PHDSTUDIES

Συγκρίνετε τα 3 Διδακτορικά Προγράμματα σε Τουριστική Διοίκηση

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για ένα διδακτορικό πρόγραμμα συχνά αναζητούν να εξερευνήσουν ένα θέμα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο εκπαίδευσης. Έχουν συχνά ολοκληρώσει το πρόγραμμα του πλοίαρχου και επιθυμούν να ακολουθήσουν πιο προηγμένες σπουδές. Ένα διδακτορικό πρόγραμμα συχνά περιλαμβάνει κάποιο επίπεδο διδασκαλίας ή έρευνας στο επιλεγμένο πεδίο σπουδαστών.

Τι είναι το Διδακτορικό στη Διοίκηση Τουρισμού; Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για μελετητές που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε κάποιο τομέα της τουριστικής βιομηχανίας. Οι Enrollees έχουν συχνά μια μεγάλη επιλογή ειδικοτήτων στον τομέα του τουρισμού, συμπεριλαμβανομένων τομέων όπως η διαχείριση του τουρισμού, το μάρκετινγκ τουρισμού, η αστικοποίηση, ο διεθνής τουρισμός και η οικονομία. Οι φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν σε προγράμματα σπουδών εργασίας, ερευνητικά έργα υψηλού επιπέδου, ταξίδια, διαλέξεις και σεμινάρια.

Οι σπουδαστές σε ένα διδακτορικό πρόγραμμα για τη διαχείριση του τουρισμού συχνά αναπτύσσουν προηγμένες ερευνητικές δεξιότητες και την ικανότητα να οργανώνουν και να δημιουργούν πολύπλοκα προγράμματα. Είναι επίσης πιθανό να αναπτύξουν γνώσεις σχετικά με την τουριστική βιομηχανία, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε εξέλιξη της σταδιοδρομίας και υψηλότερα επίπεδα αμοιβής.

Το κόστος αυτού του προγράμματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της χώρας στην οποία βρίσκεται το πρόγραμμα και κατά πόσο ορισμένες ή όλες οι τάξεις είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές πρέπει να επικοινωνήσουν με τα πανεπιστήμια που ενδιαφέρονται για να αποκτήσουν μια σαφέστερη εικόνα των διδάκτρων και άλλων δαπανών καθώς και επιλογές για οικονομική βοήθεια.

Οι φοιτητές που έχουν αποκτήσει Διδακτορικό Δίπλωμα στη Διοίκηση Τουρισμού έχουν συχνά μια σειρά ευκαιριών σταδιοδρομίας που είναι διαθέσιμες σε αυτούς κατά την αποφοίτησή τους. Μπορούν να βρουν εργασία με γήπεδα γκολφ, campgrounds, εθνικά και διεθνή ξενοδοχεία, πανεπιστήμια, ιδιωτικές εταιρείες, εθνικά πάρκα και δημοτικά ενδιαφέροντα. Ειδικοί τίτλοι θέσεων εργασίας μπορεί να περιλαμβάνουν διαχειριστή γηπέδου γκολφ, διευθυντή τουρισμού, καθηγητή, συγγραφέα, ερευνητή, σκηνοθέτη αναψυχής, υπευθύνου πάρκων και κυβερνήτη πάρκων.

Μεταπτυχιακά προγράμματα διαχείρισης τουρισμού προσφέρονται από πολλά πανεπιστήμια σε διάφορες χώρες. Οι σπουδαστές μπορούν να σπουδάσουν στο διαδίκτυο ή στην πανεπιστημιούπολη, και πολλά από τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν για τρία χρόνια πλήρους φοίτησης. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

3 Τα αποτελέσματα σε Τουριστική Διοίκηση Filter

Διδάκτωρ Φιλοσοφίας (Διδακτορικό) στη Διοίκηση Ξενοδοχείων και Τουρισμού

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Διδακτορικό (PhD)
<
Πλήρες ωράριο
<
3 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Η επιτυχία ενός ερευνητικού ιδρύματος οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην παροχή και κατάρτιση νέων επιστημόνων. Για να παρέχει ηγετική θέση στην ανάπτυξη μελλοντικών μελετητών στη ...

περαιτέρω

Διδακτορικό στη Διοίκηση Τουρισμού

Universidade Europeia
Διδακτορικό (PhD)
<
Μερικό ωράριο
<
3 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το διδακτορικό μας στη Διαχείριση Τουρισμού είναι ένα πολυτομεακό, αυστηρό, περιεκτικό, αλλά ευέλικτο πρόγραμμα επίσημης έρευνας σε μια ποικιλία ροών μελέτης εξειδίκευσης (βλ. ...

περαιτέρω

PhD στην τουριστική διαχείριση

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Διδακτορικό (PhD)
<
Πλήρες ωράριο
<
Μερικό ωράριο
<
3 έτη
Αγγλικά
Διαδικτυακό

PhD. Στη Διοίκηση Τουρισμού είναι ένα προσόν που θα προετοιμάσει τους μαθητές με τέτοιο τρόπο όπου μπορούν να γίνουν αποτελεσματικές οι εργαζόμενοι καθώς και ερευνητές στον το ...

περαιτέρω