PHDSTUDIES

Συγκρίνετε τα 4 Διδακτορικά Προγράμματα σε Περιβαλλοντική Μελέτη

Το διδακτορικό δίπλωμα είναι πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που απονέμεται σε άτομο που έχει υποβάλει τη διατριβή του με βάση την αρχική έρευνα σε έναν επιλεγμένο τομέα σπουδών. Το Διδακτορικό Δίπλωμα είναι Διδακτορικό της Φιλοσοφίας και προετοιμάζει τους μαθητές για μια εξειδικευμένη θέση στον τομέα τους.

Τι είναι το Διδακτορικό στην Περιβαλλοντική Μελέτη; Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να διδάσκει άτομα σχετικά με τις σύνθετες αλληλεπιδράσεις μεταξύ των συστημάτων του πλανήτη, του κοινωνικοοικονομικού συστήματος και του οικοσυστήματος. Για να βοηθήσουν τους μαθητές να αποκτήσουν μια ευρύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο επηρεάζουν τους παράγοντες αυτούς, τα μαθήματα μπορούν να επικεντρωθούν στις φυσικές υπηρεσίες, στις σχέσεις μεταξύ υγείας και περιβάλλοντος και στην κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη. Τα άτομα μπορούν να μάθουν πώς να κάνουν την κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη βιώσιμη, σε ζητήματα κοινωνικά επείγοντα και σχετικά με το νόμο καθώς σχετίζονται με το περιβάλλον.

Τα άτομα που αποφοιτούν από αυτό το πρόγραμμα τείνουν να έχουν μεγαλύτερη γνώση των διεπιστημονικών προβλημάτων που πλήττουν τόσο το περιβάλλον όσο και την οικονομία. Πολλοί είναι σε θέση να επιλύσουν περίπλοκα ζητήματα καθώς και να χρησιμοποιήσουν επιστημονικές μεθόδους για να σχηματίσουν ενημερωμένα συμπεράσματα. Κάθε μία από αυτές τις δεξιότητες μπορεί να τους βοηθήσει να πετύχουν καλά στην εργασία και στη ζωή.

Το κόστος μιας διδακτορικής διατριβής ποικίλλει και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Η θέση του προγράμματος και η διάρκεια είναι δύο από τους μεγαλύτερους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το συνολικό κόστος διδάκτρων.

Τα άτομα που αποφοιτούν με Διδακτορικό στην Περιβαλλοντική Μελέτη μπορεί να είναι σε θέση να ακολουθήσουν πολλές συναρπαστικές σταδιοδρομίες. Αρκετές βιομηχανίες έχουν ανάγκη για κάτοχο αυτού του πτυχίου και ένα άτομο μπορεί να βρει επιτυχία στους τομείς της ακαδημαϊκής κοινότητας, της έρευνας και της ανάπτυξης, της κυβέρνησης, των επιχειρήσεων και της δημόσιας διοίκησης. Ορισμένοι τίτλοι εργασίας μπορεί να περιλαμβάνουν καθηγητή, δημόσιο διαχειριστή, σύμβουλο, ειδικού σχεδιασμού και ανάπτυξης και αξιολογητή επιπτώσεων στην αειφορία.

Όλο και περισσότερα σχολεία έχουν προγράμματα που ασχολούνται με περιβαλλοντικές μελέτες, με πολλά προγράμματα που προσφέρουν online. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα που βρίσκονται κοντά σας, αναζητήστε το πρόγραμμα παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

4 Τα αποτελέσματα σε Περιβαλλοντική Μελέτη Filter

Διδακτορικό στην περιβαλλοντική και αγροτική μελέτη

Pontificia Universidad Javeriana
Διδακτορικό (PhD)
<
Πλήρες ωράριο
<
6&nbsp;-&nbsp;12 εξάμηνα
Spanish (Colombia)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το Διδακτορικό στις Περιβαλλοντικές και Αγροτικές Σπουδές επικεντρώθηκε στην πορεία της Σχολής Περιβαλλοντικών και Αγροτικών Σπουδών στην εκπαίδευση υψηλού επιπέδου ερευνητών ...

περαιτέρω

Διδάκτορας Φιλοσοφίας (Ph.D) στη Βιώσιμη Γεωργία

Selinus University of Science and Literature
Διδακτορικό (PhD)
<
Πλήρες ωράριο
<
Μερικό ωράριο
Αγγλικά
ιταλικός
Διαδικτυακό

Ο στόχος αυτού του ερευνητικού σταδίου θα πρέπει να καλύπτει τα θεωρητικά θεμέλια της αειφόρου γεωργίας, το σχεδιασμό εναλλακτικών συστημάτων και τεχνολογιών παραγωγής και τη ...

περαιτέρω

Φιλοσοφία διδακτορικό στην παραγωγή των ζώων και των φυσικών πόρων

Universidad Autonoma de Chihuahua
Διδακτορικό (PhD)
Ιούλ. 2021
<
Πλήρες ωράριο
<
8 εξάμηνα
ισπανικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την ολοκληρωμένη διαμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού σε μεταπτυχιακό επίπεδο, να συμμετάσχουν σε γενιά, την επικύρωση ή / και τη μεταφορά της γνώσης ...

περαιτέρω

Διπλό πτυχίο Πανεπιστήμιο του Κεμπέκ στην Outaouais (Προσβάσιμο μόνο μετά τον κύκλο μηχανικής ISMANs CESI)

Superior Institute Of Materials And Advance Mechanics - ISMANS
Διδακτορικό (PhD)
Σεπτ. 2021
<
Πλήρες ωράριο
γαλλική γλώσσα
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

DESS Eco-Conseil στο UQAC: Αυτό το δίπλωμα στοχεύει στην εκπαίδευση επαγγελματιών στην αειφόρο ανάπτυξη. Φεύγοντας, ο οικολογικός σύμβουλος έχει ένα υπόβαθρο γνώσεων και τεχνο ...

περαιτέρω