61 Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Μηχανολογία 2024

Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Μηχανολογία 2024Filter
    • Auburn, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    6 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Απόκτηση διδακτορικού Το πτυχίο θα εξοπλίσει τους φοιτητές με προηγμένες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες στους τομείς της μηχανολογίας μέσω της εργασίας των μαθημάτων, της ανεξάρτητης δημιουργικής έρευνας και της επικοινωνίας που είναι απαραίτητες για την αναζήτηση ευκαιριών σταδιοδρομίας στη βιομηχανία, τα εθνικά εργαστήρια ή τον ακαδημαϊκό χώρο.

  • Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η μηχανική είναι ένας από τους τέσσερις τομείς της κλασικής φυσικής (οπτική, ηλεκτρομαγνητισμός και θερμοδυναμική είναι τα υπόλοιπα) και, φυσικά, αποτελεί ουσιαστικό μέρος όλης της εκπαίδευσης στις επιστήμες και τη μηχανική. Περιλαμβάνει όλα τα μέρη μιας διαδικασίας βιομηχανικού σχεδιασμού που βασίζεται σε προηγμένη μηχανική ανάλυση της συμπεριφοράς και της λειτουργικότητας του προϊόντος.

    • Storrs, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών προσφέρει προγράμματα σπουδών που οδηγούν σε πτυχία Master of Science (MS) και Διδάκτωρ Φιλοσοφίας (Ph.D.). Για τον καθορισμό των κατάλληλων απαιτήσεων μαθημάτων, ο φοιτητής πρέπει πρώτα να επιλέξει έναν από τους δύο τομείς συγκέντρωσης στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών

    • Evora, Πορτογαλία

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά, Πορτογαλικά

    Ο κύριος στόχος του διδακτορικού προγράμματος στη Μηχανική είναι να εκπαιδεύσει τεχνικούς και ερευνητές υψηλής ειδίκευσης, ιδιαίτερα εξειδικευμένους στη Μηχατρονική ή στην Ενέργεια, οι οποίοι είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν ανεξάρτητη έρευνα ή πειραματική εργασία, σε εταιρικό περιβάλλον, καθώς και στο πανεπιστημιακό πλαίσιο. . Η προσφορά ενός τρίτου Κύκλου στη Μηχανική Μηχανοτρονικής και Ενέργειας είναι η φυσική ακολουθία των δεύτερων Κύκλων, δηλαδή εκείνων που προσφέρονται από τους University of Evora, MSc in Mechatronics Engineering και MSc in Solar Energy Engineering, και προκύπτει από την αναπτυγμένη έρευνα στο University of Evora, ιδιαίτερα στα Ερευνητικά Κέντρα που αξιολογούνται από το FCT, όπου οι καθηγητές του κύκλου είναι ενσωματωμένοι ως ερευνητές, συγκεκριμένα το ICT-Institute of Earth Sciences με τη σύνδεσή του με την Έδρα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας του University of Evora και το Συνδεδεμένο με LAETA Εργαστήριο Ενέργειας , Μεταφορές και Αεροναυπηγική. Αυτό το διδακτορικό πρόγραμμα παρέχει προηγμένους τομείς εξειδίκευσης, με αξιοσημείωτες διεπιστημονικές δυνατότητες σε αναδυόμενους τομείς, από μηχανική σχεδίασης προϊόντων, όργανα, αυτόματο έλεγχο και επίβλεψη διεργασιών, έως την ανάπτυξη μιας σειράς τεχνολογιών που εφαρμόζονται στη μηχανική Μηχατρονικής, την ενεργειακή απόδοση στις διαδικασίες, τη δέσμευση ενέργειας , μετατροπή και συγκέντρωση.

    • Stillwater, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Ένα Ph.D. στη Μηχανική και Αεροδιαστημική Μηχανική στο OSU επιτρέπει στους μαθητές να ειδικεύονται σε μια μεγάλη ποικιλία σχετικών τεχνικών θεμάτων. Οι μηχανικοί μας είναι βασικοί επαγγελματίες στην εφεύρεση, το σχεδιασμό και την κατασκευή συσκευών, οχημάτων, μηχανών και συστημάτων που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινωνίας μας.

    • Fargo, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Φοιτητές στη Βιομηχανική και Μεταποιητική Μηχανική από Ph.D. πρόγραμμα στο North Dakota State University έχουν ευκαιρίες να διεξάγουν έρευνα στην ανάπτυξη θεωρητικών εννοιών και βιομηχανικών συστημάτων.

    • Aglantzia, Κυπριακή Δημοκρατία

    Πλήρης απασχόληση

    8 εξάμηνα

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Στόχος του διδακτορικού προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει νέους επιστήμονες με σύγχρονες γνώσεις και τεχνικές στον ταχέως αναπτυσσόμενο και ιδιαίτερης σημασίας για τον κοινωνικό τομέα της Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Κατασκευής. Οι φοιτητές εξειδικεύονται σε έναν από τους ερευνητικούς τομείς του προγράμματος (Βιοϊατρική Μηχανική, Ενεργειακά Συστήματα, Μεταποίηση) με στόχο τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, στη βιομηχανία, σε ακαδημαϊκά ιδρύματα ή ερευνητικούς οργανισμούς .

    • Bucharest, Ρουμανία

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    3 χρόνια

    Ανάμεικτο

    Αγγλικά, Γαλλική γλώσσα

    Το Τεχνικό Πανεπιστήμιο Πολιτικών Μηχανικών του Βουκουρεστίου (UTCB) είναι ένα τεχνικό πανεπιστήμιο που εκπαιδεύει ειδικούς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Bachelor, Master, και Ph.D.) στους τομείς Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανικών Υπηρεσιών Κτιρίων, Μηχανολόγων Μηχανικών/Τεχνολογικού Εξοπλισμού και Μηχανών, Μηχανική Περιβάλλοντος, Γεωδαιτική Μηχανική, Διοίκηση και Μηχανική, και Μηχανική Συστημάτων. Το UTCB είναι μέρος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου για την Έξυπνη Αειφόρο Ανάπτυξη Αστικών Παράκτιων Περιοχών (EU-CONEXUS), το οποίο είναι ένα διακρατικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έρευνας. Το EU-CONEXUS είναι ένα από τα 17 έργα «Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου» που έχουν επιλεγεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή από τις 54 προτάσεις που υποβλήθηκαν για χρηματοδότηση.

    • Rochester, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα διδακτορικού μηχανικού και βιομηχανικής μηχανικής παράγει αποφοίτους με βάθος γνώσεων στη μηχανολογία ή τη βιομηχανική μηχανική, ενώ επιτρέπει στους μαθητές να συμμετάσχουν σε αιχμή, διεπιστημονική έρευνα. Το ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών ενθαρρύνει τους μαθητές να αποκτήσουν γνώσεις για συγκεκριμένους τομείς από μαθήματα που προσφέρονται σε όλο το χαρτοφυλάκιο προγραμμάτων μηχανικής του κολεγίου. Το πρόγραμμα σπουδών, σε συνδυασμό με το βάθος των γνώσεων στους τομείς της μηχανικής ή της βιομηχανικής μηχανικής, δημιουργεί πτυχιούχους που είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις πιο πιεστικές κοινωνικές και βιομηχανικές προκλήσεις στον κόσμο. Το πρόγραμμα αναπτύσσει ερευνητές παγκόσμιας κλάσης που μπορούν να αξιοποιήσουν τις πιο ελπιδοφόρες ανακαλύψεις και καινοτομίες για την ανάπτυξη διεπιστημονικών λύσεων για πραγματικές προκλήσεις.

    • Richardson, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Οι μαθητές στο διδακτορικό in Mechanical Engineering το πρόγραμμα θα διδαχθεί σε προηγμένες βασικές αρχές και θα έχει την ευκαιρία να διεξάγει έρευνα που τελικά θα βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων στην ενέργεια, την υγειονομική περίθαλψη, την ασφάλεια και τις μεταφορές.

    • Ostrava, Τσεχία

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Saint Petersburg, Ρωσία

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά, Ρωσική

    Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στις αρχές του σχεδιασμού μηχανών, του σέρβις και λειτουργίας του μηχανήματος και της αυτοματοποίησης. Περιλαμβάνει τις ακόλουθες ειδικότητες: - Συστήματα κίνησης και εξαρτήματα μηχανών. - Τριβή και φθορά. - Τεχνολογία μηχανικής. - Τεχνολογία και μηχανήματα για μεταλλική πλαστική παραμόρφωση. - Συγκόλληση και ένωση. - Θεωρία μηχανών και μηχανισμών. - Τεχνολογία κενού, συμπιεστή και πνευματικά συστήματα. - Υδραυλικές μηχανές και υδροπνευματικές μονάδες. - Τροχοφόρα και ιχνηλατούμενα οχήματα. - Μηχανήματα οδοποιίας, κατασκευών και χειρισμού υλικών.

    • Melbourne, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Οι φοιτητές στο διδακτορικό πρόγραμμα της Florida Tech βιώνουν ένα οικείο περιβάλλον μάθησης όπου οι καθηγητές καθοδηγούν και συνεργάζονται με τους φοιτητές ως επαγγελματίες. Τα μεγέθη των τάξεων είναι μικρά και το περιβάλλον προωθεί την καινοτόμο, ανεξάρτητη σκέψη για την ανάπτυξη αποφοίτων που έχουν θέση για ηγεσία.

    • Liberec, Τσεχία

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Ma Liu Shui, Χονγκ Κονγκ

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν τουλάχιστον 4 μεταπτυχιακά μαθήματα με συνολικά 12 ενότητες όπως εγκρίνονται από το Τμήμα και να εγγραφούν στο σχετικό ερευνητικό μάθημα διατριβής κάθε εξάμηνο καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Επιπλέον, απαιτείται ερευνητικό έργο για το οποίο πρέπει να υποβληθεί διπλωματική εργασία με πάσο σε προφορική υπεράσπιση για αποφοίτηση.