567 Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Ηνωμένες Πολιτείες for 2024

Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Ηνωμένες Πολιτείες for 2024Filter
    • Aurora, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    3 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Περάστε τις σχολικές σας ηγετικές δεξιότητες στο επόμενο επίπεδο τώρα.Κερδίστε το online EdD Leadership in Educational Administration: Superintendent Endorsement του Πανεπιστημίου Aurora σε τρία χρόνια.Θα μελετήσετε εγκεκριμένα από το ISBE μαθήματα σε θέματα όπως το πρόγραμμα σπουδών και η αξιολόγηση για όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης και τους τύπους μαθητών, καθώς και το δίκαιο, την ανάλυση δεδομένων και την καθοδήγηση και καθοδήγηση.Ολοκληρώστε το πρόγραμμα με ερευνητικά μαθήματα, ώρες διατριβής και πρακτική άσκηση που σας δίνουν εμπειρία και σύνδεση

    • Lexington, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    4 εξάμηνα

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Το διαδικτυακό πτυχίο DSW του Πανεπιστημίου του Κεντάκι προετοιμάζει επαγγελματίες επιπέδου μεταπτυχιακού για να αντιμετωπίσουν τις διαφορετικές ανάγκες της εποχής μας.

    • Livingston, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    3 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Κερδίστε το προχωρημένο σας πτυχίο για να εξυπηρετήσετε καλύτερα τους μαθητές στα αγροτικά σχολικά συστήματα μέσω του Διδακτορικού Διδακτικού Πανεπιστημίου της Δυτικής Αλαμπάμα στην Αγροτική Εκπαίδευση. Ο πρώτος πλήρως διαδικτυακός βαθμός του είδους του, θα είστε έτοιμοι να εντοπίσετε πραγματικές λύσεις στις προκλήσεις της αγροτικής εκπαίδευσης καθώς εργάζεστε προς τη διατριβή σας.

    • Orlando, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το διδακτορικό πρόγραμμα Optics and Photonics παρέχει την υψηλότερη ποιότητα εκπαίδευσης στην οπτική επιστήμη και μηχανική, επιτρέποντας στους μαθητές να διεξάγουν επιστημονική, θεμελιώδη και εφαρμοσμένη έρευνα, ενώ βοηθούν στην ανάπτυξη των βιομηχανιών της Φλόριντα και του έθνους.

    • Bradenton, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Ο στόχος του διδακτορικού μας στη Χριστιανική Συμβουλευτική είναι η περαιτέρω εκπαίδευσή σας στον τομέα της συμβουλευτικής. Η επίτευξη αυτού του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης θα σας επιτρέψει αναμφίβολα να συμβουλεύετε τους ασθενείς σας με αυτοπεποίθηση, αλλά και να εκπαιδεύσετε όσους θέλουν να μάθουν πώς να συμβουλεύουν επίσης.

    • Petaluma, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    33 μήνες

    Ανάμεικτο, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Το διδακτορικό Το πρόγραμμα σπουδών της Ψυχολογίας προσφέρει μαθήματα στην Ψυχολογία με βάση πνευματικές παραδόσεις, σωματικές πρακτικές, δημιουργικές τέχνες, μυθολογία, αυτόχθονες σοφίες, λογοτεχνική και ποιητική φαντασία, βαθιά οικολογία, μυστική φιλοσοφία, πολιτιστική ιστορία και κοινωνική κριτική. Το διδακτορικό Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στην έρευνα, τις κλινικές και πολιτιστικές δεξιότητες, καθώς και την απόκτηση της γνωσιακής βάσης της ψυχολογίας ως επάγγελμα. Το ερευνητικό πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για την ολοκλήρωση μιας πρωτότυπης ερευνητικής διατριβής. Το διδακτορικό στην Ψυχολογία έχει σχεδιαστεί για να πληροί τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για την άδεια της ψυχολόγου της Καλιφόρνια. Το διδακτορικό στην Ψυχολογία πληροί επίσης τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για την άδεια της πολιτείας της Καλιφόρνια MFT (Board of Behavioral Sciences, Senate Bill 33, Section 4980.36, Business and Profactions Code) και την πολιτεία Καλιφόρνιας με άδεια επαγγελματικού κλινικού συμβούλου (LPCC), (Senate Bill 788 , Ενότητα 4999.33, Κώδικας Επιχειρήσεων και Επαγγελμάτων), υπό την προϋπόθεση ότι η εργασία πεδίου γίνεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του BBS.

    • Fort Lauderdale, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το NSU Psy.D. Το πρόγραμμα στο School Psychology σας προετοιμάζει να εξυπηρετήσετε τις εκπαιδευτικές, συμπεριφορικές, κοινωνικές και συναισθηματικές ανάγκες των μαθητών, των οικογενειών, των εκπαιδευτικών και του προσωπικού. Συνεργαστείτε στενά με κορυφαίους καθηγητές που έχουν αποκτήσει εμπειρία στα υψηλότερα επίπεδα και έχουν κερδίσει το σεβασμό των συνομηλίκων τους σε εθνικό επίπεδο.

    • Louisville, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    2 χρόνια

    Ανάμεικτο, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Sullivan University προσφέρει το Ph.D. στη Διοίκηση για την κάλυψη της αυξανόμενης ανάγκης για επαγγελματίες-υπότροφους που μπορούν να εφαρμόσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε διάφορα περιβάλλοντα απασχόλησης.

    • South Orange, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Honolulu, Ηνωμένες Πολιτείες
    • Online USA

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Ο στόχος του Doctor of International Business είναι να βοηθήσει τους μαθητές να ακολουθήσουν μια ακαδημαϊκή σταδιοδρομία σε ένα πανεπιστήμιο αντί να τους διδάξουν τις απαιτούμενες δεξιότητες για τη διαχείριση ανθρώπων σε μια πολυεθνική εταιρεία.

    • New Orleans, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    5 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμά μας εστιάζει στις διαδικασίες γήρανσης σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο. Εξετάζει πώς αλλάζουν οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια της ενήλικης ζωής, τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των ηλικιωμένων και των κοινωνικών θεσμών και τον κοινωνικό αντίκτυπο της μεταβαλλόμενης ηλικιακής σύνθεσης του πληθυσμού. Τονίζουμε τη δυναμική αλληλεπίδραση μεταξύ της γήρανσης των ατόμων και των μεταβαλλόμενων βιοϊατρικών, κοινωνικών και φυσικών περιβαλλόντων τους, καθώς και τις πολυεπίπεδες αλληλεπιδράσεις μεταξύ ψυχολογικών, φυσιολογικών, γενετικών, κοινωνικών και πολιτισμικών τομέων.

    • St. Louis, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η γεωπληροφορική είναι ένα πεδίο μελέτης που περιλαμβάνει την επιστήμη και την τεχνολογία που ασχολείται με την απόκτηση, αποθήκευση, επεξεργασία, παραγωγή, παρουσίαση και διάδοση γεωπληροφοριών χρησιμοποιώντας τη θεωρία και τις πρακτικές επιπτώσεις της γεωδαισίας στην υποδομή της επιστήμης της πληροφορίας. Ο πυρήνας της γεωπληροφορικής είναι η γεωχωρική ανάλυση, ένας κλάδος της επιστήμης δεδομένων που εστιάζει στην ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής που υποστηρίζουν διαδικασίες απόκτησης, ανάλυσης και οπτικοποίησης γεωχωρικών Μεγάλων Δεδομένων. Πρόοδος σε διάφορες τεχνολογίες με επίγνωση τοποθεσίας, (π.χ. GPS, Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT), αισθητήρες κινητών τηλεφώνων, τηλεπισκόπηση) και συνεχώς αυξανόμενα δεδομένα με χρονική σήμανση, βάσει τοποθεσίας από αισθητήρες τόσο διαφορετικούς όπως δορυφόροι, drones και Τα smartphones έχουν δημιουργήσει άνευ προηγουμένου ζήτηση και ευκαιρίες για γεωχωρικούς επαγγελματίες με γνώσεις κώδικα, με την ικανότητα να αυτοματοποιούν την επεξεργασία, την οπτικοποίηση και την εύρεση προτύπων τόσο σε δομημένα όσο και σε μη δομημένα δεδομένα.

    • San Diego, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Εάν είστε υποψήφιος φοιτητής που αναζητά ένα σεβαστό και διαπιστευμένο μεταπτυχιακό σχολείο, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Σε αυτό το μοναδικό διδακτορικό πρόγραμμα, ένας μεταπτυχιακός φοιτητής όπως εσείς θα αποκομίσει τα οφέλη από τη συνεργασία δύο αξιόλογων κολλεγίων: της Καλιφόρνιας Σχολής Διοίκησης και Ηγεσίας (CSML) και της Καλιφόρνιας Σχολής Επαγγελματικής Psychυχολογίας (CSPP). Σε όλο το πρόγραμμα ηγεσίας στην Καλιφόρνια, θα εξερευνήσετε μια ολοκληρωμένη σειρά θεωρητικών, στρατηγικών και οργανωτικών μελετών από την οπτική γωνία δύο διαφορετικών κλάδων. Πώς θα περιγράφατε το στυλ ηγεσίας σας; Είστε ο ηγέτης που θέλετε να γίνετε; Σε αυτό το πρόγραμμα, θα εξερευνήσετε διαφορετικούς τύπους ηγεσίας, όπως αυθεντικούς, συναλλακτικούς, μετασχηματιστικούς, διαπολιτισμικούς και άλλους, και θα καθορίσετε και θα βελτιώσετε τη δική σας ηγετική ικανότητα και στυλ. Θα μελετήσετε τις πολιτιστικές, οργανωτικές και συμπεριφορικές πτυχές της ηγεσίας, τόσο από θεωρητική όσο και από πρακτική σκοπιά. Θα μάθετε επίσης στις ηγετικές σας μελέτες πώς οι πραγματικά μεγάλοι ηγέτες προσελκύουν οπαδούς και κάνουν το ρόλο τους στην καθοδήγηση αυτών των οπαδών με επιτυχία. Μέχρι να αποφοιτήσετε από το διδακτορικό πρόγραμμα, θα έχετε αναπτύξει περαιτέρω τη μοναδική σας ηγετική ικανότητα και φιλοσοφία και θα είστε έτοιμοι να το εφαρμόσετε για να αφήσετε το στίγμα σας στον κόσμο ως οργανωτικός ηγέτης ή εκπαιδευτικός ηγέτης. Αν είστε έτοιμοι να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις θεωρίες και την εφαρμογή της μεγάλης ηγεσίας, αυτό το πρόσωπο διδακτορικό πρόγραμμα παρέχει μια προκλητική πρόγραμμα σπουδών που διδάσκονται από κορυφαίους μέλη ΔΕΠ. Θα μελετήσετε παράλληλα και θα συνεργαστείτε με συναδέλφους και συνομηλίκους που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις ηγετικές σας ικανότητες και να σας προετοιμάσουν για να έχετε αντίκτυπο και να διαμορφώσετε τους αυριανούς ηγέτες με το παράδειγμά σας. Ως φοιτητής του διδακτορικού μας προγράμματος, θα είστε έτοιμοι για επιτυχία και θα μάθετε βασικές δεξιότητες ηγεσίας που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους.

    • Auburn, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    6 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Απόκτηση διδακτορικού Το πτυχίο θα εξοπλίσει τους φοιτητές με προηγμένες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες στους τομείς της μηχανολογίας μέσω της εργασίας των μαθημάτων, της ανεξάρτητης δημιουργικής έρευνας και της επικοινωνίας που είναι απαραίτητες για την αναζήτηση ευκαιριών σταδιοδρομίας στη βιομηχανία, τα εθνικά εργαστήρια ή τον ακαδημαϊκό χώρο.

    • Winston-Salem, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Εθνικά αναγνωρισμένο για τη διδασκαλία της αριστείας. διεθνώς σεβαστή για την πρόοδο της έρευνας· εστιασμένη έμφαση στη διεπιστημονική μελέτη και τη στενή συνεργασία φοιτητών-διδασκόντων· αφοσιωμένοι σε ένα ποικίλο και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον