Οι θεματικοί τομείς που καλύπτονται περιλαμβάνουν:

 • Συνδυασμένα συστήματα θέρμανσης
 • Ψύξης
 • Κύκλους θέρμανσης
 • αποθήκευση ενέργειας
 • Οικολογικές πόλεις / έξυπνες πόλεις
 • Βιώσιμα δομικά υλικά
 • Οχημάτων, μεταφορών και ελέγχου της ρύπανσης
 • Φωτοβολταϊκά θερμικά συστήματα. Συστήματα ηλιακής ενέργειας (π.χ. ηλιακή ψύξη). αιολική ενέργεια
 • Ηλιακά συστήματα αφαλάτωσης νερού
 • Βιώσιμη διαχείριση και διάθεση αποβλήτων
 • Καθαρά ορυκτά καύσιμα και τεχνολογίες δέσμευσης άνθρακα

Αυτό το μάθημα απαιτεί 2: 1 ή διεθνές ισοδύναμο ή / και μάστερ σε επίπεδο merit ή υψηλότερο σε ένα σχετικό θέμα, και ένα επίπεδο IELTS 6.0 (5.5 σε κάθε στοιχείο).

Συνήθως ολοκληρώνεται για περίοδο περίπου τριών ετών.

Εγκαταστάσεις

Θα έχετε πρόσβαση σε υπολογιστικές εγκαταστάσεις, πλήρες με το λογισμικό που θα χρειαστείτε, εργαστήρια τεχνολογίας κτιρίων και τεχνικό συνεργείο, σουίτα ψηφιακής κατασκευής και εργαστήριο κατασκευής μοντέλων θα σας δώσει επιπλέον εργαλεία για την ανάλυση των ερευνών.

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Marmont περιλαμβάνει ερευνητικά εργαστήρια που είναι εξοπλισμένα με μια ποικιλία τεχνολογιών, όπως φωτοβολταϊκά πάνελ, ηλιακοί συλλέκτες, αγωγοί φωτός, ανεμογεννήτριες και αντλίες θερμότητας εδάφους. Το Κτίριο Βιώσιμης Έρευνας (SRB) έχει σχεδιαστεί για να χρησιμεύσει ως υπόδειγμα κτιρίου, επιδεικνύοντας σύγχρονες τεχνικές για περιβαλλοντικά υπεύθυνες, βιώσιμες κατασκευές.

Το κτίριο παρέχει καταλύματα εργαστηρίου, γραφείου και σεμιναρίων και οι χώροι έχουν διαμορφωθεί για να υποστηρίξουν διάφορες στρατηγικές θέρμανσης, ψύξης και αερισμού. Οι ολοκληρωμένες τεχνολογίες περιλαμβάνουν φωτοβολταϊκά (PV), ηλιακούς συλλέκτες, ανεμογεννήτριες, συνδυασμένα συστήματα θέρμανσης και ηλεκτρικής ενέργειας, σωλήνες φωτισμού, αυτοκαθαριζόμενα παράθυρα και συστήματα συλλογής όμβριων υδάτων.

Το έργο Creative Energy Homes Project αποτελεί μια βιτρίνα καινοτόμων, σύγχρονων ενεργειακά αποδοτικών κατοικιών του μέλλοντος. Έξι σπίτια που κατασκευάζονται στο University Park Campus θα σχεδιαστούν με διάφορους βαθμούς καινοτομίας και ευελιξίας για να επιτρέψουν τη δοκιμή των διαφόρων πτυχών των σύγχρονων μεθόδων κατασκευής. Το έργο στοχεύει στην τόνωση των ιδεών βιώσιμου σχεδιασμού και στην προώθηση νέων τρόπων παροχής οικονομικά προσιτών, περιβαλλοντικά βιώσιμων κατοικιών που είναι καινοτόμες στο σχεδιασμό τους.

Αρκετές διεθνείς εταιρείες, όπως η EOn, η BASF και η Tarmac, χρηματοδότησαν το έργο. Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (EEC) - στούντιο σχεδιασμού - είναι ένα συγκρότημα τριών μονοκατοικιών φτερών και ένα διώροφο μπλοκ με αυλή στο κέντρο. Ο σχεδιασμός της ΕΟΚ ασχολείται με πρακτικά ζητήματα όπως η βιωσιμότητα, η χαμηλή συντήρηση και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Η οροφή είναι ενσωματωμένη με 18 kWp PV.

Οι εγκαταστάσεις συνεργείου της σχολής περιλαμβάνουν μια εγκατάσταση λήψης μοντέλων και μια σουίτα ψηφιακής κατασκευής με 3D δρομολογητή, 3D εκτυπωτή και κόπτη λέιζερ.

Ερευνητική υποστήριξη

Η υποστήριξη για σπουδαστές μεταπτυχιακών σπουδών συντονίζεται μέσω του Γραφείου Ερευνών της Σχολής. Κάθε διδακτορικός φοιτητής θα έχει κύριο ακαδημαϊκό επόπτη και τουλάχιστον έναν επιπρόσθετο επόπτη. Θα πραγματοποιούνται τακτικές επίσημες συνεδριάσεις εποπτείας, συνήθως μια φορά το μήνα, με έναν ή και τους δύο επόπτες.

Παρέχουμε επίσης ακαδημαϊκούς συμβούλους μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητές PGR που είναι διαθέσιμοι αν έχετε ερώτημα σχετικά με διαδικασίες που σχετίζονται με την έρευνα, ανησυχούν για την πρόοδό σας ή για τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις. Όλοι οι διδάσκοντες είναι εγγεγραμμένοι στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μηχανικών, αυτό είναι ένα δομημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης που βασίζεται σε επίσημα εξωτερικά πλαίσια, όπως η Κοινή Δήλωση Δεξιοτήτων, το Πλαίσιο Ανάπτυξης της Έρευνας (RDF) και η καθοδήγηση του Συμβουλίου Έρευνας.

Το Συμβούλιο Έρευνας Μηχανικών και Επιστημών (EPSRC) έχει αναγνωρίσει το πρόγραμμα των διδακτορικών μας σπουδών ως κορυφαίο πρότυπο ανάπτυξης και κατάρτισης μεταπτυχιακών σπουδών. Η σχολή έχει άριστες σχέσεις με τη βιομηχανία και θα σας εξασφαλίσει την ανάπτυξη μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων που θα ωφελήσουν σε μια ποικιλία σταδιοδρομιών. Θα έχετε επίσης πρόσβαση στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ερευνητών του Graduate School.

Προϋποθέσεις Εισόδου

 • Απαιτήσεις εισόδου: 2.1 (ή διεθνές ισοδύναμο) ή / και μεταπτυχιακοί τίτλοι σε επίπεδο ικανοτήτων ή υψηλότερο σε σχετικό θέμα
 • IELTS: 6.0 (όχι λιγότερο από 5.5 σε κάθε στοιχείο)
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποThe University of Nottingham - Faculty of Engineering »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Δεκ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,350 GBP
Τέλη Βρετανίας / ΕΕ £ 4.300. Διεθνή Τέλη: £ 21,060
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Δεκ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Δεκ. 2019

Φεβρ. 2020

Απρ. 2020

Ιούλιος 2020

Άλλη