PHDSTUDIES.GR

Συγκρίνετε τα 4 Διδακτορικά Προγράμματα σε Λογιστική και Χρηματοοικονομικά

Το διδακτορικό είναι ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ακαδημαϊκών επιδόσεων που προορίζεται για όσους έχουν ολοκληρώσει πολλαπλά προγράμματα σπουδών. Χρειάζεται συνήθως τρία χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων αναπτύσσεται μια διατριβή μέσω εντατικής έρευνας. Το διδακτορικό δίπλωμα χορηγεί επίσης εκτεταμένα οφέλη στην καριέρα στους κατόχους.

Τι είναι Διδακτορικό στη Λογιστική και Οικονομικών; Μελετώντας αυτό το πεδίο, οι φοιτητές προετοιμάζονται να διαχειριστούν το οικονομικό τμήμα μιας εταιρείας. Οι τομείς μελέτης περιλαμβάνουν συνήθως την κεφαλαιακή δομή, τις επενδύσεις, τη διεθνή χρηματοδότηση, τον κίνδυνο, τα μερίσματα και την αξιολόγηση των ταμειακών ροών. Ενώ οι οικονομικές πτυχές αποτελούν το κύριο μέλημα αυτού του πεδίου, οι μαθητές συχνά μαθαίνουν και διευθυντικά στοιχεία, προετοιμάζοντάς τα για να εισέλθουν σε ηγετικές θέσεις.

Οι σταδιοδρομίες των αποφοίτων ωφελούνται σε μεγάλο βαθμό από την κατοχή διδακτορικού διπλώματος. Μπορούν να εισαχθούν πιο προχωρημένες θέσεις και να επιτευχθεί πολύ υψηλότερος μισθός.Η επιλογή να συνεχίσετε τις σπουδές σας επίσης συνήθως παραλείπει μεγάλο μέρος του χρόνου που απαιτείται συνήθως για να προχωρήσετε σε θέσεις χαμηλότερου επιπέδου.

Το κόστος απόκτησης διδακτορικού τίτλου ποικίλλει αρκετά ανάλογα με την κατάστασή σας. Το σχολείο και το πρόγραμμα επιλογής σας θα επηρεάσουν πόσο θα πληρώσετε στα δίδακτρα και τα τέλη. Ακόμη και η χώρα σας θα αλλάξει το κόστος, επομένως απαιτείται εμπεριστατωμένη έρευνα πριν από την εγγραφή σας.

Είναι πιο συνηθισμένο για όσους σπουδάζουν λογιστικά και οικονομικά να εισέλθουν στο οικονομικό τμήμα μιας εταιρείας. Ενώ όλες οι λογιστικές θέσεις που είναι διαθέσιμες με πτυχίο χαμηλότερου επιπέδου, όπως ο λογιστής ή ο ελεγκτής, εξακολουθούν να είναι ανοιχτοί στους κατόχους διδακτορικού διπλώματος, είναι πιο συνηθισμένο για αυτούς τους αποφοίτους να ακολουθήσουν ηγετικές θέσεις ή προχωρημένες αναλύσεις. Αυτές οι θέσεις περιλαμβάνουν τον ανώτερο σύμβουλο επενδύσεων και τον επικεφαλής του τμήματος. Εναλλακτικά, είναι δυνατό να μελετηθεί το δίκαιο παράλληλα με τη χρηματοδότηση, προκειμένου να καταστεί ένας υπεύθυνος χάραξης πολιτικής.

Η μελέτη της λογιστικής και της χρηματοδότησης αρχίζει με την εύρεση του σωστού προγράμματος για εσάς. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

4 Τα αποτελέσματα σε Λογιστική και Χρηματοοικονομικά Filter

Διδακτορικό στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική

University of Economics Prague - Faculty of Finance and Accounting
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 έτη Σεπτέμβριος 2019 Τσεχία Prague +1 περισσότερα

Η σχολή χρηματοοικονομικής και λογιστικής προσφέρει διδακτορική διατριβή αγγλικής γλώσσας. πρόγραμμα για όλους τους διεθνείς φοιτητές. Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα τριετές πλήρους απασχόλησης ή μερικής απασχόλησης πρόγραμμα που αναγνωρίζεται πλήρως και προσφέρεται σε δύο βασικές περιοχές μελέτης.

PhD στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική

Durham University Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Durham

Κατά τα τελευταία χρόνια η έρευνα μας έχει δημοσιευθεί σε ένα εύρος ποιότητας περιοδικά. Τα θέματα περιλαμβάνουν οικονομικής λογοδοσίας και διαφάνειας, η ποιότητα του λογιστικού ελέγχου, της εταιρικής διακυβέρνησης, τη δομή εταιρική ιδιοκτησία, δημόσια λογιστική, λογιστική διαχείριση, κοινωνική και περιβαλλοντική λογιστική, το λογιστικό επάγγελμα, λογιστικά ιστορία, ισλαμική λογιστική και τη χρηματοδότηση και τη λογιστική της εκπαίδευσης.

PhD Πρόγραμμα

Hong Kong Baptist University (HKBU) School of Business
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 - 6 έτη Σεπτέμβριος 2020 Χονγκ Κονγκ Kowloon Tong

Η Σχολή Επιχειρήσεων HKBU προσφέρει διδακτορικό δίπλωμα διάρκειας 4 ετών σε πέντε βασικούς κλάδους: Λογιστική και Νομική (ACLW), Οικονομικά (ECON), Χρηματοοικονομικές Επιστήμες (FDS), Διοίκηση (MGNT) και Μάρκετινγκ (MKT). Συνδυάζοντας την ακαδημαϊκή αυστηρότητα με μια αποφασιστικά διεθνή προσέγγιση, τα προγράμματα αυτά είναι ιδανικά για μελλοντικούς ηγέτες επιχειρήσεων ή μελετητές.

PhD στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική

Unicaf University (MW)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένες Πολιτείες New York Ελληνική Δημοκρατία Athens Ρουμανία Bucharest Ηνωμένο Βασίλειο London Αίγυπτος Cairo Γκάνα Accra Μαλάουι Lilongwe Μαυρίκιος Port Louis Κένυα Nairobi Νιγηρία Lagos Σομαλία Mogadishu Ζάμπια Lusaka Ιορδανία Irbid Κυπριακή Δημοκρατία Cyprus Online +27 περισσότερα

Ο στόχος του προγράμματος PhD είναι να προετοιμάσει την επόμενη γενιά κορυφαίων ερευνητών. Το διδακτορικό είναι ένα πρόγραμμα ανεξάρτητου, αυτοαπασχολούμενου ακαδημαϊκού πτυχίου, υποστηριζόμενου από μια ομάδα εποπτών που κάνει μια πρωτότυπη συμβολή στη γνώση γραμμένη σε μια δημοσίευση διατριβή.