Συγκρίνετε τα Διδακτορικά Προγράμματα σε Οικονομικός Έλεγχος

Ένα διδακτορικό, το υψηλότερο επίπεδο ακαδημαϊκών επιδόσεων στους περισσότερους τομείς, περιλαμβάνει έντονη μελέτη για τρία χρόνια και την ανάπτυξη μιας διατριβής. Επιλέγοντας να συνεχίσετε να σπουδάζετε σε ένα διδα… περαιτέρω

Ένα διδακτορικό, το υψηλότερο επίπεδο ακαδημαϊκών επιδόσεων στους περισσότερους τομείς, περιλαμβάνει έντονη μελέτη για τρία χρόνια και την ανάπτυξη μιας διατριβής. Επιλέγοντας να συνεχίσετε να σπουδάζετε σε ένα διδακτορικό πρόγραμμα, μπορείτε να αποκτήσετε σημαντικά οφέλη στην καριέρα σας.

Τι είναι το Διδακτορικό στην Ελεγκτική; Ο τομέας του ελέγχου προετοιμάζει τον φοιτητή να εισέλθει σε μια σταδιοδρομία επικεντρωμένη στον εσωτερικό και εξωτερικό έλεγχο, οι οποίες είναι ουσιαστικά διεξοδικές έρευνες για μια επιχείρηση. Είναι ζωτικής σημασίας οι σπουδαστές να είναι εξοικειωμένοι με τις οικονομικές αρχές, τη φορολογία, τη λογιστική, τα κυβερνητικά συστήματα, τις επιχειρηματικές πολιτικές και τα συστήματα πληροφοριών. Είναι πολύ συνηθισμένο να χρησιμοποιούνται οι αρχές του ελέγχου στον τομέα της ασφάλισης.

Η απόκτηση διδακτορικού διπλώματος παρέχει στους φοιτητές πολλά οφέλη για τη σταδιοδρομία τους. Εκτός από τους προκριθέντες απόφοιτους για πολύ υψηλότερους μισθούς, ένα διδακτορικό τους επιτρέπει επίσης να επιτύχουν πιο προχωρημένες θέσεις. Επιτρέπει επίσης να παραλείψετε πολλά χρόνια αργής προόδου για να αρχίσετε να εργάζεστε υψηλότερα πιο γρήγορα.

Το κόστος που συνδέεται με την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος στον Έλεγχο ποικίλλει αρκετά, βασισμένο σε πολλούς παράγοντες, και γι 'αυτό είναι λογικό να ερευνηθούν πολλά προγράμματα πριν εγγραφούν σε ένα. Εκτός από το σχολείο και το πρόγραμμα, η χώρα μελέτης θα επηρεάσει επίσης τα δίδακτρα και τα τέλη.

Με την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος στον έλεγχο, είστε έτοιμοι να εισέλθετε σε έναν από τους πολλούς τύπους σταδιοδρομίας. Η πιο απλή θέση είναι ο ελεγκτής μιας ασφαλιστικής εταιρείας. Άλλες θέσεις στον τομέα της ασφάλισης είναι επίσης δυνατές με αυτό το είδος εκπαίδευσης. Πολλές επιχειρήσεις προσλαμβάνουν απόφοιτους λογιστικού ελέγχου για να αναλάβουν καθήκοντα αναλυτών λόγω των εντυπωσιακών τους δεξιοτήτων έρευνας και κριτικής σκέψης. Ένα υπόβαθρο ελέγχου μπορεί επίσης να σας επιτρέψει να γίνετε δημιουργός πολιτικής ή εκπαιδευτικός.

Ξεκινήστε με το Διδακτορικό σας Δίπλωμα στην Ελεγκτική. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
University of Johannesburg
Johannesburg, Νότια Αφρική

Ο υποψήφιος θα πρέπει να αναπτύξει εφαρμοσμένες εξειδικευμένες ικανότητες στον έλεγχο, την ερμηνεία, την κατανόηση, την ανάλυση και την εφαρμογή αρχών ελέγχου στον τομέα του ε ... +

Ο υποψήφιος θα πρέπει να αναπτύξει εφαρμοσμένες εξειδικευμένες ικανότητες στον έλεγχο, την ερμηνεία, την κατανόηση, την ανάλυση και την εφαρμογή αρχών ελέγχου στον τομέα του ελέγχου. Ένας υποψήφιος πρέπει να παρουσιάζει στοιχεία πρωτότυπου και ανεξάρτητου επιστημονικού έργου. -
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Αγγλικά
Ιαν. 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)