ φάσμα θεωρητικών βάσεων και συστηματικά εμβάθυνση των γνώσεων στον τομέα της αρχαιολογίας, ο οποίος κατανοεί και είναι εξοικειωμένος με τα προηγούμενα ερευνητικά επιτεύγματα και τα σύνορα της επαγγελματικής γνώσης.

    • Shanghai, Κίνα

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Κινέζικα, Αγγλικά

    Η Χημική Μηχανική και Τεχνολογία είναι μία από τις πρώτες παρτίδες εθνικής βασικής πειθαρχίας. Η Σχολή Χημικών Μηχανικών είναι η κύρια μονάδα υποστήριξης για την πειθαρχία της χημικής μηχανικής και της τεχνολογίας στο ECUST. Το σχολείο έχει την πρώτη παρτίδα εθνικών προγραμμάτων διδακτορικών και μεταπτυχιακών σπουδών στη χημική μηχανική και χημική τεχνολογία. Οι κύριες κατευθύνσεις της επιστημονικής έρευνας είναι η Χημική Αντίδραση, η Χημική Τεχνική Διαχωρισμού, η Ενίσχυση Χημικών Διεργασιών, η Χημική Θερμοδυναμική, η Επεξεργασία Πετρελαίου και Αερίου, η Χημική Βιομηχανία Χρώματος, η Χημική Μηχανική Ενέργειας, η Χημική Μηχανική Υλικών, η Μηχανική Χημικών Προϊόντων και η Υπολογιστική Μοριακή Προσομοίωση.