PHDSTUDIES.GR

Συγκρίνετε τα 8 Διδακτορικά Προγράμματα σε Μουσική

Ένα διδακτορικό (Doctor of Philosophy) είναι ένα μεταπτυχιακό ότι οι μαθητές κερδίζουν για να αποκτήσουν περισσότερη εμπειρία και εκπαίδευση σχετικά με μια συγκεκριμένη περιοχή της μελέτης. Ο βαθμός μπορεί να διαρκέσει δύο έως τέσσερα χρόνια για να κερδίζουν, ανάλογα με το πρόγραμμα.

Τι είναι ένα διδακτορικό στη μουσική; Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να επικεντρωθούν σε προηγμένες μελέτες σε διάφορες πτυχές της μουσικής. Κατά την ολοκλήρωση, οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μια εκτεταμένη κατανόηση της ποικιλίας των εννοιών και ρεπερτορίου. Παρά το γεγονός ότι κάθε πρόγραμμα θα έχει τη δική του φιλοσοφία, πολλοί θα προσφέρουν μαθήματα που ευρύτερη βάση και να έχουν οι φοιτητές επιλέγουν μαθήματα ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους. Ειδικότητες μπορούν να περιλαμβάνουν οργανικές ή φωνητικές επιδόσεις, τη διεξαγωγή, τραγούδι και τη σύνθεση, μουσικοθεραπεία, και μουσική ερμηνεία και την έρευνα.

Κερδίζουν ένα πτυχίο μουσικής μπορεί να είναι πολύ ευεργετική. Οι μαθητές με φόντο την επίσημη εκπαίδευση θα έχουν συχνά ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όταν ψάχνουν για μια καριέρα, τα προγράμματά τους μπορεί να τους εισαγάγει σε μια ποικιλία από επαγγελματίες της μουσικής.Είναι επίσης μια καλή εστίαση σταδιοδρομίας για εκείνους που θέλουν να εργαστούν σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Τα έξοδα που συνεπάγεται με την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος στη μουσική θα ποικίλει ανάλογα με έναν αριθμό παραγόντων. Η διάρκεια του προγράμματος και την τοποθεσία του σχολείου είναι σημαντική και μπορεί να υπάρχουν ειδικά τέλη που συνδέονται με κάθε πρόγραμμα.

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας είναι τεράστιο για τους αποφοίτους με πτυχίο στη μουσική. Ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν μια σταδιοδρομία απόδοση είτε σε μια ομάδα είτε ως άτομο, μια καριέρα ως συνθέτης για την ταινία ή το στάδιο μιούζικαλ, ή μπορούν να επιλέξουν να διδάξουν μουσική ή οι εργασίες για τη διοικητική πλευρά. Άλλοι μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν την εκπαίδευση τους για να εργαστούν ως κριτικούς μουσικής ή σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές ή δημοσιογραφία.

Αρχίστε να χρησιμοποιείτε το σε απευθείας σύνδεση βάση δεδομένων μας τώρα. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.

 

8 Τα αποτελέσματα σε Μουσική Filter

διδακτορικό στη μουσική παράσταση

Five Towns College
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες New York

Χρηματοδότηση για το πρόγραμμα αυτό μπορεί να είναι διαθέσιμες μέσω επιχορηγήσεων, υποτροφιών, δανείων (ομοσπονδιακά και ιδιωτικά) και τη θεσμική

διδακτορικό στην ιστορία της μουσικής και της λογοτεχνίας

Five Towns College
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες New York

Χρηματοδότηση για το πρόγραμμα αυτό μπορεί να είναι διαθέσιμες μέσω επιχορηγήσεων, υποτροφιών, δανείων (ομοσπονδιακά και ιδιωτικά) και τη θεσμική

διδακτορικό στη σύνθεση και την οργάνωση

Five Towns College
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες New York

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να πάρει 2 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Από εκείνους που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα 2012-2013, *% τερμάτισε σε 2

Ερευνητικά Πτυχία (MPhil / PhD) στη Μουσική

SOAS University of London
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 χρόνια Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένο Βασίλειο London Σινγκαπούρη Singapore +3 περισσότερα

Το προσωπικό και οι φοιτητές του Τμήματος Μουσικής ασχολούνται με την έρευνα σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, κυρίως αλλά όχι αποκλειστικά με επίκεντρο τη μουσική της Ασίας και της Αφρικής. Το προσωπικό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μουσική της Κίνας και της Κεντρικής Ασίας (Harris), της Κορέας (Howard), της Ιαπωνίας, της Ινδονησίας και της Ταϊλάνδης (Grey), της Ινδίας και του Νεπάλ (Widdess), της Ισλαμικής Μέσης Ανατολής ), Τη Δυτική Αφρική και την Κούβα (Durán) και τη Νότια και Ανατολική Αφρική (Impey). Ωστόσο, η έρευνα δεν περιορίζεται σε αυτούς τους τομείς: έχουν αναληφθεί έργα για την αμερικανική τζαζ και για παράδειγμα την Καραϊβική, τη Μεσόγειο και την Ανατολική Ευρώπη.

Διδακτορικό στη Μουσική Θεωρία και Εκπαίδευση

Charles University Faculty of Education
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια Οκτώβριος 2019 Τσεχία Prague +1 περισσότερα

Η εξειδίκευση της Θεωρίας της Μουσικής και της Εκπαίδευσης βασίζεται στην επιλογή και τη σύνθεση των μουσικολογικών και μουσικών εκπαιδευτικών κλάδων, επιτρέποντας μια ισορροπημένη προετοιμασία υψηλά ειδικευμένων εμπειρογνωμόνων όσον αφορά την έρευνα και τη διδασκαλία. Σύμφωνα με ένα ευρύ φάσμα μουσικής παιδαγωγικής, η εξειδίκευση ακολουθεί το πεδίο της μελέτης που αντιστοιχεί στον στόχο: προετοιμασία ειδικών στον τομέα της έρευνας της γενικής μουσικής εκπαίδευσης, της επαγγελματικής κατάρτισης και άλλων δραστηριοτήτων που απαιτούν μια τέτοια εξειδίκευση.

Διδακτορικό στη Μουσικολογία

Charles University Faculty of Arts
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια Οκτώβριος 2019 Τσεχία Prague

Το ατομικά σχεδιασμένο σύστημα βεβαίωσης του διδακτορικού προγράμματος παρέχει στους πτυχιούχους μια εικόνα της τρέχουσας κατάστασης της έρευνας και της μεθοδολογίας του θέματος, ειδικά στον επιλεγμένο τομέα της εξειδίκευσης και των στενά συνδεδεμένων επιστημών. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, οι απόφοιτοι εξέτασαν επίσης φιλοσοφικά ζητήματα που σχετίζονται με τα διδακτορικά θέματα και τα θέματα και πέρασαν μια εξέταση ξένων γλωσσών. Η διδακτορική διατριβή είναι επιστημονικά πολύτιμη συμβολή στην έρευνα του θέματος και τα ευρήματά της δημοσιεύονται συνήθως ως μονογραφία ή μελέτη σε επιστημονικό περιοδικό.

PhD στη μουσική

University of Kent - Centre for Music and Audio Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 - 6 χρόνια Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Chatham +1 περισσότερα

Το ερευνητικό μας πρόγραμμα σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε με συνθέτες, σχεδιαστές ήχου, τεχνολόγους, εθνομουσικολόγους και θεωρητικούς.

Γιατρός Μουσικών Τεχνών (DMA)

James Madison University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια Αύγουστος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Harrisonburg

Το πρόγραμμα γιατρών μουσικών τεχνών (DMA) είναι το πιο εξελιγμένο πρόγραμμα σπουδών που προσφέρεται στη Σχολή Μουσικής του James Madison University . Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να κάνει τους πτυχιούχους πιο εμπορεύσιμους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, δίνοντας έμφαση στην παιδαγωγική και τη λογοτεχνία μαζί με την προηγμένη απόδοση ή τη διεξαγωγή δεξιοτήτων.