PHDSTUDIES.GR

Βρείτε τα 10 Κορυφαία Διδακτορικά (PhDs) στην Κολομβία 2019/2020

Η Κολομβία είναι μια συναρπαστική τοποθεσία για μεταπτυχιακή εκπαίδευση. Αυτή η όμορφη και φιλόξενη χώρα πληθυσμό προσελκύει ανθρώπους από όλο τον κόσμο για την εργασία, τον τουρισμό, και την εκπαίδευση. Η λίστα των πραγμάτων για τους μαθητές να δείτε και να κάνετε είναι ατελείωτες, συμπεριλαμβανομένης της δυναμικής πόλεις, κέντρα διασκέδασης, Amazon σαφάρι, πεζοπορία, αρχαιολογικούς χώρους, και τις θαλάσσιες δραστηριότητες. Ένα διδακτορικό στην Κολομβία μπορεί να είναι μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία που μπορούν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία στο επόμενο επίπεδο.

Διδακτορικό στην Κολομβία προγράμματα παρέχουν στους φοιτητές με μια προκλητική και άριστη εκπαίδευση. Οι απόφοιτοι εισέρχονται συχνά σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό χώρο ή κλάδο. Διδακτορικό στην Κολομβία προγράμματα περιλαμβάνουν εν γένει παρακολούθηση μαθημάτων και την έρευνα, ενώ μερικά μπορούν επίσης να απαιτούν τη διδασκαλία, σεμινάρια, επιτόπια έρευνα, ή άλλες ευθύνες. Οι απόφοιτοι είναι κάτοχοι διδακτορικού στην Κολομβία μετά την ολοκλήρωση της διπλωματικής εργασίας η οποία πρέπει να παράσχει μια σημαντική συνεισφορά στον τομέα της μελέτης.

Εάν ένα διδακτορικό στην Κολομβία σπινθήρες το ενδιαφέρον σας, τότε πάρτε μια ματιά μέσα από τα προγράμματα που ακολουθούν και μπορείτε να βρείτε το μέλλον το βαθμό σας περιμένει!

Προγράμματα Filter

Πρόεδρος του υπουργείου (d.min.)

Anderson University South Carolina
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Anderson Κολομβία Ibagué Greenville +3 περισσότερα

Το D.Min. στο Βιβλικό Κηρύγμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους πάστορες και τους ηγέτες των εκκλησιών να ενισχύσουν τις ικανότητες κήρυξης και ηγεσίας τους.

Διδακτορικό στη Θεολογία

Pontificia Universidad Javeriana
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 εξάμηνα Ιανουάριος 2020 Κολομβία Bogotá +1 περισσότερα

Το Διδακτορικό στη Θεολογία βρίσκεται στην κορυφή ολόκληρου του ακαδημαϊκού προγράμματος σπουδών της Σχολής, γι 'αυτό και η ίδια η Σχολή και το Τμήμα Θεολογίας βάζουν το καλύτερο στον εαυτό τους στη διάθεση του προγράμματος. Το διδακτορικό δίπλωμα είναι δομημένο με κριτήρια υψηλής έρευνας και με τους άξονες ενός τίτλου διδακτορικού και ερευνητικού έργου.

Διδακτορικό στη Φιλοσοφία

Pontificia Universidad Javeriana
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 εξάμηνα Ιανουάριος 2020 Κολομβία Bogotá

Το πρόγραμμα διδακτορικού επιδιώκει να εκπαιδεύσει τους ερευνητές στη φιλοσοφία ότι από μια σταθερή γνώση της παράδοσης και του σημερινού φιλοσοφικού είναι ικανές να εκτελούν ικανοποιητικά κάποια από τα ακόλουθα καθήκοντα: να ερμηνεύσουν και να αναλύσουν αυστηρά την ιστορική φιλοσοφική σκέψη σε μερικά από τα θέματα , συγγραφείς και εποχές. συμβάλλουν στην ανάπτυξη σύγχρονων φιλοσοφικών συζητήσεων · να συμμετάσχουν στις συζητήσεις για τα προβλήματα που αφορούν στην κοινωνική και ιστορική πραγματικότητά μας. διευθύνει φιλοσοφικά ερευνητικά έργα. να συμμετέχουν σε διεπιστημονικές ερευνητικές ομάδες · να εκπαιδεύσει νέους ερευνητές στη φιλοσοφία ή σε συναφείς τομείς.

Διδακτορικό στα Οικονομικά

Pontificia Universidad Javeriana
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Ιανουάριος 2020 Κολομβία Bogotá

Το διδακτορικό πρόγραμμα στα Οικονομικά επιδιώκει να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες με τις πιο προηγμένες θεωρητικές, αναλυτικές και μεθοδολογικές ικανότητες να οδηγήσουν ερευνητικά έργα. Η καινοτόμος έρευνα θα επεκτείνει τα σημερινά σύνορα της γνώσης και θα βοηθήσει στη διαμόρφωση ηθικών και υπεύθυνων οικονομικών και κοινωνικών πολιτικών.

Διδακτορικό στην επικοινωνία, τις γλώσσες και την πληροφόρηση

Pontificia Universidad Javeriana
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 8 εξάμηνα Ιανουάριος 2020 Κολομβία Bogotá

Το Διδακτορικό στην επικοινωνία, τις γλώσσες και τις πληροφορίες που προσφέρει το Pontificia Universidad Javeriana είναι μια εξελιγμένη ερευνητική πλατφόρμα, διεπιστημονικού και διεπιστημονικού χαρακτήρα, στη συμβολή της επικοινωνίας, των γλωσσών και της πληροφορίας. Τρεις τομείς εργασίας τροφοδοτούν το πρόγραμμα: Επικοινωνία, Γλώσσες και Διαπολιτισμικότητα. Πληροφορικής, Τεχνολογίας και Κοινωνίας και Κοινωνιοιστορικών Μελετών ΜΜΕ, Επικοινωνίας και Γλωσσών. Αντιμετωπίζει προβλήματα μεγάλης πολυπλοκότητας και κοινωνικής συνάφειας, τα οποία στηρίζονται σε μια κοινωνία που μεσολαβεί μεσολαβητικά από την τεχνολογία και την βαθιά πρόσκρουση της επικοινωνίας, των γλωσσών και της πληροφορίας με την πολιτιστική πολυμορφία, από μια κριτική και ιστορική προοπτική. Προσφέρει μια σταθερή και ποικίλη κατάρτιση στις σύγχρονες ερευνητικές μεθοδολογίες στις κοινωνικές επιστήμες. Θεωρεί τη μορφή της διδακτορικής διατριβής στην έρευνα-δημιουργία.

Διδακτορικό στη Ψυχολογία

Pontificia Universidad Javeriana
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 8 εξάμηνα Ιανουάριος 2020 Κολομβία Bogotá

Ο σκοπός του διδακτορικού στη Ψυχολογία είναι να εκπαιδεύσει τους ερευνητές στην ψυχολογική, με μια πολυπαραδιδακτική προσέγγιση, τόσο εντός της πειθαρχίας - κατά την εννοιολογική και μεθοδολογική προσέγγισή της - όσο και στη δέσμευση για μια διεπιστημονική εργασία. Το πρόγραμμα πλαισιώνεται προς το συμφέρον του Πανεπιστημίου να προνοεί για την κοινωνική δομή του νόημα, κοινωνικά σχετική έρευνα στο περιβάλλον του και τη δέσμευσή του για την οικοδόμηση και την ενίσχυση μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς, με σεβασμό και υπεράσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Το πρόγραμμα είναι δομημένο γύρω από πέντε γραμμές εργασίας που αντικατοπτρίζουν την ακαδημαϊκή και ερευνητική τροχιά της Σχολής: ευεξία και ολοκληρωμένη υγεία? Κοινωνικές και ένοπλες συγκρούσεις: ψυχοκοινωνικές προσεγγίσεις για την οικοδόμηση μιας ειρήνης? Κατασκευή γνώσεων σε εκπαιδευτικά πλαίσια. Οικογένειες, κρίσεις και περιβάλλοντα και Ψυχολογία, εργασία και υποκειμενικότητα.

Διδακτορικό στις κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες

Pontificia Universidad Javeriana
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Ιανουάριος 2020 Κολομβία Bogotá

Ο Διδάκτωρ των Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Pontificia Universidad Javeriana επιδιώκει να συμβάλει στην Pontificia Universidad Javeriana , εφαρμογή, παραγωγή και μεταφορά των σχετικών γνώσεων για την κατανόηση και εξήγηση πολύπλοκων κοινωνικών και ανθρώπινων προβλημάτων σε ένα παγκοσμιοποιημένο πλαίσιο μέσω μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής της γνώσης.

Διδακτορικό Δίπλωμα στις Βιολογικές Επιστήμες

Pontificia Universidad Javeriana
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 8 εξάμηνα Ιανουάριος 2020 Κολομβία Bogotá

Το διδακτορικό είναι το ακαδημαϊκό μεταπτυχιακό πρόγραμμα που χορηγεί τον τίτλο του υψηλότερου εκπαιδευτικού τίτλου, ο οποίος πιστοποιεί την κατάρτιση και την ικανότητα για ακαδημαϊκή και ερευνητική άσκηση υψηλής ποιότητας. Στόχος του είναι η κατάρτιση ανεξάρτητων ερευνητών στον τομέα των Βιολογικών και Βιοϊατρικών Επιστημών. Η διατριβή θα είναι μια πρωτότυπη και σημαντική συμβολή στην περιοχή σας.

Διδακτορικό στη Μηχανική

Pontificia Universidad Javeriana
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Ιανουάριος 2020 Κολομβία Bogotá

Το πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών στη Μηχανική, μέσω της προώθησης της έρευνας και της κατάρτισης των ερευνητών, εστιάζει την αποστολή του στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση των σπουδαστών του, ώστε εκτός από την ακαδημαϊκή αριστεία να ενισχύσει τη διεπιστημονική εργασία και να συμβάλει στην επίλυση μεγάλων εθνικών και παγκόσμιων προβλημάτων. Ο πυρήνας της επαγγελματικής, πειθαρχικής και διεπιστημονικής γνώσης αυτού του ακαδημαϊκού προγράμματος είναι αυτός της μηχανικής και ειδικότερα εκείνου που βρίσκεται στον τομέα των συστημάτων και των διαδικασιών που συνδέονται με τις γραμμές και τους τομείς γνώσης που σχετίζονται με τις ερευνητικές ομάδες του Τμήματος της Μηχανικής του Pontificia Universidad Javeriana .

Διδακτορικό στην περιβαλλοντική και αγροτική μελέτη

Pontificia Universidad Javeriana
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 - 12 εξάμηνα Ιανουάριος 2020 Κολομβία Bogotá

Το Διδακτορικό στις Περιβαλλοντικές και Αγροτικές Σπουδές επικεντρώθηκε στην πορεία της Σχολής Περιβαλλοντικών και Αγροτικών Σπουδών στην εκπαίδευση υψηλού επιπέδου ερευνητών που ξεχωρίζουν για τις ανθρώπινες, ακαδημαϊκές και επαγγελματικές τους ιδιότητες. Το πρόγραμμα λειτουργεί εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια, διαμορφώνοντας τους γιατρούς που μπορούν να προτείνουν και να αναπτύξουν οικολογικές, περιβαλλοντικές και αγροτικές μελέτες, με ολιστικό και διεπιστημονικό όραμα, ενσωματώνοντας τις πιο πρόσφατες ακαδημαϊκές γνώσεις με στόχο να επηρεάσουν τη σχέση κοινωνίας-φύσης. Οι απόφοιτοι μας είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν νέες θεωρίες, ερευνητικές ομάδες και καινοτόμες μελέτες στον τομέα της γνώσης τους. Το κοινό έργο των τμημάτων της Οικολογίας και της Επικράτειας και της Αγροτικής Ανάπτυξης ενίσχυσε τρεις ερευνητικές ομάδες που πιστοποιήθηκαν από τον Colciencias ως ομάδες κατηγορίας Α, στις οποίες συνδέονται οι φοιτητές.