Phd γεωγραφία

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Phd γεωγραφία

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Επισκόπηση έρευνας

Ένα κορυφαίο κέντρο μεταπτυχιακής διδασκαλίας και έρευνας, η Γεωγραφική Σχολή έχει διεθνώς αναγνωρισμένη δύναμη σε όλη την πειθαρχία.

Το διδακτορικό είναι η πιο προηγμένη μορφή μεταπτυχιακών σπουδών. Απονέμεται για την επιτυχή ολοκλήρωση της εποπτευόμενης έρευνας, της προφορικής εξέτασης και της τελικής διατριβής.

Οι γεωγραφικοί τομείς έρευνας περιλαμβάνουν:

Πολιτιστικές και Ιστορική Γεωγραφία

Διαμορφώθηκε και διαμορφώθηκε ευρύτερες εξελίξεις στις τέχνες, τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τις κοινωνικές επιστήμες

 • Καλλιέργειες Τοπίο
 • Ιστορική Γεωγραφίες της Αυτοκρατορίας, το Περιβάλλον και την Υγεία
 • Ιστορίες της γεωγραφικής και της περιβαλλοντικής γνώσης

Οικονομικοί Κόσμοι

Προώθηση της ανάλυσης των οικονομικών φαινομένων στη σύγχρονη παγκοσμιοποίηση στη γεωγραφία και στις ευρύτερες κοινωνικές επιστήμες

 • Χρήματα
 • Γνώση
 • Φορείς
 • Τιμή

Περιβάλλον και Κοινωνία

Εστιάζεται σε θέματα που αφορούν τη διεπαφή περιβάλλοντος-κοινωνίας σε διάφορα γεωγραφικά πλαίσια και κλίμακες

 • Βιώσιμη Αγροτική και Οικόπεδο Διαχείρισης
 • Γεωργίας, Επισιτισμού και Δασών
 • Την αειφόρο χρήση και διαχείριση των υδατικών
 • Υγεία και περιβάλλον

Γεωεπιστήμες

Πρωτοποριακή έρευνα σε γήινα και περιβαλλοντικά συστήματα σε μια κλίμακα χωρικών και χρονικών κλιμάκων. διερεύνηση προτύπων και διεργασιών εντός της βιόσφαιρας, της ατμόσφαιρας, της υδροσφαίρας και της λιθόσφαιρας για να καταλήξει σε συμπεράσματα σχετικά με παρελθούσες, παρούσες και μελλοντικές αλλαγές

 • Βιογεωγραφία
 • Περιβαλλοντική ανασυγκρότηση
 • πληροφορική
 • υδατινοι ποροι

Οι σπουδαστές μας ενσωματώνονται έντονα στην έρευνά μας, συμβάλλοντας σε όλους τους τομείς δραστηριότητας και αντικατοπτρίζοντας το διεθνές πεδίο των εργασιών μας.

Βασικά στοιχεία

 • Top 50 παγκοσμίως για γεωγραφία στην Κατάταξη Παγκοσμίου Πανεπιστημίου QS κατά Θέμα 2017
 • Το 75% της ερευνητικής παραγωγής θεωρείται παγκοσμίως ηγετική ή διεθνώς εξαιρετική στο τελευταίο πλαίσιο αριστείας στον τομέα της έρευνας
 • Το 100% των μεταπτυχιακών γεωγραφικών σπουδών εξασφάλισε εργασία ή περαιτέρω μελέτη εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση

Εγκαταστάσεις

σχολικές εγκαταστάσεις

Εκτός από τις πανεπιστημιακές υπηρεσίες πληροφορικής, θα σας δοθεί χώρος γραφείου και φορητός υπολογιστής και θα έχετε πρόσβαση σε φωτοτυπικές και τηλεφωνικές εγκαταστάσεις. Το σχολείο διαθέτει επίσης διάφορες εξειδικευμένες εγκαταστάσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σας ή τον τομέα της έρευνας.

εγκαταστάσεις της βιβλιοθήκης

Τα αποθέματα Hallward Βιβλιοθήκη όλες τις σημαντικές εκδόσεις γεωγραφία και περιοδικά. εγκαταστάσεις της βιβλιοθήκης μας ανοιχτά πολλές ώρες και περιλαμβάνουν χώρους για ομαδική εργασία, ατομική και αθόρυβη μελέτη.

Απόφοιτος Λυκείου

Αντιπροσωπεύοντας τις ανάγκες των μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο, η Μεταπτυχιακή Σχολή παρέχει ερευνητική κατάρτιση και ανάπτυξη για μεταπτυχιακούς και ερευνητές πρώιμης σταδιοδρομίας.

Θα έχετε πρόσβαση σε ένα ειδικό χώρο στο Πανεπιστήμιο Park, που περιλαμβάνει σταθμούς υπολογιστών, Wi-Fi, χώρους μελέτης και κοινωνικής μέριμνας και εγκαταστάσεις κουζίνας.

Ερευνητική υποστήριξη

Ερευνητικά Σεμινάρια

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές εντάσσονται στην ερευνητική κοινότητα του σχολείου μέσω συμμετοχής σε ερευνητικά σεμινάρια που διοργανώνονται από επισκέπτες που επισκέπτονται και ερευνητικά εργαστήρια από μέλη του σχολείου. Υπάρχει μια ενεργή μεταπτυχιακές ερευνητική ομάδα σε κάθε μία από τις τέσσερις βασικές ερευνητικές περιοχές του σχολείου.

χρηματοδοτική στήριξη

Θα λάβετε μια ελάχιστη ετήσια επιχορήγηση ύψους £ 500 και θα ενθαρρύνεστε να υποβάλετε αίτηση για περαιτέρω σχολική και πανεπιστημιακή χρηματοδότηση για τη συμμετοχή σε συνέδρια.

ευκαιρίες διδασκαλίας

Οι φοιτητές της δεύτερης και τρίτης χρονιάς μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να δημιουργήσουν την καταβαλλόμενη διδακτική τους εμπειρία παρέχοντας προπτυχιακά μαθήματα. Εκπαιδευτικά μαθήματα σχετικά με τις μεθόδους διδασκαλίας προσφέρονται και η διδασκαλία εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και δεν είναι εγγυημένη.

Φοιτητική Μέριμνα

Οι φοιτητικές υπηρεσίες παρέχουν μια σειρά υποστήριξης και πληροφοριών για την ενίσχυση της φοιτητικής σας εμπειρίας. Αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου δικτύου πανεπιστημιακών υπηρεσιών που περιλαμβάνει ακαδημαϊκή και αναπηρική υποστήριξη, παροχή συμβουλών, οικονομική υποστήριξη και υπηρεσίες φύλαξης παιδιών.

Διεθνούς Γραφείου

Το Διεθνές Γραφείο εξασφαλίζει ότι οι σπουδαστές της ΕΕ και οι ξένοι σπουδαστές έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ζήσουν και να σπουδάσουν στο Nottingham. Προσφέρει ένα πρόγραμμα υποδοχής λίγο πριν από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους.

Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας Εκπαίδευση

Πιστοποιημένο από το Βρετανικό Συμβούλιο για τη διδασκαλία αγγλικών στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου παρέχει υψηλής ποιότητας προετοιμασία και υποστήριξη αγγλικής γλώσσας, καθώς και ένα κοινωνικό πρόγραμμα για τους φοιτητές του.

Ένωση Φοιτητών

Η Ένωση των Φοιτητών είναι μια σημαντική πηγή υποστήριξης με το δικό τους Κέντρο Φοιτητικών Συμβουλών και ειδικό μεταπτυχιακό ανώτερο υπάλληλο.

Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ερευνητής

Σε στενή συνεργασία με ακαδημαϊκά σχολεία, αφοσιωμένη ομάδα κατάρτισης του Graduate School συμβάλλουν στην σχολή συγκεκριμένες και προγράμματα διδακτορικών σπουδών. Παρέχουν βασική κατάρτιση σύμφωνα με τα πρότυπα που καθορίζονται από τους σημαντικότερους χρηματοδότες έρευνας του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω του προγράμματος ανάπτυξης ερευνητών.

Παράλληλα με την ανάπτυξη των ερευνητικών σας δεξιοτήτων, αυτό σας προσφέρει ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές δεξιότητές σας, τις προοπτικές σταδιοδρομίας, τη διαχείριση του χρόνου και την επιχειρηματικότητα, καθώς και να συναντηθείτε και να εργαστείτε μαζί με τους ερευνητές άλλων κλάδων.

Βρείτε ένα επόπτη

Θα σας δοθούν δύο προϊστάμενοι κατάλληλοι για το πεδίο σας. Βεβαιωθείτε ότι έχουμε έναν επόπτη που μοιράζεται ένα ενδιαφέρον για την προτεινόμενη περιοχή σας πριν κάνετε την υποβολή αίτησης. Λεπτομέρειες για τους επιβλέποντες της έρευνας στο Πανεπιστήμιο μπορούν επίσης να βρεθούν στην έρευνα Α έως Ζ.

Τα μεμονωμένα έργα μπορούν να βασίζονται σε ένα από τα ερευνητικά θέματα ή να διασχίζουν μεταξύ ερευνητικών ομάδων και οι φοιτητές μπορούν να έχουν επιβλέποντες που προέρχονται από περισσότερες από μία ομάδες.

Καριέρα

Πολλοί από τους διδακτορικούς μας σπουδαστές συνεχίζουν στο ακαδημαϊκό πεδίο, είτε στο Πανεπιστήμιο του Nottingham είτε αλλού. Άλλοι πρόσφατοι πτυχιούχοι συνεχίζουν να εργάζονται σε οργανισμούς όπως ο Οργανισμός Περιβάλλοντος, το Κέντρο Οικολογίας και Υδρολογίας, η Experian, η Επιτροπή Δασών και οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Απασχολησιμότητα και μέσος αρχικός μισθός

Το 100% των μεταπτυχιακών φοιτητών από τη Σχολή Γεωγραφίας που ήταν διαθέσιμοι για εργασία εξασφάλιζαν εργασία ή περαιτέρω μελέτη εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση. £ 25.721 ήταν ο μέσος αρχικός μισθός, με το υψηλότερο ποσό να είναι £ 29.847. *

* Γνωστοί προορισμοί μεταπτυχιακών φοιτητών πλήρους απασχόλησης 2015/16. Οι μισθοί υπολογίζονται βάσει του μέσου όρου των μισθωτών πλήρους απασχόλησης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Καριέρα και επαγγελματική ανάπτυξη

Είτε θέλετε να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας είτε να αναπτύξετε τις γνώσεις σας, ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο του Nottingham μπορεί να σας βοηθήσει να πάτε εκεί που θέλετε να είστε.

Η βραβευμένη στο Πανεπιστήμιο Υπηρεσία Καριέρας και Απασχολησιμότητας προσφέρει εξειδικευμένη υποστήριξη και καθοδήγηση κατά τη διάρκεια της φοίτησης και της ζωής σας μετά την αποφοίτησή σας. Θα σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε και να σχεδιάσετε την επόμενη σταδιοδρομία σας, μέσω τακτικών εκδηλώσεων, σεμιναρίων δεξιοτήτων που βασίζονται σε εργοδότες, ευκαιριών τοποθέτησης και συζητήσεων one-to-one.

Προυποθέσεις εισόδου

Μεταπτυχιακό (ή διεθνές ισοδύναμο) σε σχετική πειθαρχία, με μέσο όρο 60% ή υψηλότερο. οι υποψήφιοι με 2: 1 (ή διεθνές ισοδύναμο) ή άλλα κατάλληλα προσόντα ή / και τουλάχιστον δύο έτη σχετικής επαγγελματικής πείρας

Αγγλικά γλωσσικές απαιτήσεις

IELTS: 6,5 (όχι λιγότερο από 6,0 σε κάθε στοιχείο)

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
4,300 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών