PHDSTUDIES

Συγκρίνετε τα 2 Διδακτορικά Προγράμματα σε Ξενοδοχειακή Διαχείριση

Ο γιατρός της φιλοσοφίας είναι ένα από τα υψηλότερα ακαδημαϊκά βραβεία που διατίθενται στα πανεπιστήμια. Όπως και άλλα πτυχία διδακτορικών σπουδών, είναι συχνά βασισμένη στην έρευνα. Οι φοιτητές που επιθυμούν να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα διδακτορικού διατριβής ίσως χρειαστούν μεταπτυχιακό τίτλο.

Τι είναι διδακτορικό στη διαχείριση ξενοδοχείων; Η μελέτη της διοίκησης ξενοδοχείων διδάσκει στους μαθητές πώς να κάνουν καινοτόμες αλλαγές στη βιομηχανία με την έρευνα των προηγούμενων και των σημερινών τάσεων του τουρισμού. Οι μελετητές μπορεί να είναι σε θέση να επιλέξουν μια εστίαση για την εκπαίδευσή τους, όπως η διαχείριση των εγκαταστάσεων, η συμπεριφορά των καταναλωτών ή η φιλοξενία της διαχείρισης ακινήτων. Τα περισσότερα προγράμματα σε αυτό το επίπεδο ενσωματώνουν διαλέξεις, εργαστήρια και συζητήσεις στην βασισμένη κυρίως στην έρευνα μάθηση. Οι μελετητές αναμένεται να παρακολουθήσουν ορισμένα μαθήματα, όπως τα επιστημονικά θεμέλια της διαχείρισης της φιλοξενίας, το προηγμένο σεμινάριο και το μάρκετινγκ και την προώθηση της φιλοξενίας.

Αυτή η εκπαίδευση είναι επωφελής επειδή μπορεί να προετοιμάσει τους σπουδαστές για ηγετικούς ρόλους στη βιομηχανία αξιοποιώντας την επικοινωνία τους, τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και την οργάνωση. Όχι μόνο αυτές οι δεξιότητες καθιστούν τους αποφοίτους ανταγωνιστικούς αιτούντες, αλλά μπορούν επίσης να τους βοηθήσουν να επιτύχουν στην ιδιωτική τους ζωή ενισχύοντας ουσιαστικές σχέσεις με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το κόστος ενός διδακτορικού υποδείγματος μπορεί να εξαρτηθεί από μερικούς παράγοντες, όπως η τοποθεσία, η διάρκεια και το αντικείμενο. Τα περισσότερα πτυχία διδακτορικών σπουδών χρειάζονται τρία χρόνια για να ολοκληρωθούν, αλλά μερικά μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο, γεγονός που θα μπορούσε να επηρεάσει τη διδασκαλία. Οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν μια εκτίμηση επικοινωνώντας με ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.

Πολλοί απόφοιτοι με Διδακτορικό στη Διοίκηση Ξενοδοχείων καταλήγουν σε ερευνητικές θέσεις, όπως ερευνητής διοίκησης φιλοξενίας. Ωστόσο, οι μελετητές μπορούν να προετοιμαστούν για μια ποικιλία άλλων σταδιοδρομιών επίσης. Μερικοί φοιτητές συνεχίζουν να γίνονται καθηγητές, συντονιστές φιλοξενίας, διευθύνοντες σύμβουλοι, ειδικοί μάρκετινγκ και σύμβουλοι διαχείρισης ξενοδοχείων. Οι ακριβείς διαθέσιμες ευκαιρίες σταδιοδρομίας μπορούν να εξαρτώνται από τα ενδιαφέροντα, την εκπαίδευση και το ιστορικό εργασίας των σπουδαστών.

Ανεξάρτητα από το πού ζείτε, ίσως μπορείτε να βρείτε ένα διδακτορικό πρόγραμμα κοντά σας. Ορισμένα σχολεία προσφέρουν ακόμη και ηλεκτρονικά προγράμματα. Για να εφαρμόσετε ή να μάθετε περισσότερα, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

 

2 Τα αποτελέσματα σε Ξενοδοχειακή Διαχείριση Filter

Διδάκτωρ Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Διοίκησης (D.HTM)

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Διδακτορικό (PhD)
<
Πλήρες ωράριο
<
Μερικό ωράριο
<
2&nbsp;-&nbsp;5 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα ενός παγκόσμιου διδακτορικού προγράμματος δεν είναι μόνο η έρευνα που παράγει, αλλά και ο βαθμός στον οποίο παρέχει πτυχιούχους με εξαιρετικές ευκαι ...

περαιτέρω

Διδάκτωρ Φιλοσοφίας (Διδακτορικό) στη Διοίκηση Ξενοδοχείων και Τουρισμού

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Διδακτορικό (PhD)
<
Πλήρες ωράριο
<
3 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Η επιτυχία ενός ερευνητικού ιδρύματος οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην παροχή και κατάρτιση νέων επιστημόνων. Για να παρέχει ηγετική θέση στην ανάπτυξη μελλοντικών μελετητών στη ...

περαιτέρω